Geotričko

[quote]

Mas pravdu, Jezisek. Jak me mohlo napadnout, ze nekaky kacer:-)) Takze se zeptejte jeho:-)

Také jsem to tricko držel v ruce, ale nejmenovaná atlaska mi ho sebrala. :slight_smile: Myslim, ze za jedno tricko te nikdo žalovat nebude. A co se týče překladu, tak je to televizní překlad, ale co treba: Ja se neztrácím, ja takhle žiju. nebo tímhle

Také jsem to tricko držel v ruce, ale nejmenovaná atlaska mi ho sebrala. :slight_smile: Myslim, ze za jedno tricko te nikdo žalovat nebude. A co se týče překladu, tak je to televizní překlad, ale co treba: Ja se neztrácím, ja takhle žiju. nebo tímhle

Nevíte někdo kde bych si mohl takové triko nechat vyrobit??? jako v jakém druhu obchodu

Ja myslim, ze dame dokopy aj cesku verziu…

ja jsem se neztratil,

… delam geocaching

… jsem navigovan druzicemi / dovedli me sem druzice

… jsem tu zamerne kvuli kesim (no hej, je to divne)

… jedu na automatickou navigaci

alebo vytvorime vlastne motto napr. Hladam, teda som (geocacher)

inac samozrejme take tricko nechcem, radsej si kupim nieco z thinkgeek.com :-))) (hint hint)

Ja jsem tu nic neztratil, ja tu neco hledám. :slight_smile:

škrábance mam z křoví, modřinu ze skály, pot z toho kopce a nápad z gc.cz

Ja uz ho mam taky pekne vysisované. Uvital bych dalsi varku tricek s jesterkou. Pokud by jeste sel vytezek na podporu stranek GC.cz jako minule, tak bych byl uplne nejstastnejsi :).

zdravim vsechny, pokud byl zajem mohu nechat udelat v Nepalu rucne vysivane geotricko. Nechavam si tam delat svoje firemni. Tady mate link na ty moje tricka jak to vypada, na cenu prosim nekoukej te, udelal bych pro vas jinou… Takze ten link http://www.orientshop.cz/T-shirt_reklamni-gid1650.htm

Mam UPLNE stejnou prosbu !!!

Mam UPLNE stejnou prosbu !!!

Pokud me nekdo na mejl posle logo, tak mohu nechat udelat vzorky at se na to podivate, protoze zitra odletam do Nepalu. Takze vzorky by tu mohli bejt za tejden;-)

To vypada dobre… a kdyz uz je GC takova globalni hra, tak proc nemit tricka z nepalu, ze. / stejne,i kdyby se nechaly delat v nejakym shopu u nas, stejne budou ty podkladovy trika nejspis made in china. a to uz radsi ten nepal :]

proc ne, at zije geoglobalizace
zalezi, jestli by nam Honza poskytl jesterku

to ja mam prosbu uplne jinou - triko totiz vysisovane nemam, pac ho nemam jeste vubec :)) tim padem ale ve vysledku bych taky uvital dalsi kolo tricek :))

taky bych mel zajem o trycko,preferoval bych nejake s decentnim logem GC ci jesterkou :slight_smile:

Uplne OFF TOPIC: nechtel by sis udelat FTF na nasi kesi GCQZ8B Tilicho Lake - Pearl of Nepal N 28° 40.656 E 083° 51.866, lezi tam chudak uz presne rok a den - je to tak 2 dny pesky z Manangu (a 2 dny zpátky :)).

Samozrejme do Nepalu jedu na to FTF, proc bych tam jinak jezdil:-))

Ale ted k vlaknu, protoze jste me na mejl zacali psat kazdy samostatne, ze byste radi svoje logo na tricko atd… tak vec se ma nasledujicne:

1/ myslel jsem, ze chcete jednotne tricko GC.CZ, bylo by to lepsi protoze jich muzeme udelat vice a bude lepsi cena

2/ samozrejme jde udelat i jedno tricko, ale cena bude velka a je to casove narocne to zvladnout:-(

3/ protoze je to opravdu rucni prace tak cim vice ten jeden clovek udela tak tim to bude lepsi, myslim kvalitnejsi vysiti

4/ to ze ted jedu do Nepalu neznamena ze se to nemuze udelat i treba za mesic, neni to nutne smerovat na tuto moji cestu, takze v klidu tu muze resit a jak to doresime odjednam to potom mejlikem

5/ takze myslim ze zaklad je: domluvit se co, dostat od autora loga souhlas ze to muzeme udelat, udelat vetsi mnozstvi, cena bude tim padem lepsi atd…

ono, jake tricko je asi jasne, klasicke s jesterkou a geocachingem.cz
zalezi, bude li Honza souhlasit se zapujcenim loga

Nebylo by to nejaky divny? Tohle logo bylo brano jako symbol tohohle serveru a koupi trika s jesterkama se pokousime aspon castecne sponzorovat jeho provoz. Takze ja bych radsi, kdyby Honza mel zajem, aby zase vydal to jeho, koupim jich nekolik. Ledaze by vyrobce novych tricek pouzil logo jesterek za poplatek urceny sem.
Dalsi trika zase muzou bejt s jinym logem. Ty nekoupim :-).