Skoro, abychom si to zacali syslit zase do nejakeho sdileneho dokumentu, ne?
Určitě. Gorde, založíš? Ať to nemáme rozfrcaný po deseti účtech.
Skoro, abychom si to zacali syslit zase do nejakeho sdileneho dokumentu, ne?
Určitě. Gorde, založíš? Ať to nemáme rozfrcaný po deseti účtech.
Zatim mi nepripada, ze by toho bylo moc, tak je to v tom samem dokumentu, v osnove uvidite ...
Nemate nekdo nejakeho grafika nebo neni nekdo z vas schopen navrhnou upravu baneru pro Maze, abych to poslal Honzovi? Psal mi v prvni odpovedi, ze by chtel texty a obrazky, ale ze by jim hodne pomohla i nase predstava o vzhledu a uprave.
Takze jeste asi seznam toho, co bychom chteli mit na obrazkach, abychom pripravili obrazky. Prvni navrh je uz v dokumentu.
Napada me, ze ten vzhled baneru je mozne udelat primo v tom sdilenem dokumentu, obrazky tam jde vkladat. Pak to muzu vzit a poslat. Takze prosim o obrazky.
Tak je to uz skoro 14 dni, co jsem pozorjedovi i johnymu psal, zatim se ani jeden neozval.
Dostal jsem odpoved od Pozorjeda:
Původní představa - cílem bylo využít větší koncentrace lidí a nabídnout
jim i přednášky na různá témata. Přímo na zámku je několik sálů, i s
kapacitou tak pro 50-60 lidí. Je předběžně domluvena místní škola (klasické
třídy) a pak je možnost o 2 vesnice vedle mít sál pro 100 lidí, ale už to
není přímo na místě spíše jako záloha. Učebna 16 lidí mám jednu výhodu - dá
se ukočírovat šum, více lidí, více šeptání a pak někteří neslyší … ale
souhlas, že je to spíše pro skupinku zasvěcených, nikoliv obecné předvedení
produktu a jeho možností.
Promítačky a tak budeme mít.
Videa - dobrý nápad, dají se využít i opakovaně.
Na 90% jedu na skořápky, jestli bude potřeba probrat něco osobně (diskuse
po mailech není to ono).
Takze videa by nemel byt problem, odpovidat na miste na dotazy a reagovat primo ukazkami bychom asi zvladli taky. Ted by to chtelo dat dohromady temata na videa.
Dalsi jsou obrazky k textu na panel pro MAZE a k tomu nejakou predstavu vzhledu toho panelu. Az to budeme mit, poslu to Johnymu.
Vycházím z toho, že panel má ukázat alternativu GSAKu. Proto bych text doplnil jen několika screenshoty. Ať si Lukáš rozmyslí, které by tam měly být. Za mne bych tam dal základní okno programu, mapu a možná nějaký kus statistiky...
Mame na to v dokumentu podkapitolku. :-)
Sorry, jsem se nekouk'... Ale shodli jsme se. :)
Pro odlišení od GSAKu jsem tam ještě něco připsal...
Tak jsem z toho trochu zmaten. Navazali jsme zase po dlouhe dobe kontakt.
---
Pozorjed: Ahoj, co vy na to, panel (tabule) se základním info o Geogetu. Na GPS Maze přijde dost lidí, pravda, mnozí jen proběhnou aby měli ikonku, ale tak desetina lidí si tu výstavu i projde.
Ja: myslim, ze posledni mail, ktery jsem ti posilal, byl presne v tomto
duchu. Rikal jsem si, ze se ti budu muset ozvat, ze nejak dlouho
nereagujes. Myslim, ze jsme se neshodli na pripadnem “workshopu” nebo jak tomu budeme rikat. S panelem problem nebyl. Tak to zase muzeme oprasit, at pokrocime. Termin se blizi …
Pozorjed: super, panel je statický po dobu celé výstavy, tj. se nepředpokládá, že by tam nekdo stál a odpovídal na otázky. Je možnost přednášky, předváděčky - sál je na souřadnicích N 49°27.83718', E 17°0.25673' , cca 1km pěšky, kapacita sálu je 90 sedících. Zatím není přesný kalendář akcí, aby se to nekrylo s jinými aktivitami. Ale šlo by to pojmout i jako diskusi uživatelů. Shrnuto, je prostor i na přednášku.
---
Zda se tedy, ze o nejake prednasce uz neni nic znamo a asi ani zadouci. Tak mozna nejake odpovedi na otazky u panelu nebo v okoli ...