Taky jsem to nahodil a musím přiznat, že nový Trip computer je výborný. Volbu velké/malé písmena + zvětšení na celou obrazovku rozhodně vítám!
Bohužel šipky v listingu stále nejsou.
Prvni chybka nalezena. Starej znamej problem pri pouziti CN2009 a AutoAtlasu7NT .. V automotive profilu se po chvilce prestala zobrazovat mapa… Dela to dost nahodne a tezko tento stav simulovat.
Jo podivejte se, co pridali do waypointu :)) Zustaly tam nejaky testovaci …
Já jim to píši už od té doby, co si hraji s beta verzemi. A to i nápad na šipky.
Zatím se zdá, že buď je jim to šumák, nebo i má angličtina není tak srozumitelnou, jak jsem si původně myslel
jj taky prez PQ.) ale mam dojem, ze jsem s tim kdysi laboroval, a neco nastavil na GSAKu a od te doby mam v POI zalozku extras a tam si mohu vybirat jake druhy kesi chci, kliknu na earth a vyjedou mi ty co jeste namam a k tomu i tato ikonka. Myslim, ze sem kdysi daval nekdo nejaky navod a podle nej sem to delal. Ale fakt uz nevim
Trip computer je prostě úžasnej. Velká pole, sady, přepínání velká-malá, … Takhle nějak jsem si to od počátku představoval! Konečně tak nemusím na souřadnice používat lupu. Díky, tomu říkám upgrade!
Hledání keší v okolí (taková ta ikona terče) - konečně! Ta úplná odlišnost práce s waypointama a kešema byla frustrující.
Celkově velká spokojenost, pokud nenastane nějaká padací chyba nebo matení vzdálenosti ke keši, budu nadmíru spokojen… Doporučuji všem vyzkoušet!