Geotričko

tak to bylo mysleno, ze by vynos mohl jit opet sem. problem je ten, ze kdyz jsem s Honzem mluvil na predposlednim geopivu, tak se mu znovu do toho moc nechtelo. Ted se tu snad risuje varianta, ze by snad neco slo. Honzovi jsem poslal mail, zda by byl ochoten propujcit logo s tim, ze by opet sel zisk prodeje na prispevek na server. Cekam, co odpovi.

Presne tak vladimire, dekuji ze jsi to tady vysvetlil;-) Myslim ze jsem dobre zaopatreny a zisk dam klidne na GC.CZ ani jsem to na zacatku jinak nemyslel…

P.s.: Nechapu a nebo jsem nepochopil nazor co psal jarry, ze tohle koupim a tohle ne?? Muj navrh byl pouze o pomoci a ne o zisku nijak na tom netrvam a nemusim se v tomto nijak angazovat mam sve prace dost. No a za dalsi, myslim si ze geocachingshop prece nedava celej zisk na GC.CZ pokud teda vubec nejaky dava (mozna je to Honzuv shop netusim a nebo nemam pravdu, pak se teda omlouvam), ale pokud ne tak tam prece take nakupujete a neresite zda to podporuje GC.CZ…

My bychom další trička, která by podporovala tento server taky uvítali. A kdyby to bylo do vánoc, bylo by vše ještě lepší.

Vubec nic proti tobe, az pujdu v Praze na nam. Miru, tak se v Shantishopu stavim :-). Myslim to tak, ze tricka s logama a napisama nenosim vubec, takze u jesterek delam vyjimku :-). Honza tenkrat vyrabel trika soukrome, to jeste zadny shop nebyl, byla to jen akce “prispej na provoz serveru”. Nabizeli jsme mu i penize, tohle bylo lepsi. Ale asi s tim mel spoustu prace a uz se mu do toho nechce. Jestli neco prispiva shop nevim, ma tu banner tak asi jo.

oukej jarry uz jsem pochopil;-)