určitě ano, můj hlas již máš
Taky mas muj hlas. Ten letosni mne nekolikrat inspiroval, zel se mi nepodarilo zatim navstivit vsechna mista z kalendare.
ano
Urcite ano.
Ja jsem taky rozhodne pro kalendarove pokracovani. Loni jsem jich bral pro sebe a kamarada 5 a vim, ze nikde ostudu nedelaji. Ani Pazitkovi & spol. , ale ani nam co jsme jim radi potesili dalsi.
Lonsky kalendar je super, udelal nam velkou radost, byla by skoda neudelat dalsi.
Pridali jsme se k "ANO"
Rozhodně ano - loňský byl /je/ supr, taky jsem jich pár bral…
To jak jsem psal, že si dělám svůj, nesouvisí s tím, že by tento nebyl dost dobrý - pouze chci něco více osobního.
Ja bych si s dovolenim take vzal…
ANO, ANO
(pokusil jsem se jednoduše naznačit, že bych si z dovolením objednal dva kousky, jeden pro sebe a druhý asi k geovánocům
)
Já bych se taky přihlásil s dvěma kouskama
Po různých firemních kalendářích, co jsem měl doma posledních pár let, by to byla určitě příjemná změna … ![]()
Kalendar nam visi na zdi a je moc krasnej, loni udelal geopritelovi k Vanocum velkou radost:) primlouvam se za dalsi…
Po shlédnutí Geokalendáře 2009 se taky hlásíme k odběru jednoho kousku - tedy jestli opravdu bude. B)
Moc se nám líbí, škoda, že nemáme letošní. ![]()
Nejak se zastavilo pocitadlo zajemcu ci odpurcu Pazitkova Geokalendare 2009, tak jej posunuji trosku nahoru.
GeoKalendář 2010? ANO, určitě!
Už včera jsem hlasoval pro ano, zde to jen potvrzuji ústně.
Na rok 2009 vypadal opravdu moc hezky, rozhodně by v kanceláři na zdi nedělal ostudu. Doufám, že nový bude taky tak povedený.
Ano, mám zájem o Geokalendář.
Budeš li chtít poslat nějaké hires geofotky, ráda přispěji. Výběr nechám na tvůrci kalendáře. ![]()
NadaK2
geokalendář 2010 určitě bych zájem měl ![]()
Anketa je u konce. Měla za úkol zjistit, jesli má smysl kalendář dělat, jestli o něj bude zájem. Výsledek není přesvědčivý, ale vypadá to, že "spíše ano".
Hlasy proti, si vysvětluji především tím, že kalendář 2009 byl málo "GEO". S tím se nedá než souhlasit. Bylo to dáno tím, že nebylo k dispozici dostatek tématických snímků. Pokud to v dalším kalendáři má být lepší, je nutné aby se zapojilo více fotografů!
Proto zasílejte svoje snímky, které se vám líbí, a které si dovedete představit v GeoKalendáři 2010! Ničím se neomezujte! Tím, jakou zašlete fotografii zároveň vyjadřujete svůj názor na to, jak by podle vás měl kalendář vypadat.
Jak fotografie zaslat?
- emailem na adresu [email protected]
- pokud umíte, použijte FTP server a nahrajte snímky do složky GeoKalendar2010:
FTP server: fox.dpnet.org
přihlašovací jméno: geofoto
heslo: geofoto
soubor musí mít následující tvar/název:
nickautora_waypoint_jmenocache_nazevsnimku.pripona
kde:
nickautora je vaše přezdívka na www.geocaching.com
waypoint je GC kod cache na www.geocaching.com
jmenocache je jméno skrýše na www.geocaching.com
nazevsnimku je váš název či komentář k fotografii
pripona je přípona souboru, generuje se automaticky, nejčastěji JPG
příklad:
pazitka_GCKJRA_Okolo Ripu_MelnickyMost.JPG
Za každý snímek v kalendáři získá jeho autor výtisk kalenáře ZDARMA!
Zasláním fotografie postupujete autorská práva ke snímku autorům kalendáře za účelem výroby a propagace GeoKalendáře 2010.
Do kdy mají být fotky poslané??? Tento týden už to nestihneme..;), příprava listingů, příprava na závod…kde na to má člověk brát čas, žejo…
Nechtel jsem stanovit zadny termin. Ale je mi jasne, ze probrat archiv a rozumne posoudit co poslat a co ne, nejaky cas zabere. Minimalne 14 dni. Maximalne mesic. Uvidime, jaka bude reakce na tuto vyzvu.