Takže z kraje depresívní objev - když si u kešky nebo TB rozkliknu řádek se zkrácenou adresou a dám CTRL+C, nelze tento odkaz pomocí CTRL+V nikam vložit. Jsem tak blbé nebo to donedávna fungovalo?
Taky mám Chrome (nově, po FF) a všude to funguje, dokonce i u části tohoto odkazu, ale celý to nezkopíruje, Myslel jsem, že je to nějaké nové opatření z GS.
Nebylo by lepší založit GEOHÁDACÍ koutek? Stejně se to tak po pár příspěvcích zvrhne, že to někdo zamkne. Takhle by se tomu dalo předejít - téma by valná většina dodržovala…
Jojo, nebo by se to mohlo nazvat "geotrollí útočiště". A ještě by to chtělo v něm vypnout skrývání příspěvků na základě negativního hodnocení uživatelů, kdo se s tim má furt rozklikávat, aby věděl, o čem hádka momentálně zrovna je :D!
Cwg se dávají do keší běžně při publikaci (ten kdo je má) k výměně a jsou tam do doby než je někdo vymění za něco jinýho než cwg, anebo odebere bez výměny.
Obecně je lepší situace v keších v přírodě a ještě obecněji v keších obtížněji získatelných - ať už terénem nebo luštěním mysterek. V městkých tradičkách se opravdu nic nenajde (ostatně tam by to ani nevydrželo).
Tomu se říká optimistický pohled na věc :). Moje zkušenost ze zdejšího "razoviteho" regionu je úplně stejná jako z těch ostatních :|. Kdo chce měnit CWG, musí být nejlépe v první desítce lovců po publikaci.
Ale v tajemné Gorolii je to možná jinak :D. Tam jsme toho ještě moc neodlovili.