Divnej cacher

Ahoj cacheři, máte někdo nějaké zkušenosti "geocacherem" LikvidatorCZ? Já zatím negativní… okolnosti nasvědčují tomu, že si keška teď vesele plave v rybníku Jordán v Táboře místo toho aby byla v botanické zahradě na svém místě. Posuďte sami: GCZFEE Tabor - Botanicka zahrada http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=268876ce-fdd5-45c8-8de4-9dd7a71d524d

Na mail nereagoval…cache se na svém místě nenachází…

No tak já jsem se s ním naštěstí nesetkal, ale slyšel jsem, že je to magor, co likviduje kešky :frowning:

Už se dlouho bojím, že se objeví jedinec nebo partička, která si na geocachingu postaví svoji vlastní hru a keše bude místo hledání likvidovat. Hlavně mě děsí to, že by se s tím nedalo nic dělat.

Doufejme, že to nezačíná právě teď…

Navím, jestli může dle guidelines reviewer odkrýt jeho domovské souřadnice (taky je nemusí mít vyplněné) a tím zjistit, které kešky jsou v bezprostředním nebezpečí… :wink:

Čím víc se o GC bude mluvit veřejně, tím víc takovejch magorů bude přibívat. Tento se přihlásil jen v den kdy se registroval a podle souradnic, který napsal bych tipnul že nemá ani GPSku. Bohuzel tradicni kešky v posledí době hodně lidí (kačerů) hledá podle letecké mapy. Možná by to spravila třeba multina.

Bohužel musím konstatovat, že to už existuje :(. Napadlo to i mé spolužáky, ale naštěstí o tom jen mluví. Ale ani za to nemůžu já. Dozvěděli se to z internetu.

CO je k tomu vede?? Pubertální nevyzrálost? Bohužel se to netýká jen geocachingu, tahle evidentní lidská blbost je vidět všude. Prostě po nás potopa…
Doufám, že také počítají stím, pokud je někdo chytí, že by mohli zažít i fyzické násilí páchané na jedinci či skupině…:@

No TEN "tydýt" co se aspoň loguje by se měl dát vysledovat přes co se připojuje a z jaké IP. Při troše práce by se dal vystopovat. Ale co pak? Zbijeme ho? :wink:
Horší budou TI, co nenapíšou ani řádku a budou likvidovat. A TI přijdou. Budeme lépe uschovávat keše a budeme dělat více multin a mysterek.
Myslím, že zas takový "blázni" nebudou, aby jako my závisláci seděli několik hodin nad šifrou a luštili souřadnice.:slight_smile:

Kdysi se myslím nějací takoví objevili na Vysočině v okolí Telče, votočili několik keší z jedné série. Do jedné z těch kešek, po umístění nové krabičky, dokonce někdo nas_al, možná to byl ten samej.

Ne že bych snad byl zastáncem násilí páchaném na jedinci či skupině osob raději vše řeším dohodou (stejně tak asi i většina z vás) nicméně existuje skupina lidí kteří nejsou přístupni jakékoli diskusi.
Mnohokrát jsem s mnohými z vás měl tu čest mluvit či psát a mohu říct že (až bohužel na několik zde zmíněných vyjímek) jste super lidičky kteří jsou přístupni i kritice.

O to méně chápu ty kteří ničí to co mnozí z nás mnohdy i nemalým úsilím a náklady vybudovali a udržují pro radost ostatních a říkám třikrát hamba !!!

Určitě si rozmyslí v tom pokračovat. Mohli bysme si zahrát ještě jinou hru: Prohlásit LikvidátoraCZ za locationless kešku a zalogovat se bude moct jen ten, kdo ho vyhledá a náležitě poučí. Do logu pak uvede souřadnice, kde se tak stalo. Doporučují se týmové noční odlovy v temných zákoutích. B) :wink: Geokešing tak dostane nový náboj, další dimenzi. :smiley: :smiley:

No vypada to, ze LikvidatorCZ si 21.11. ucet zalozil, zlikvidoval jednu cache, zalogoval likvidaci a od te doby se na gc.com neprihlasil. Tak doufejme, ze se timto uspokojil…

Nebo vyhledá a náležitě seřeže :@.
Terracaching je v poslední době opomíjená zábava, ale na Opencachingu mají "Pohyblivou cache" :smiley:

Uvažuju o tom ho přizvat na Mafii nohy mu zabetonovat do kbelíku :).

Snad si nezaložil další… :frowning:

a kdyby ne tak holt musíme keše zakládat rychleji než je takoví jako je on likviduje a nebo mu názorně vysvětlit co znamená slovo likvidátor když už si dal takový přiléhavý nick.

I když si myslím že kolem nás je spousty likvidátoru stačí se jenom podívat kolik keší se ztrácí.

magor… ale stalo se mi asi před 14 dny že za mnou přišel spoluzak a řikal hele předtav si ze sem na netu cetlk o nakajch blaznech co hledaj poklad prej podle nejakejch gps souradnic neslišel si o tom ja mu řekl schvalne ze ne a on rika a voni když najdou nakou plastovou pixlu tak si z toho vemou nakou pi**vinu a zas tam nco daj to už se ve me vařila krefv ale vydrželsem a dal řikal ty pixli budu hledat ale budu si nechavat ale nebude hledat on na to neni stavenej ani psichicky a gdyž jo tak ho střiskam :slight_smile: teda pokud po nem budou mizet… zatim o me nevi ze se kešer… tagže když naka keska zmizi okolo horniho marsova tak řeknete zkusim si s nim popovidat…:slight_smile:

Tak jsem se prave dozvedel, ze nekdo a la Likvidator radil i na Brnensku:(

Na cachi [cache]GC17JND[/cache] mame FTF, ale bohuzel jsme posledni, kdo ji nasel, pote byla ukradena. Je to trihvezdickova mystery, schovana v lese 10km za Brnem, je vylouceno, ze by nas nekdo videl pri logovani, a po nalezu jsme ji schovali tam kde byla, v korenech stromu zahazena listim…
Skrys se nachazi sice 10m od malo pouzivane lesni cesty, nicmene v uboci vyschleho potoka, takze nahodny chodec temi misty urcite nesel.

Kazdopadne uvaha, ze mystery budou proti likvidatorum odolne se ukazuje licha:(

Nejhorsi je, ze cache byla v podobe jezka (tvorba musela dat spoustu prace) a a obsahovala 2 GC a 1 TB:((((

Z psychologickeho hlediska je naopak zajimave (a krasne) ze se tu Lividator neobjevil.

Lidske cinnosti lze rozdelit na dve skupiny - na konstruktivni a na destruktivni.

Konstruktivni cinnosti rozvijeji charakter a prinaseji urcity prospech jedinci ci skupine. Pro tuto cinnost je treba mit ale vyzraly charakter a psychickou stabilitu.

Dnesni doba neni uplne vhodna pro to aby se vsem lidem rozvinul charakter a disponovali psychickou stabilitou.

Vedle toho destruktivni cinnosti slouzi k vybiti ruznych komplexu a frustraci. Nevyzaduji zadne schopnosti a znalosti a jsou vhodne zejmena pro primitivni lidi ci lidi kteri by meli vyhledat odbornou lekarskou pomoc.

Pokud jsem liny tak mi bude vadit ze ostatni sportuji. Ja sportovat nechci, protoze jsem liny. Mam dve moznosti bud zacnu sportovat a nebo zajistim ze me okoli nebude sportovat - pak me nebude drazdit ze oni nejsou lini a ja ano. Tak znicim hriste, rozmlatim nekomu kolo.

Pokud se ostatni bavi tim ze jezdi na vylety a ja ve svem podvedomi citim ze by me to taky bavilo ale jsem na to liny, pak mi nezbyva nez zajistit ze se ostatni bavit nebudou - nebo se jim to alespon budu snazit znechutit ci zneprijemnit.

NENECHME JE VYHRAT A NENECHME SI TUTO UZASNOU HRU ZOSKLIVIT. NENI TO PRIJEMNE TO NETVRDIM, ALE NENECHME JE AT NAM DO TOHO PRIDAJI HORKOU PRICHUT - TIM BY JEN VYHRALI A TO BY PRO NE BYLA MOTIVACE V TOM POKRACOVAT.

Primitvni lide ci lide s komplexy se vyznacuji slabou vuli, pokud jejich snaha nevzbuzuje v okoli patricnou reakci pak si jdou hledat jiny zpusob jak saturovat sve potreby.

Nakonec to muze dopadnout tak, ze se budou lovit pouze FTF, protoze cache dyl nevydrzi…