zajimalo by me za jakych podminek to splnuje tech 16h .. jestli pri volne navigaci terenem, nebo vcetne navigaci zamknute na cestu s hlasem (kdyz u dakoty sem zamkl navigaci na cestu tak to drasticky zkratilo zivot baterie .. asi znate)
a jsem zvedavy jak bude v praxi fungovat, treba prepinani, na ceste aby navigovala po silnicich, a po vystoupeni aby se me nepokousela v lese rutovat kdovikam .. jeslti to bude nejak lehce prepinatelne, nebo po vyjmuti z nabijecky se prepne profil .. no uvidime B)
Predevcirem sem si objednal 550t, ze si zlepsim naladu, jeste ani neprisla… Aneb kdyz se **** vsechno, tak se **** vsechno. No co, 550t je peknej model a casem treba sahnu i po tomhle a Oregon poslu nekam dal…
EDIT: Je zde vidět i prostor baterií a jak to je s tím akupackem. 3 tužkáče do přístroje, tři do kapsy a ještě ten malinkatej nabitej akupack - myslím, že v pátek po práci bude možno začít kešovat, na spaní zapomeňte - a zdroje dojdou při pondělním nástupu do zaměstnání.
Jako žádný velký terno mi to nepřipadá. Nárůst váhy proti oregonu značný a přínos nevelký. Výhodu bude mít tak možná pro drive-in lovce kteří loví do 50m od auta a tak jim nebude vadit tahat takovou cihlu
Proc jen pro drive-in ?? Ja nemam ani ridicak a stejne mi to prijde skvely a rad to s sebou budu nosit. Velkej displej je velkej displej a titerny hracicky typu Dakota teda nemusim …