No jedna z cest je dat jednorazove 3USD za seznam vsech dosavadnich PM only cachi. Likvidator nepotrebuje mit update kazdy den…Nepocitam moznosti dostat se k souradnicim jinymi underground zpusoby…
No, vzhledem k tomu ze vdalenost je udavana v desetinach kilometru, tak myslim, ze ikdyby se hodne snazil, tak vetsi presnost nez ± 30 metru severne a vychodne z toho nedostane. No a nekdy je tezky najit cache i kdyz vis, kde je 0 a hledas ± 2metry…
Chtěl bych jen upozornit, že pokud používá nějaký anonymizer, tak vám jeho ip adresa nejspíš k ničemu nebude. Navíc ho můžete těmi řečmi jak si to s ním vyřídíte, ještě vyprovokovat.
Četl jsi tenhle thread?
Pokud ví, jak může skrýš zhruba vypadat, tak pro něj nemusí být problém odhadnout, že to asi nebude vprostřed pole, ale u toho stromu s mohylkou co je osamocený uprostřed…
Zkoušel jsi na ní něco zjistit? Poskytovatele, nejbližší poskytovatelský bod, etc.?
Ten prográmek se jmenuje snad Netping, nebo tak něco…
Pro male vzdalenosti je to v desitkach metru. Komplikace je ze pokud je cache mene nez 10m od vychoziho bodu, objevi se misto vzdalenosti a smeru jen "here". Ale lze zjistit hranice onoho boxu 20x20m, a predpokladam ze cache bude presne uprostred, takze PMO souradnice lze zjisit uplne presne. Takze PMO bych opravdu nedelal traditional.
Pak bych doporucoval ve foru zverejnit nazev providera. Je dost mozne ze nejaky zamestnanec z dane firmy se ti pak ozve privatni zpravou, ze ma moznost toho cloveka dohledat.
Myslím, že "škodné" začíná přibývat. V našich končinách se objevil cacher booodlak (někdy boodlak). Založil-nezaložil keš a pěkně se bavil (GC17K5F) když sem jezdili cacheri a nic nenašli. No a teď to vypadá, že ani jeho nalezené keše nebudou košer (viz logy na GCVWYX a GCX9A5).
Jo to jsem četl, fakt jsem se pobavil, hlavně těmi komentáří od bikocoma, nebo jak se jmenuje :).
To ale není až zas taková škodná, i když bych na vašem místě být nechtěl. Ale alespoň neničí cizí kešky…
Je to ip adresa nějakého asi německého serverhostingu. Při předchozím přihlášení měl ip jinou a podle pojmenování v dns to vypadá, že to bylo přes nejaký server pro tor. A odhaduju, že ip u toho serverhostingu bude asi taky patřit nějakému serveru pro tor. Takže něco vypátrat je imho bez šance.
Myslím, že budeme muset počítat s tím, že při takovém rozvoji a medializaci GC, zahuštění kešek v terénu, daleko větší dostupnosti GPSky a kvality map se najdou tací, co budou mít radost z toho, že tuhle hru někomu kazí. Vždyť tohle je všude kolem nás v různých oblatech a oborech, tak čemu se divíte. Do dneška jsem nedokázal pochopit, proč nějací magoři pomalovávají nové fasády nějakým tagem… vše je to z neúcty k hodnotám, které vytvořili jiní..
No, já myslím, že Sobíci mají úplnou pravdu. profesí jsem krotitel divé zvěře a tak vím jak se někteří jedinci ( již i předškolního věku) chovají. a nejvíc jsou na koni když zjistí, že někoho štvou:@. Možná si teď nějakej takovej divnej čte naše příspěvky a už se těší jak nám zase hne žlučí. A já si říkám dobře mu tak, protože my co si chceme hrát si od nějakejch takovej tu hru zkazit nenecháme. i když to někdy zabolí, to zas jo