Garmin Oregon 2.95 BETA

Nedriv jsem si myslel, ze je to APRIL a vono ne :slight_smile:

http://www8.garmin.com/software/Oregon300_295Beta.exe

Trip computer je proste boží (asi jako Arnoštek) :slight_smile:

• Report any problems with beta software to [email protected]
  • Added big numbers option to the trip computer
  • Added new trip computer dashboards
  • Added POI subcategories
  • Added ‘search near’ option to Geocaches search
  • Added change location to Sun and Moon
  • Added change location to Hunt and Fish
  • Fixed shutdown on the map

juppii … a mam FTF :slight_smile:

tak jsem to do krabice nahral … uvidime mouchy :-))

Taky jsem to nahodil a musím přiznat, že nový Trip computer je výborný. Volbu velké/malé písmena + zvětšení na celou obrazovku rozhodně vítám!
Bohužel šipky v listingu stále nejsou.

Prvni chybka nalezena. Starej znamej problem pri pouziti CN2009 a AutoAtlasu7NT .. V automotive profilu se po chvilce prestala zobrazovat mapa… Dela to dost nahodne a tezko tento stav simulovat.
Jo podivejte se, co pridali do waypointu :)) Zustaly tam nejaky testovaci …

Snad opravili to vypinani z minule verze…

No fakt, teď si na panáčky můžeme počkat. Řekl bych, že páni vývojáři si zaznačili waypointy svých adres :wink:

Jo .. a kam si schovavaji tequillu ..

Ikona Earthcache stále neopravená.

Waypointy se jmenují Here lies to zamená zde leží a ikonka je náhrobek. Tak už si na ně asi někdo počkal:D:D:D

To mi taky docela vadi. Uz jste jim to nekdo psal ??
Ja se s anglictinou zase tak moc nekamaradim … B)

Já jim to píši už od té doby, co si hraji s beta verzemi. A to i nápad na šipky.
Zatím se zdá, že buď je jim to šumák, nebo i má angličtina není tak srozumitelnou, jak jsem si původně myslel :wink:

Me se ta ikona earth kese zobrazuje normalne..:slight_smile: teda jestli mate nemysli, presne toto..)

Tak to teda cumim ! Me (respektive nejen me) se Earthka zobrazuje jako klasika. Cim to stahujes? Ja pres PQ …

jj taky prez PQ.) ale mam dojem, ze jsem s tim kdysi laboroval, a neco nastavil na GSAKu a od te doby mam v POI zalozku extras a tam si mohu vybirat jake druhy kesi chci, kliknu na earth a vyjedou mi ty co jeste namam a k tomu i tato ikonka. Myslim, ze sem kdysi daval nekdo nejaky navod a podle nej sem to delal. Ale fakt uz nevim

jooooooooo uz sem to nasel…

http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=9&thread_id=8786&pid=119771#post_119771

Aha - tak ja GSAK nepouzivam, stahuju PQ primo z GC.com
Zkusim tvuj navod ale vyhledat. Dik za info - ted uz aspon vim, ze to jde.

No psal jsem o tom vedle v Atlasu NT8 … mám to instalovat? No jasně! Instaloval jsem zatím všechno tak to rozdrbu znovu :D:D:D

Me se ikona Earth taky nezobrazuje.

Jak jsem psal, pokud pouzijete tento navod, tak uz se zobrazovat bude..:slight_smile:

http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=9&thread_id=8786&pid=119771#post_119729

První dojmy:

1. Trip computer je prostě úžasnej. Velká pole, sady, přepínání velká-malá, … Takhle nějak jsem si to od počátku představoval! Konečně tak nemusím na souřadnice používat lupu. Díky, tomu říkám upgrade!
  2. Hledání keší v okolí (taková ta ikona terče) - konečně! Ta úplná odlišnost práce s waypointama a kešema byla frustrující.

Celkově velká spokojenost, pokud nenastane nějaká padací chyba nebo matení vzdálenosti ke keši, budu nadmíru spokojen… Doporučuji všem vyzkoušet!

…a takhle to vypadá - čtyři možnosti nového vzhledu "Trasového počítače"…