GSAK

Koupil jsem si tento program a pro rychlejší pochopení jeho funkcí bych potřeboval český manuál. Existuje?

Obávám se že asi ne. Kromě standardního manuálu u dokumentace existuje už jen pár cizojazyčných příruček.

Taky jsem hledal, ale nic nenasel :frowning: Sam potrebuju udelat nejake makro stylu ze kliknu na tlacitko ktere udela GPX a WPT (ozi) pro CR, a reknememe 3 oblastim s definovanym stredem a kolem nej s polomerem 30km. To vse ulozi do jednoho adresare na HDD. Nemate nekdo neco takoveho?

Každá oblast v samostetném souboru, nebo všechny do jednoho? Mám makro které exportuje N nejbližších keší kolem 4 oblastí do gpx a wpt (každá oblast do samostatného souboru) a pak udělá poi pro tomtoma ze všeho a nakopíruje to do pda. Jestli myslíš, že ti to pomůže, tak pošlu

Jak řekl klasik, seučit, seučit, seučit :slight_smile:

Metodou pokus-omyl za současného čtení helpu a nahlížení do fór GSAKu lze vyřešit hodně. Vyexportovat GPX a WPT pro jednu danou oblast by neměl být žádný problém S těmi třemi oblastmi je to trochu horší, ale i to by myslím v GSAK šlo. Jak jsem zjistil, je to program netušených možností a schopností :slight_smile:

jo presne takovouhle vec jsem chtel :slight_smile: Kazda oblast vlast. ozi pro PDA ma trosku poroblem s 2800bodu… Kdys mi to posles budu moc vdecny :slight_smile: kdystak to posli na [email protected]

Vsichni tady opevuji GSAK, ja vsak mam s nim problem. Proste mi nenajede. Rikal jsem si, ze ho teda taky zkusim, ale kdyz ho nainstaluju spustim, vyjede akortat uvodni okno s nozem, pak presypaci hodiny a nic-proste zamrzne, Win hlasej ze program neodpovida a musim odstrelit jeho proces. A jelikoz jsem to zkousel uz na 2 ruznych pocitacich, tak u me chyba nebude :-(. Diky za radu, pokud mel nekdo podobny problem. Stazena nejnovejsi verze 6.6.4 build 20, spusteni na WinXP SP2, v druhem pripade na jinem kompu se SP1.

Nejnovější je 6.6.5 tak jí zkus.

Zkus projit tohle forum, pripadne tam muzes pripsat svoji zkusenost.

Jo, hned na zacatku fora je nyni presne muj problem :slight_smile:

Ahoj, nemohl by jsi to makro prosím poslat taky nám? Díky moc předem :slight_smile:

Nemate nahodou nekdo cestinu ta by se hodila jeste vic nez ta prirucka.

Čeština by bodla, ale určitě není. [:(]

Nejsem PM uživatel a tak by mě zajímalo, jestli lze nějak rozumně aktualizovat záznamy v GSAKU. Je nějaké makro pro normální uživatele, které by se přihlásilo na gc.com a stáhlo si dostupné informace?

[quote] sobikovi: Nejsem PM uživatel a tak by mě zajímalo, jestli lze nějak rozumně aktualizovat záznamy v GSAKU. Je nějaké makro pro normální uživatele, které by se přihlásilo na gc.com a stáhlo si dostupné informace?
[/quote]

To téměř určitě není. To by jinak všichni uživatelé GSAKu zrušili PM členství...

rozumne ne, ale jednou za cas treba pomoci geotoad to jde, ikdyz to musi mit clovek stesti aby se vygeneroval gpx bez chyb a nemusel clovek to gpxko ruzne delit aby tam nacpal vsechny waypointy, kazdopadne vsechny logy to rozhodne nezachyti.

No nevím, z geotoad se mi nikdy nic pořádně nepovedlo dostat. Nebýt Skrýšotlač tak se z toho asi zvrcnu. Nechápu proč není makro pro GAK které by dokázalo aspoň update dostupných informací pro normální uživatele.

Protoze se tomu GC.COM snazi vsemozne zamezit, aby neprisla o prachy z PM.

To je jasný, ale tady se jedná o informace, které jsou zcela normálně zobrazený pokud se příhlásím na gc.com

[quote] sobikovi: No nevím, z geotoad se mi nikdy nic pořádně nepovedlo dostat. Nebýt Skrýšotlač tak se z toho asi zvrcnu. Nechápu proč není makro pro GAK které by dokázalo aspoň update dostupných informací pro normální uživatele.

[/quote]

Makro neni, protože v makrojazyku gsak se to napsat nedá. A jeho autor to v tomhle směru nejspíš rozšiřovat nebude, protože z jeho pohledu a pohledu gc.com existuje standardní cesta načtení dat a to je pm.