"…kampak se podě český humor…", nějak jsem ho nenašel, tohle je právě typická snůška s prominutím sr..ek, stejná jako na nás chrlí třeba ve svých filmech USA. Mě to zase nejpřijde vipný ani 1%, je to trapné. Nevím proč si mám dělat starosti se správným uložením nové kešky, když takovéhle hnusy zamořují do této doby kulturně a historicky bohaté území ČR a rivívři to klidně schvalují.
Nicméně patrně je potřeba vytvořit hnusnější atmosféru, bay se trochu redukovali počty hledačů, jinak nevidím smysl toho všeho.
Již to tu bylo zmiňováno: Svět se v pr*del obrací!"
Proti gustu žádný dišputát, ale pokud jde nějaká georodinka na podobnou kešku a jak si to tam pak ty děti logují podobný obrázky. Doufám, že jich nebude víc, když už se podobný p*coviny (doslovně) schvalují.
Na jednu stranu si říkám, že reviewer má i lepší věci na práci, než schvalovat podobné p… ale je to dobrá recese a taky možnost, jak si za odpoledne příjemně navýšit skóre
Me ten tvar usporadani kesi nijak nepoburuje, kdo jest nevinny, vidi dva trojuhelniky postavene zakladnami na sobe … pro ty zkusenejsi muze byt zajimava symbolika umisteni tohoto globalniho pi[kt|c]ogramu nedaleko centra neresti Dubi … samozrejme listing s nazvem Analni pasta je trapne krecovite vtipny, ale zbytek listingu (videl jsem jich jen par) jsou prumerne listingy opajcovane odnekud, jake potkavame u dalsich stovek beznych kesi … cili nac tolik emoci …
už si dlouho zvykám, že co není alespoň tuplovaně zakázáno, je určitě dovoleno nebo možné, tedy v rámci pravidel, když budeš chtít, můžeš se vysr*t doprostřed náměstí a vlastně ti nemůže nikdo nic říct (taky demokracie) a dokonce se najdou tací, kteří si budou chtít za bod i čuchnout nebo se s tím vyfotit
Přátelé tak znovu pro ty, co neumí číst - revieweři na mapě keše před publikací nevidí, takže o tom, že série vytváří tento tvar, nemohli mít tušení ;).
Neřeším tvar… mimochodem, stačí si těch 20 lokací hodit na mapy.cz a je vše jasné, jako rivívr, když by se mi nasypalo na schválení tolik tradiček, udělal bych to jako první…
Neříkej, že jsi se ani jednou nepodíval, co z toho leze
To je znečišťování veřejného prostranství, většina městských vyhlášek zakazuje na náměstí i močit;)
Ale i tam jsme už v kulturním bohatství dospěli (což tedy neschvaluji, kolečko s hnojem by mělo stejný efekt a nebylo by tak ekl).