Dnes dosahl Atip metu 1000 odlovenych kesek… Gratuluji
Také gratuluji
Blahoprejeme Ti, Atipe, k tisicovce!! Spuzva, Sun-Man, Hmyzak. At se Ti dal toci sipka jen tim spravnym smerem.
A vida, bude se konat dalsi geopupendo, uz bylo nacase [:)]
Jen tak dal a mnoho uspesnych ulovku i v dalsi geomete.
A dalsi tisicovka v nasich vodach. Uz jsem te delsi dobu sledoval, kdy se to povede. Tak ti preju mnoho dalsich uspechu pri hledani krabicek a pixlicek.
Tak vitej v klubu. Moc gratuluji tobe i celemu tymu. At jste porad v pohode a slape to.
To je teda rychlost… Připojujeme se ke gratulaci celému teamu a děkujeme za pěkné kešky, které jste založili.
parada, gratulujem a vitam v klube, z ktoreho sa uz neda vystupit [H]
k tisicovce se gratulovat musi, tak at te to dal bavi, at ti mudlove nenici cache a treba zas se na nejake potkame.
...v tichosti a nenápadne je tu Atipovo millenium! Moc blahoprejeme a tesíme se na dalsí náhodná setkání u kese!
M.
To je číslo, co? Velká gratulace a vítej do klubu [:D]!!! K jubileu sis vybral opravdu stylovou kešku! A taky gratuluju i k těm dvěma dnešním FTF, který ještě pořád nemáš zalogovaný [;)]…
Tak oprava, ty FTF jsou dneska čtyři!! To jsi tu druhou tisícovku zahájil opravdu ve velkém stylu! To teď pojedeš jenom takhle [:P]?
Děkujeme všem za gratulace, v českých vodách geocachingu se nic neutají [:)].
Onehdá jsem slyšel od někoho nejmenovaného: " Po tisícovce zvolním." Já si to říkal ještě včera také, ale nové kešky nedaleko od domova, tomu se nedá odolat. Mám pravdu, Michale? [;)]
To nejdůležitější nakonec, bez Vašich založených kešek by to takhle pěkně nešlo, děkujeme.
Velka geogratulace k tisicovce leti do Unhoste. Vitej mezi postizenymi nevylecitelnou chorobou. Jen tak dal, moc gratuluju!
[quote] PaBa: [quote] PaBa: A taky gratuluju i k těm dvěma dnešním FTF, který ještě pořád nemáš zalogovaný [;)]... [/quote] Tak oprava, ty FTF jsou dneska čtyři!! To jsi tu druhou tisícovku zahájil opravdu ve velkém stylu! To teď pojedeš jenom takhle [:P]? [/quote]
Atipe gratuluju ke krasnemu cislu stylove zakoncenem na "Tisicaku" Ostatni jsem uz dnes popsal na Bazenu pana tovarnika... [^] [D]
Velka gratulace k tisicovce. At se dari i nadale.
O víkendu jsme šli na severu částečně ve Tvých stopách. Vědět, že to jsou stopy mířící k tisícovce,vážíme si toho hned jinak[:)]. Moc gratuluju k tak krásnému číslu a do dalších tisícovek přeju hodně elánu a samé superkeše!
Milá Míšo, děkujeme Ti za gratulaci, jen bych chtěla poopravit, že si šla v našich stopách..
( nás je víc) pa Ilona z Atipu
A jéje, další milionář... Tak gratuluji... No a ono Vás je dokonce víc?? No jo, nejhorší jsou trpaslíci.. Ty potvory vlezou všude.. [:P]
Neboj nás šlo ve Vašich stopách taky víc [;)].Tímto se připojuji ke gratulaci a přeji samé hezké zážitky při cestách za šipkou..
1000 - to zní hezky a je za tím strašně moc zážitků. Tak do dalšího tisíce přeji jen ty příjemné.