V tomhle ho mam zapnuty a nic nechodi :(
Kazdopadne to video by mohlo bejt i jako lakadlo na nas - nekde dal od nas by mohlo bezet furt dokolecka.
V tomhle ho mam zapnuty a nic nechodi :(
Kazdopadne to video by mohlo bejt i jako lakadlo na nas - nekde dal od nas by mohlo bezet furt dokolecka.
Mam upozorneni zapnute a bez problemu chodi od zacatku. A myslim, ze mi prislo jeste nez jsem zapnul sledovani, tak to mozna zavisi jeste na necem jinem.
Co se Maze a GG tyka, mam se na to optat nekoho z CaGea? Sice si myslim, ze je ta spolecnost vicemene k nicemu a nejsem jejim clenem, ale pro Maze jsem delal panel s uzly a par lidi znam osobne, tak by asi nebyl problem zalobovat. Na druhou stranu je trochu otazka, zda to neni zamer GS - GSAK je placeny a treba z toho ma GS nejaky uzitek, tak to preferuje a nedoporucil jim se o GG zminovat. Ale to je jen moje spekulace.
Gorde, za zeptani asi nic nedame. Maximalne se na nas vykaslou. :-)
Jinak nejake promo video je zajimavy napad, ale to bude chtit nekoho, kdo by to umel vyrobit. Minimalne pridat nejaky jingle, jednotici predel mezi sekcemi, aby divaci meli porad pred ocima, co ze to vlastne sleduji, atd. Tedy nekoho trochu znalejsiho ve filmove strihu a vyrobe znelek.
OK, zkusim se poptat na GG v Maze.
Video: pokud by se nenasel nikdo mezi nami, muzu zkusit Zlicinaka (pokud vam neco rika FTF song, tak na nem se podilel nejen herecky) nebo najit nekoho dalsiho.
Napred ale bude potreba si vyjasnit s organizatory, zda prave toto je to, co si predstavuji, pak dat do kupy nejakou pedstavu, co vlastne ukazat. Casu je docela dost, ale cim driv zacneme, tim mene stresu. Kdo se ujme komunikace s tymem Great Moravia, at si s nimi nepiseme kazdy zvlast?
Na druhou stranu je trochu otazka, zda to neni zamer GS - GSAK je placeny a treba z toho ma GS nejaky uzitek, tak to preferuje a nedoporucil jim se o GG zminovat. Ale to je jen moje spekulace.
Myslím, že ne. Mluvil jsem na pražském Maze s několika mně známými Čageisty a to, že tam byl jen GSAK vzniklo tím, že autor zrovna toho panelu GSAK používal. Sice jim při sestavování výstavy došlo, že tam tak nějak GG chybí (zvláště u Maze u nás doma), ale už to nestihli napravit.
Otazka je, jestli ten panel od te doby vylepsili.
Skoro i věřím, že ne. Maze ale od té doby v Česky mluvících zemích nebylo. Můžu zavolat Johníkovi (JohnnyM.) a poptat se...
Napsal jsem Hradnikovi, i s Johnnym mam dobre vztahy, ale nechci najednou psat vice lidem, abych nebyl za trotla. Urcite jsou spolu v kontaktu odobne jako my.
jo přišlo, a už jsem si i našel chvilku to tu přešíst
GG a Maze: Hradnik to stejne predal Johnnymu, tady je odpoved:
Ahoj,
aktuálně (verze z Anglie) máme samostatný baner o GSAKu (ten se ale doplňoval až do Anglie - posílám
https://drive.google.com/file/d/0B9Mg3KHTsi-BYjM5ZFhUVk1GMlk/view?usp=sharing
).
Jinak o aplikacích obecně je v MAZE ještě baner o LOCUS a o officiální apikaci Geocaching.
Pokud bude materiál o Geogetu můžeme doplnit i baner o něm. Potřeboval bych
ale tedy dodat text a ideálně i nějaké obr (screeny z programu).
Honza
Takze nic nebrani tomu, aby tam byl i GG.
EDIT:
Johnikovi jsem poslal:
Predpokladam, ze bychom dodali jak text, tak obrazky a grafickou upravu si udelate sami, aby to bylo v jednotnem duchu jako ostatni.
a dostal odpoved:
Ahoj jj ideální postup je přesně jak píšeš. Ještě nám vcelku hodně pomůže
pokud při skládání textu a obrázků budeš mít nějakou představu o tom jak by
měl celý baner vypadat tak poslat i jeho představu formou jednoduché skici.
Zbytek pak už doladíme.
Takze navrhuji sdileny dokument na googlu. Dejme tu do kupy nejaky text, zaklad jsem spachal, odkaz posilam v zapeti.
Ty banery GSAKu a ofiko apky vypadaj zhruba jak? Ze bysme se mohli "inspirovat".
Podle me by to mohlo vypadat tak, ze bude screen (treba na seznam kesi, WM, nebo neceho, co ma jasnou ikonu, at je to snadno poznat), kde bude strucnej popisek, treba:
GG je databazovy program, v nemz muzete schranovat nejen kese, ale napr. i WM nebo munzee. Je jen na Vas, cim databazi nakrmite.
To samy by se dalo udelat treba pro Stator a tim i predvizt rozsiritelnost pluginama.
Pocitam s tim, ze nejaky sahodlouhy popisy (vic jak tri radky) vetsina lidi stejne ignoruje, precte si to jenom ten, koho to OPRAVDU hodne zajima. Samozrejme nic nebrani treba nejakymu primitivnimu letacku, ale rozhodne bych se nepoustela do dlouhejch textu na baneru. Ev. by moh bejt ten elaborat nekde v rohu baneru, to je taky moznost.
Na banery je odkaz vyse, ale pro tebe ho zpoakuju: https://drive.google.com/file/d/0B9Mg3KHTsi-BYjM5ZFhUVk1GMlk/view?usp=sharing
Aha, pardon :rolleyes: To mymu presvedceni rozhodne neodpovida...
Nejak jsme usnuli... zkusime to zase nakolejit.
2. Jak to dopadlo s panelem pro maze?
Dekuji vsem!
Panel: zatim jsem nedostal pokyn, ze sdileny dokument mame kompletni (text). Tak to jeste jednou projdete a dejte vedet. Poslu to Johnikovi. Jeste to bude chtit nejake obrazky s popisem.
Jestli se nikdo nenajde, tak s jistym sebezaprenim muzu zkusit delat mluvciho smerem k organizatorum. Stejne se to pak vsechno objevi tady. Jaka je tedy nase predstava?
V malem prostoru par demonstracnich videoukazek (celkovy cas?) s mluvenym komentarem a pak prostor na dotazy?
Jeste jsem v textu udelal par uprav. Za mne dobry.
Namegaeventu zalezi na tom, jaky prostor dostaneme. Klicovy pozadavek je promitani, bez toho neudelame vubec nic. Hlavni prinos pro nas je udelat WOW efekt, tedy v rychlosti ukazat, s cim by mohl lidem Geoget pomoci, aby se v nich probudil zajem. To chce delat nekde, kde muze byt vice lidi, delat to v ucebne pro 16 lidi smysl asi moc nema. Navic, akci tohoto druhu jsme jeste nedelali, mohla by to byt zajimava prilezitost.
Pokud bude nekdo ochotny delat i nejake tematicke skoleni, coz bude narocne na prednasejici personal, nebude se to moci delat pro moc lidi najednou, a zabere to dost casu a zablokuje prostor, tak se tomu nebranim.
Souhlasim. Takze neco v tom duchu mu poslu ... kdyz uz jsem se vybral za mluvciho.
Možná bychom mohli posbírat témata na wow ukázky. Za mne bych viděl:
Vše musí být co nejsvižnější, akční, efektní. Nejde o to někoho něco naučit, ale efektně demostrovat nejužitečnější možnosti GG. Všem složitostem bych se velkým obloukem vyhnul...
Ja zase premyslel nad demonstraci typu "jedu na vylet". Tedy:
Ale ted mne napada, ze u toho stahovani dat jsou dve varianty PM a BM. U kazdeho bude postup trochu jiny. u BM by se mohlo hrat na stahnuti tradicek, prozkoumani na geocachingove mape a pretahnuti vybranych mysterek/multinek do Geogetu a jejich nasledne aktualizovani. tedy ze i BM si tam muze pomerne snadno naplanovat vylet...
Skoro, abychom si to zacali syslit zase do nejakeho sdileneho dokumentu, ne?