Dedek cernou filmovku povazoval za krabku s drogama!!!

A čistě teoreticky, nebylo lepší zkusit mu vysvětlit, o co jde?

já nevim ale neni trochu součástí GC snažit se zachovat ho alespoň trochu v nějaké tajnosti, i když v dnešní době ví o GC spousta lidí i mino komunitu ale já osobně bych se snažím zbytečně ostatním lidem nevysvětlovat o co de.

Není třeba hned říkat že hrajem geocaching a že schránky jsou tady a tamhle a pravidla jsou přesně takový a takový a že geocaching je na GC.cz a GC.com.

Imho stačilo dědovi říct že "hrajeme orientační hru a hledáme poklady", ukázat mu obsah krabky a tak to uvédst na pravou míru.

Cela ta historka mi prijde divna, bud je to cele vymyslene, nebo byl dedek (rozumej patrne osobu od 40 vyse) magor…

Osobne myslim ze slo rict tu historku s orientacni hrou bez blizsich podrobnosti, pripadne dedka sluse odkazat do patricnych mist, at neobtezuje.

Tak to bych ti prala abys tam byl. Pravdepodobne bydlis mezi slusnyma lidma, ale v Ostrave te duchodci napadnou i za daleko mensi drobnosti. Chtela bych te videt jak nekomu neco vysvetlujes a on te mlati taskou po hlave.

to by asi šlo …

No já při lovu Hlavního nádraží v Praze policajtům tvrdil, že hraju takovou hru, že mi tu kamarádi něco schovali a já to teď hledám. Kdzž jsem je ujistil že vopravdu nesprejuju tak vodjeli a já pokračoval ve svém DNF (ona byla už tma, tak jsem jí přehlíd).

Čistě prakticky: Nešlo.

Kdyby sis precetl porádne uvodni prispevek, zistis, ze k nam prisel naky duchodcde a zacal rvat: Dej mi to, naval to…

Tzn: Vubec jsme nevedeli co chce a kdyby jsme to temu uz tak nemozne protivnemu duchodci zacali vysvetlovat tak by rekl neco jako: "To tak, naval to…" Navic jak uz tu LeeHill napsala chtel nas buchnout taskou nebo ji po nas hodit.

Dal by ses docetl, ze po tym az jsme mu zdrhli zacal rvat ze prodavame drogy. (a vcil nevim esi sem to tam napsal)
Myslim ze by se ti tez nechtelo lozit za tym dedou a vysvetlovat mu proc tu krabku mame.

Kdyby rekl hned."Naval tu krabku s drogama" tak by byla moznost mu cosi vysvetlit.

tohle je tak trochu diskuse o ničem, protože ta osoba měla pravdu - geocaching je návykový, takže se vlastně o drogu jedná :wink:

Konecne kvalitni nazor.
Maso, stopni to. :o
Nema cenu vysvetlovat lidem ze slusnejsich oblasti republiky, co to znamena ostravsky duchodce. Dneska jeden podobny chtel zardousit pokladni v tescu za to, ze rohlik stoji 2 koruny.
LH

Aha, už situaci chápu, pardon.

…A já si myslel, že někteří brněnští důchodci jsou strašní.

Zbytečné emoce. Prosté "nechci si s vámi povídat a jděte pryč" by stačilo. Jaké zdrhání? Mohl zavolat policii a udělat ze sebe blba. To je přece jeho nezadatelné právo …

No nazdar… já bych mu asi jednu vrazil…
nicméně mi to připomíá jeden vtip…

[center]Přijde takhle vnuk za dědou:
"Dědo, nevíš kde je ta krabička co byla na lednici? No, víš ta s tim nápisem LSD?"
A na to mu děda odpoví:
"Ále, na krabičku se vyprdni, viděl jsi už toho draka v předsíni?"
[/center]

To mi připomíná, jak jsme s geokolegou StaNovcem lovili Hadí královnu ([cache]GC17HBT[/cache]). Při logování se za námi přibelhal nějaký děda, který nám vystrašeným hlasem řekl, že je majitel pozemku, a zeptal se nás, jestli nejsme ochranáři a nechceme s tím stromem něco provádět. StaNovec je celkem normálního vzhledu, ale já se svým plnovousem nejspíš na některé lidi působím jako ekologický aktivista:). Když jsme dědovi ve stručnosti vysvětlili, co tu děláme, očividně mu spadl kámen ze srdce.

Me se zatim zadna historka s GCdrogama nestala, ale rozliceneho duchodce uz jsem potkal na http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=bbda0034-efda-4513-afc4-c70f69b6a96f . Tam je to jev běžný. Jedná se o hajzldědka přez ulici ve čtyřproudový zatáčce s tramvají, ta mu nedělá problémy přejít když se chce někdo vyfotit. Řve nesrozumitelné nadávky, mácha rukama, nohama. A nokdo neví oč mu de. Hold blázen.
Jo a s policajty jsem měl zkušenost včera tu - http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=faf4ef09-5cbd-4939-a876-4a84ccd9cb5e. Zastavilo projíždějící auto, vystoupila měšťačka a tak slušně co tu děláme, že jestli tu nesprejujem tak sem ji vysvetlil ze hraju takovou internetove-turistickou hru ve ktery se hledaj poklady a ona ze jo a odjela. Myslim ze je lepsi kdyz policajti budou mit v podvedomi GC a ze v jejich pripade neni potreba mlzit…

?? Ach jo. :confused:

Veselá historka. Připomíná mi moje mládí kdy jistému učiteli matematiky na ZŠ nestačilo seřvávání žactva v pracovní době a tak po práci nasadil pásku pomocníka VB a šel pérovat okoli (v okolí samozřejmě velmi oblíben).
Ty rady co bys měl nebo neměl dědkovi říct jsou pěkné ale nějak nepočítají s tím že uvádíš věk 13 let… (já osobně bych použil svoji oblíbenou společenskou frázi "odkdy si MY DVA tykáme?" ale to bys asi při svém věku neustál)

Pěkná příhoda, takové štěstí jsem ještě neměl, asi u nás na jihu nemáme tak ostražité důchodce.
Jen by mě - čistě ze zvědavosti - zajímalo, jak jste to udělali, že se rozlícený pán nechal z takové blízkosti vyfotit :o

Autacku, asi te budu muset umravnit. je mi 48 a za dedka se nepovazuji.:oPokud nejsi vrcholový sportovec, asi bych tě na kole nebo pěšky v terénu trochu prohnal.Pokud budeš mít štěstí , tak ti taky bude nad 40 a určitě se nebudeš považovat za dědka.U městkých keší to bude vždycky problém a musí se s tím počítat.Proto je lepší mít nějakou výmluvu již předem připravenou. :stuck_out_tongue:

Asi je to taky o figure… :wink:
Uz vidim, jak mi takovejhle hejhula zacne tykat a ja mu na to odpovim: "co my tykas? " … :wink: Parkrat uz se mi to stalo… vetsinou nikdo neprotestoval… asi stacil muj letni (1mm) sestrih a sto kilo zive vahy.. :wink:
a pripadne jeste preventivni "prednasranej" vyraz… :wink:
Ono ale ustat tohle ve veku okolo 13 asi neni jednoduche… asi je bylo lepsi co jste udelali… zdrhnout a pak v klidu vratit…
M.