Geodepresivní koutek III

Takže z kraje depresívní objev - když si u kešky nebo TB rozkliknu řádek se zkrácenou adresou a dám CTRL+C, nelze tento odkaz pomocí CTRL+V nikam vložit. Jsem tak blbé nebo to donedávna fungovalo?

http://coord.info/TB3M6RC

Vypadá to na chybu na straně přijímače…:wink:
U mne (Chrome) vše O.K.

Jako, že ti nefunguje CTRL+C, CTRL+V? Ten základní pracovní a studijní nástroj moderního člověka?
Mně to funguje.

Jde to… :o

Taky mám Chrome (nově, po FF) a všude to funguje, dokonce i u části tohoto odkazu, ale celý to nezkopíruje, Myslel jsem, že je to nějaké nové opatření z GS.

Kdyby nefungovalo ctrl+c, ctrl+v, spousta lidí by nevystudovala ani vysokou školu :slight_smile:

U některých stránek (a některých prohlížečů) klávesové zkratky pro kopírování nefungují. Ovšem kopírování přes pravé tlačítko myši ano.

Díky za tip, to je ono! Můj Chrome odmítá kopírovat odkaz s http, od coord dál mu to jde. S myší to jde vždycky.

Nebylo by lepší založit GEOHÁDACÍ koutek? Stejně se to tak po pár příspěvcích zvrhne, že to někdo zamkne. Takhle by se tomu dalo předejít - téma by valná většina dodržovala…

:smiley: :smiley: :smiley: Jojo, nebo by se to mohlo nazvat "geotrollí útočiště". A ještě by to chtělo v něm vypnout skrývání příspěvků na základě negativního hodnocení uživatelů, kdo se s tim má furt rozklikávat, aby věděl, o čem hádka momentálně zrovna je :D!

Tak si říkám - dávají se ještě vůbec CWG do kešek, nebo se mění jen přes směnárny:(? Včerejší skore - 10 kešek, 1 CWG, a to ještě není v katalogu.

To je jako se ptát, zda se ještě v keších objevují GC a TB… Hold tak už to je no…

Gc moc ne, ale na TB mam docela stesti, sam planuju nekolik dalsich kousku vypustit.

Cwg se dávají do keší běžně při publikaci (ten kdo je má) k výměně a jsou tam do doby než je někdo vymění za něco jinýho než cwg, anebo odebere bez výměny.

Obecně je lepší situace v keších v přírodě a ještě obecněji v keších obtížněji získatelných - ať už terénem nebo luštěním mysterek. V městkých tradičkách se opravdu nic nenajde (ostatně tam by to ani nevydrželo).

taky mám malou depresičku:

Po více než půl roce, co tam ten obrázek byl.

No, GC a TB zase není tolik, CWG podle katalogu je celkem dost…

Prijed k nam, tady jich mame dost. Zatim funguje, ze kdo bere i dava :slight_smile:

Tomu se říká optimistický pohled na věc :). Moje zkušenost ze zdejšího "razoviteho" regionu je úplně stejná jako z těch ostatních :|. Kdo chce měnit CWG, musí být nejlépe v první desítce lovců po publikaci.
Ale v tajemné Gorolii je to možná jinak :D. Tam jsme toho ještě moc neodlovili.

Mě to vychází průměrně jedno CWG na pět nalezených kešek. Když jdu na nějaký celodenní lov třeba deseti keší, většinou nějaké najdu.