CITO na Moravě

[color=blue]To máš pravdu, když jsem zadal datum eventu, tak se objevil ten delší spoj, když jsem pak klikl na "DALŠÍ", tak se objevil ten kratší a teprve za chvíli jsem zjistil, že to už je neděle, tzn., že v sobotu tam jede jen ten jediný autobus…

Jinak ti držím palce, ať jsi zase brzo fit… Pevně věřím, že se to podaří…

Ivo[/color]

I+B+M+H: JJ, v klidu, však my už to nějak vykutíme jak se na místo dostat. Mám totiž takovou vlastnost, že chodím všude ne včas, ale s předstihem :smiley:

Jejda, vypadá to na hodně srandy při cestě domů :smiley:

[color=blue]No, snad nebude tak zle, plno lidí tam bude autem, takže místo někde v kufru:D se snad najde…;)[/color]

Tak to je pohoda, já jsem velmi dobře uskladnitelný, běžně jezdím domů v kufru s nákupem B)

Technická: Proč není Hrabůvka uvedená v seznamu blížících se eventů?

Protože je to ještě hodně daleko. :smiley:

A proč je tam teda event 1.5. :wink: ? Když Hrabůvka je 26.4 :smiley: :wink: :stuck_out_tongue: B)

Na to by měl asi odpovědět "minarjo", jako moderátor a rewiever, ale myslím, že to není klasický event, ale CITO. Však ani "Hanácké uklízení" tam není.

[color=blue]Není tam ani CITO u mamuta (5. 4.). Vypadá to, že systém nepřečte CITO jako event, ale jako obyčejnou keš…:o. Na Wiki je to OK. [/color]

Můžu mít dotaz kde na wiki? Asi jsem slepej :smiley:

http://geowiki.hidden.cz/wiki/Eventy_v_plánu

THX