Geodepresivní koutek III

Třeba to tak je vypočítaný - 2 pořádný, a ta třetí za korunu bez marmelády :stuck_out_tongue:

Zkus přepnout na waymarky. Teď na mobilu to nevidím, ale nějaké tam budou. A když ne, nafoť a založ.

Ale jo, jo. Jenže to je jak lízat zmrzlinu přes sklo…

Vy si tady stěžujete na zloděje CWG, pekaře nebo italské kačery – a úplně vám asi uniklo, že za 3 dny nastane DČ (Debilní čas, někteří mu říkají "letní"), kdy budeme vstávat za tmy, nevyspalí a pár dní pro rozumnou činnost skoro nepoužitelní…

Tos asi nikdy neměla v zaměstnání noční směnu. Tohle hodinové posunutí nic není.

Jo, z toho se vždycky zotavuji čtrnáct dní.

Geodeprese? Stačilo vlákno o otvírání pokladů.

Hurá. Konečně bude večer déle vidět. Ráno mi to nevadí. Ale už by měl nastat letní čas nejen podle hodin, ale i podle kalendáře.

Tak sakra ať už se oteplí. Minulý víkend jsme se synkem opékali vuřty na břehu Ohře. řeka nás lákala svou průzračností…

U nás (OL) pořádně sněží, a to je skutečně na DEPRÉZI!!! :frowning:

U nás (Kladno) už je doufám po sněžení. Ráno to byl při pohledu z okna celkem šok.:slight_smile: Ale už to taje.:slight_smile:

Praha taky taje. V okrajových čtvrtích je sice bílo, ale je relativně teplo.

Hlavně to Smrku nazakřikni…

Jak řiká klasik - v Praze kalamita jak na Sibiři - 3 centimetry sněhu, a u Muzea čtyři !!!

Další skřivan, jehož představa dobra je nyní vnucována celé Evropě! Střílet! Nic Ti nebrání vstát si dřív, ale nešoupej nám všem ručičkami. Tvoje sova

Opakovaný článek, kde je to všechno:
http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/5853-zruste-uz-konecne-ten-hloupy-letni-cas-.aspx

DEPRESE… rano vylezu, 15-20cisel na aute, na silnici, na chodniku, vsude… pak to zacne tat a ted?.. snezi, ono zas ku.va snezi… chomutov

já měla depku včera při hledání jedné krabičky s obtížností 4
vyluštěno už dávno a věděla jsem, co hledám, ale nenašla
no stane se, ale o to nejde
ale doma si čtu předešlé logy, že v poho nalezeno apod. a mezi nimi jeden starší, že krabičku nenašel, ale kontaktoval ownera, že je správně, takže tam krabička asi už není, tak tam dal novou, ale zcela jinak maskovanou a kousek vedle a do logu napsal nový hint

takže mám vztek na ownera, že toto připustil, aniž by na to výrazně upozornil nebo dal krabičku disable
takže když příště nenajdu, tak mám dát někam poblíž krabičku jinou?

Asi se mi nepodaří pochopit, proč je 80 % kešek v Harrachově udělaných tak, že jsou za sněhu neodlovitelné…

:slight_smile:
No já také lovil jednu keš, věnovanou lyžařskému svahu asi tři sezóny, než jsem se k ní dohrabal. Prostě nebyla pro lyžaře :frowning: a mohla by být krásně ski-in.

Co jsi cekal na horach? :slight_smile:

Třeba že budou odlovitelné i zimě? ;):wink: