CITO na Moravě

Přestože u nás v Prostějově je (bohužel) stále co uklízet, tak mamut je v Přerově.
Nechápu, proč si někteří stále pletou Prostějov a Přerov - zvlášť v tom vyniká jeden můj kamarád z Prahy, který když k němu přijedu se zeptá jak je u nás v Přerově a pak jestli jsem mu přivezl prostějovskou Starorežnou…

Přerov/Prostějov => Nevadííí :smiley:

No, super. Přesně vím, jak to dopadne. Místo, abych se učil na maturu, bude lítat po eventech s pytlem v ruce a uklízet :smiley: Jako bych se neznal B)
pokud se nevyskytne něco mimořádného, tak určitě přijedu :wink:

Se omlouvám, ale na mapě se zdá přerov nějak menší než Prostějov ;). Já mám kolegu z Prostějova a mám problém s tím, že pracovně patří teď pod Prostějov a furt se mi to plete.
Pardubice a Hradec Králové jsou taky blízko sebe a tam se mi to neplete. :smiley:

Kontejner k mamutovi je předběžně objednán, takže tu slavnostně můžu oficiálně odpřísáhnout, že CITO bude ;)! Listing začnu vytvářet až zítra.
Pokud bude mít kdokoli konstruktivní i méně konstruktivní nápad, nechť mi ho pošle cez profil. Kuju.

tk to si taky značím:) a doufám, že se mi povede dorazit:)

[color=blue]Fí ha, tak už je to venku…:o [cache]GC1981Z[/cache]! To byl ale fofr…:wink:

Takže už chystáme hrábě a lopaty, dáváme chladit bečku do sklepa :stuck_out_tongue: a moooc se na vás všechny těšíme…;)![/color]

Super, už se těším :slight_smile:

Fajne :slight_smile:
Jenom technická: Jede tam nějáký autobus nebo vlak? Páč Idos se mnou v tomhle ohledu nekomunikuje Prý nic) a na mapy.cz taky není nic vyznačeno… :smiley:

No, nevím jak z Frýdku, ale od nás z Brna tam jede vlak. Zkus zadat jen Hranice.. Odtud už je to jen cca dvou až tří kilometrová procházka…

No, nevím jak z Frýdku, ale od nás z Brna tam jede vlak. Zkus zadat jen Hranice.. Odtud už je to jen cca dvou až tří kilometrová procházka…
[/quote]

Jo, z Ostravy jede do Hranic vlak úplně v pohodě, ale na té mapě to na 3 kilometry nevypadalo, proto jsem se ptal :smiley:

Koukal jsem se na idos, kousek od nádraží je autobusové stanoviště, a od tama se dá dojet, nejrychlejší ranní spoj vyjíždí v 10:10 a na místě je 10:35, vzdálenost spoje je 10 Km.

Dost blbé, 10 km je na pěšo dost (při předpokladu celodenního makání a navíc to je 1/2 hodinové zpoždění :expressionless:
BTW - co píšeš jako cíl do IDOSu?

Tak oba mám zapsaný v diáři. Na will attend je ještě čas, musím se kouknout, jestli se to s něčím nemlátí. Ale rád bych přišel:)

mj. v Brně samotném nikdo nic neplánuje?

Brno by mě taky zajímalo…

V IDOSu jsem zvolil bus hranice - hrabuvka.

THX

[color=blue]Junet nemá tak úplně pravdu, díval se totiž na nedělní spoj… Ten sobotní má trasu dlouhou 15 km a jede o 2 min. déle…

To polerok: pěšky to není 10 km, ale jen cca 5. Do listingu jsme doplnili všechny možnosti dopravy na místo, tak na to mrkni. Jako cílová zastávka v IDOSu je Hrabůvka, rozc. Velká.
Když dorazíš později, tak se zas až tak moc neděje, zvýšeným pracovním úsilím zpoždění jistě rychle doženeš…;):smiley: [/color]

Ahoj! Takže si značím 5.dubna! Jen napiš,co vzít s sebou,tedy kromě rukou a chuti do práce:D
A přidej ještě pár přesných údajů o místě!
Díky!

Ahoj, já tam do idosu zadal datum eventu (snad jsem neudělal překlep :frowning: ), a pracoval jsem z informacemi, které mi z něj vyskočili. Do eventu je ještě daleko, zjišťoval jsem pouze předběžně co a jak (stejně nevím, jak na tom budu do té doby s nohou).