Prozatím změněn název této keše, případně budu trvat na změně celého textu.
no je vidět, že autor je vtipálek tělem i duší a s výjimkou snad jednoho listingu je vše OK. pokud někoho pobuřuje "náhodně" vzniklý tvar, tak ať jde třeba do p**i /na FTF
/
ta série musela dát dost práce /teda pokud tam ty krabky opravdu jsou/ a nevidím důvod k jejímu odsuzování. kampak se poděl český smysl pro humor? ty listingy jsou většinou parádní - škoda že to mám tak daleko… ![]()
Boze muj, to zase nekdo resi virtualni problemy. Tak holt vzniknul nejaky obrazec z kesek, ktere maji provokativni nazvy. A co jako? Ted si tu vsichni budou hrat na svate, ze slovo prdel ci "slovo vyjadrujici ten obrazec" nepouzili. Aspon se hned uvidi kolik je v CR falesnych geo-mravokarcu. B)B)
Nedeljte prosim vas z takovych prkotin, zasadni problemy ceskeho geocachingu a jdete si radeji ty kese odlovit. ;)![]()
Zdravim
Mě to přijde trochu nedotažené. :@ Ignorovat Pičín při vzniku této série je zcela nehorázné a odporuje dobrým mravů. ![]()
Myškin
Néééé!! V žádném případě nearchivovat!!!
Jsem pro zachování, pobavilo mě to:)
Aspoň nám ta série bude dostatečně expresivně připomínat, jaké 3,14čoviny tu často řešíme.
A navíc konečně můžeme poslat všechny kombajnéry do …![]()
…fakt nechápu že někoho baví řešit pxxxxxxx
já tam vidím dva rovnostranné trojúhelníky
a jestli někdo něco jiného tak je to asi jeho problém.
No ne?
ač jsem o této úžasné sérii věděla předem, na ftf to bohužel nebude
takže se jen přidávám do fronty PRO ZACHOVÁNÍ
snad mají kačeři ještě smysl pro humor..a pokud je podle některých kecálistů NĚCO proti pravidlům, dá se to několika drobnostmi opravit, aniž by to ztratilo pointu… ![]()
a ruku na srdce, když může keše zakládat Pavlík Bémů, proč ne pussy_licker??? B)![]()
Je to kontroverzní jak Paroubkovy spoďáry, ale osobně bych to nechal na posouzení našich revieweru… :-)) Asi takhle: Co by mě vadilo - pokud je to člověk,který spamuje systém "neexistujícími skutečnostmi v čase a prostoru"
a i takovýhle praštěný podnik by měl mít trochu úroveň… Založit keš s vulgárním názvem a stejně ujetým listingem umí každý školák (to že by to třeba nemělo hlavu a patu je jiná věc), ale kdyby to někdo podal…já nevím…třeba jako Urban v kreslených vtipech, tak je to sice humor ne pro každého, ale není to dobré jen k archivaci…jestli mi rozumíte…
Nevim co vsichni mate - vzdyt jde o zabavu… Mne to rozhodne pobavilo a klidne bych tam prezil i to jedno sproste slovo ci dve ![]()
Každopádně bych to nechal, není co řešit. Na otázku kam jedeš, bude jasná odpověď :D. Jen doufám, že ty krabky tam jsou :D.
zejtra se cestou z Ústí budu asi dělat p…y B)
nemám s tím problém, listingy jsou suprový!
jen mně trochu zaráží "need maintenance" hned u první ze serie…
Jen doufam ze ty krabky tam budou, pac tahle serie me fakt rozesmala a rad bych na ni vyrazil
Tipuju ze ted uz je Benjo5 v pi… ![]()
Jen pro úplnost (aby to bylo v zápise
) z a c h o v a t
Doufam, ze ssebou vzal i kytaru7 (to je ten, co mu nedavno zachranil ruku) ![]()
Jako recese dobry, vulgarni slova jsou v nazvech i listingu zbytecny, vzdyt jde vsechno tak hezky obejit, kdyz se chce. Tak doufam, ze serie vydrzi a ze se taky jednou vydam do p**i.
P.S. Jeste me napadlo - ze taky nikoho nepoburuje Estonsko, tam maji veci napsany na mape!
Schválně se mrkněte na GC1QZ7G, konkrétně na střechu, kde je to jedna vedle druhé…
Ani v kostele s tím nemají problém, tak nevím co tu řešíte.
Naprosty souhlas! Vzdyt je to z velke casti obrazek tohoto fora :D.
A jeste bych udelal jeden upgrade - premistil bych Sipku na vychod od teto serie :D:D:D
Přesně tak !!! ![]()
Petulka_LFC napsal/a:
ač jsem o této úžasné sérii věděla předem, na ftf to bohužel nebudetakže se jen přidávám do fronty PRO ZACHOVÁNÍ
snad mají kačeři ještě smysl pro humor..a pokud je podle některých kecálistů NĚCO proti pravidlům, dá se to několika drobnostmi opravit, aniž by to ztratilo pointu…
a ruku na srdce, když může keše zakládat Pavlík Bémů, proč ne pussy_licker??? B)
Bém, ať si kešu zakládá, jen ho tu nikde nevidím, vždycky, když zadám "ass_licker" ukazuje se mi zatím zero ![]()
Good joke, bohužel myslím, že to server groundspeaku nerozdejchal a šel lovit taky…Nebo vy se teď kolem osmé můžete připojit na gc.com?
Edit. 8:10 hurá už jo, tak asi server lovit nešel