kačer pussy_licker II

Prozatím změněn název této keše, případně budu trvat na změně celého textu.

no je vidět, že autor je vtipálek tělem i duší a s výjimkou snad jednoho listingu je vše OK. pokud někoho pobuřuje "náhodně" vzniklý tvar, tak ať jde třeba do p**i /na FTF :wink: /
ta série musela dát dost práce /teda pokud tam ty krabky opravdu jsou/ a nevidím důvod k jejímu odsuzování. kampak se poděl český smysl pro humor? ty listingy jsou většinou parádní - škoda že to mám tak daleko… :slight_smile:

Boze muj, to zase nekdo resi virtualni problemy. Tak holt vzniknul nejaky obrazec z kesek, ktere maji provokativni nazvy. A co jako? Ted si tu vsichni budou hrat na svate, ze slovo prdel ci "slovo vyjadrujici ten obrazec" nepouzili. Aspon se hned uvidi kolik je v CR falesnych geo-mravokarcu. B)B)

Nedeljte prosim vas z takovych prkotin, zasadni problemy ceskeho geocachingu a jdete si radeji ty kese odlovit. ;):wink:

Zdravim
Mě to přijde trochu nedotažené. :@ Ignorovat Pičín při vzniku této série je zcela nehorázné a odporuje dobrým mravů. :smiley:
Myškin

Néééé!! V žádném případě nearchivovat!!!

Jsem pro zachování, pobavilo mě to:)

Aspoň nám ta série bude dostatečně expresivně připomínat, jaké 3,14čoviny tu často řešíme.
A navíc konečně můžeme poslat všechny kombajnéry do …:smiley:

…fakt nechápu že někoho baví řešit pxxxxxxx
já tam vidím dva rovnostranné trojúhelníky :smiley: a jestli někdo něco jiného tak je to asi jeho problém. :wink: No ne?

ač jsem o této úžasné sérii věděla předem, na ftf to bohužel nebude :frowning: takže se jen přidávám do fronty PRO ZACHOVÁNÍ :slight_smile: snad mají kačeři ještě smysl pro humor..a pokud je podle některých kecálistů NĚCO proti pravidlům, dá se to několika drobnostmi opravit, aniž by to ztratilo pointu… :wink:

a ruku na srdce, když může keše zakládat Pavlík Bémů, proč ne pussy_licker??? B):smiley:

Je to kontroverzní jak Paroubkovy spoďáry, ale osobně bych to nechal na posouzení našich revieweru… :-)) Asi takhle: Co by mě vadilo - pokud je to člověk,který spamuje systém "neexistujícími skutečnostmi v čase a prostoru":wink: a i takovýhle praštěný podnik by měl mít trochu úroveň… Založit keš s vulgárním názvem a stejně ujetým listingem umí každý školák (to že by to třeba nemělo hlavu a patu je jiná věc), ale kdyby to někdo podal…já nevím…třeba jako Urban v kreslených vtipech, tak je to sice humor ne pro každého, ale není to dobré jen k archivaci…jestli mi rozumíte…

Nevim co vsichni mate - vzdyt jde o zabavu… Mne to rozhodne pobavilo a klidne bych tam prezil i to jedno sproste slovo ci dve :wink:

Každopádně bych to nechal, není co řešit. Na otázku kam jedeš, bude jasná odpověď :D. Jen doufám, že ty krabky tam jsou :D.

zejtra se cestou z Ústí budu asi dělat p…y B)
nemám s tím problém, listingy jsou suprový!
jen mně trochu zaráží "need maintenance" hned u první ze serie…

Jen doufam ze ty krabky tam budou, pac tahle serie me fakt rozesmala a rad bych na ni vyrazil :smiley: Tipuju ze ted uz je Benjo5 v pi… :smiley:

Jen pro úplnost (aby to bylo v zápise :wink: ) z a c h o v a t

Doufam, ze ssebou vzal i kytaru7 (to je ten, co mu nedavno zachranil ruku) :smiley:

Jako recese dobry, vulgarni slova jsou v nazvech i listingu zbytecny, vzdyt jde vsechno tak hezky obejit, kdyz se chce. Tak doufam, ze serie vydrzi a ze se taky jednou vydam do p**i.

P.S. Jeste me napadlo - ze taky nikoho nepoburuje Estonsko, tam maji veci napsany na mape!

Schválně se mrkněte na GC1QZ7G, konkrétně na střechu, kde je to jedna vedle druhé…
Ani v kostele s tím nemají problém, tak nevím co tu řešíte.

Naprosty souhlas! Vzdyt je to z velke casti obrazek tohoto fora :D.

A jeste bych udelal jeden upgrade - premistil bych Sipku na vychod od teto serie :D:D:D

Přesně tak !!! :slight_smile:

Bém, ať si kešu zakládá, jen ho tu nikde nevidím, vždycky, když zadám "ass_licker" ukazuje se mi zatím zero :slight_smile:

Good joke, bohužel myslím, že to server groundspeaku nerozdejchal a šel lovit taky…Nebo vy se teď kolem osmé můžete připojit na gc.com?

Edit. 8:10 hurá už jo, tak asi server lovit nešel