II. kolo objednavania ceskych geocoins

Už je mám v hrsti. Díky. Krásné.

HURA mam je doma!!

HURA já taky, dík.

Pomoc prosim, minuly tyden jsem vyplnil objednavku ale doted mi neprisel zadny mail s vyzvou k zaplaceni. Vzhledem k tomu, ze jsem Coiny chtel dat zene k narozeninam :slight_smile: jsem trosku v casovem presu. Muze se mi prosim nekdo z obchodu ozvat na muj mail? Diky predem

Při odeslání track kódu to na mne vysypalo nějaký záhadný seznam errorů. Tak nevím, jestli to dopadlo dobře. Nechám se překvapit.

Mě přišel taky!!! Díky moc…

Pred vice jak tydnem jsem posilal objednavku a zatim mi zadna vyzva k platbe neprisla. Jsou vubec jeste nejake ceske geocoins z tohoto kola k dispozici?

Já jsem na tom naprosto stejně

Totéž.

ano su, skontrolujem vase objednavky, vygenerujem platby a Honza Vam posle mail s poziadavkami na platbu, skusim to urobit hned teraz, sorry, ale mam vela prace tak som sa k tomu nedostal.

Lze jeste objednavat?

zdravim, objednal jsem v cervenci, zaplatil a coins nikde - co mam delat?

Chce to napsat zdvořilý mejl na petr [at] vipa.cz. Prostě se zeptat u zdroje. My jsme posílali peníze 3.7. a dodnes mince nemáme - prý jsou ale už na cestě. Dlouho a náročně jsme identifikovali platbu :o( problémy mohou nastat např. u platebních údajů, protože jen variabilní symbol autorům mince nestačí. Taky není spoleh na adresu [email protected]. Prostě to zkuste společně dohledat.

na buduci rok system premyslime tak, aby sa to maximalne urychlilo.

Do tydne od uhrady jsem mel (1.9.) mince doma. Diky !!!

Dobrý den… mam dotaz, lze jeste si objednat geocoins, nebo uz je cely naklad rozebranej…?

este su

Ahoj, jak to vypada se geocoinama, objednal jsem si jeste 2 zlaty, pac stribny uz nebyly, coz je skoda a doted mi neprisel mail o zaplaceni.
Pristi patek jedu do Chorvatska na Jachtu a chcem to trosku spojit s Geocachingem, tak chci vypustit tam jednu coinu. Diky

jsem na tom stejně, objednal jsem a žádný zatím email nepřišel…

sorry, riesim teraz dost podstatnejsie veci ako coiny, ale skusim v najblizsej buducnosti nieco v tejto veci podniknut, mozno uz zajtra