Minulou sobotu jsme našli celkem na 6-ti keškách 4 GC a TB (a 4 jsme tam vložili ). Tak si nestěžujte, že jich je málo, stačí hledat na správných místech…
I když je pravda, že tohle kolem Náchoda byla docela výjimka…
To zase bylo ráno… Zrovna v momentě, kdy se ženě dušuju, že dneska začnu určitě dělat na zahradě, musí pípnout nová mysterka
No, měl jsem zrovna nůž na krku, tak jsem ji alespoň vyluštil… Odlov bude muset počkat
Její chyba - mohl jsem domů přinést kokosový ořech od ownera
před reakcí tady jsem napsala i tomu, koho se týkalo, dnes jsme si to tak nějak vyříkali po emailu, prý si ho vzal, ale dá ho jinde, no kdyby to aspoń napsal do logu
Také tady v okolí jednoho takového máme. Nicméně tihle to alespoň přiznají; už jsem se opakovaně setkal s tím, že podobný downtrade provádějí i kačeři velmi známých a zvučných jmen, ale potichu a bez zápisu do logu.
Jinak když takovýto relativně delší log napíše puboš (pominu-li tedy tu část o výměně), tak já naopak skoro i zajásám, protože mi přijde, že v poslední době nejenom puboši i s mnohem více, jak deseti nalezenými, odbývají ownery i vymazlených keší logy tupu: "Dík," "Našel," "Mám to," "Byla tam," apod.
Silna slova. Nemyslím, ze pokud si vzal CWG bez vymeny, psal by to do logu. Urcite jsi mu napsala a zeptala se ho na to, nez jsi ho oznacila za smejda,vid?..
No nejsem z tajemne Gorolie, ale z tajemne Koprivnice a okoli
Vcera jsem byla na jedne kes a byla tam tri cwg. Jedno jsem vzala a tri jina dodala. Asi jsem divna
Nerozumim tomu, byl jsem zkontrolovat svou keš, no a nekdo z ni vybral cca 10 az 12 CWGcek.Hromada dalsich a hodnotnejsich veci tam zustala.
To ti fetisisti s nema masturbuji, nebo co?
A nemaji tam pak zadrene trisky?
Já měním CWG kus za kus. A abych alespoň trošku omezil tohle rabování, tak výměnu píši jen do papírového logbooku v keši, nikoliv do toho internetového.
Že někdo občas někdo ukryje keš tak, že ji nenajdu s tím jsem se smířil. Ale, že přede mnou schová pekař marmeládu v koblize a nebo ji tam vůbec nedá, to je na depresi. Pekaři by se měli vrátit k Původní Myšlence Koblihy a to, že uvnitř každé koblihy musí být marmeláda. Budu tomu velice rád.
(Dnes ráno jsem si totiž koupil tři koblihy a v jedné chyběla marmeláda.)
Přijde Pepíček do pekařství: "Prosím dvacet devět rohlíků!"
Prodavačka mu říká: "A nechceš rovnou třicet? Vždyť se to blbě počítá!"
Pepíček se rozčílí: "To nechápu, proč bych se měl kvůli vašemu počítání přežírat!"
Jedu zakrátko do Neapole a v celém milionovém méstě je 7 (slovy sedm) lovitelných tradiček a 1 multina (dalších 6 zelenejch kdesi v pérdeli od centra nepočítám). To si asi kuci italský dělají culo?