kačer pussy_licker II

Hned, jak to půjde, dočtu tuhle diskuzi, ať se něco dozvím. Hned ráno jsem na ty výtvory koukala, už jen kdo si dá takovou přezdívku, datum registrace, 20 keší?! :o

Dobrá, takže já jsem taky asi ze staré školy, já jsem pro zrušení, tohle na mapě nemusím, a dle mého, si tím někdo léčí mindráky, at si je léčí jinde…

Pí.. bych zrušil. Gynekolog

Já říkám ponechat.

Neni ani jina moznost. Neni to proti zadnym pravidlum. :slight_smile:

Sem jednoznačně pro zachování této série a obdivuji autora. Nebude to žádnej blb a začátečník.
Jinak tímto moje oblíbená hláška "Jdi do pí.. má konečně přesné místo určení.
Tak ku..olízale držím palce.

monro:
holt mám jiný smysl pro humor než ty /pokud nějaký máš/ :wink:
mě zase pobuřovaly vtipné estrády na TV /nejčastěji Nova/ a to natolik, že je už vůbec nesleduju, každému se prostě líbí něco jiného a je to tak dobře.
Napsal bych, že to u tebe bude asi věkem, ale to bych nesměl být o hodně starší :smiley:

No necelé dva týdny zpět jsme jeli odlovit Šipku u Brna a cestou nás stavěla policejní hlídka. Následovalo "pane řidiči, kampak máte namířeno".
Cestou na tuhle sérii už se bude odpovídat o dost hůř :slight_smile:

Celá sada je brutální , přesto parádní procházka, hlásím odloveno, raději jsem na ni vyrazil , co kdyby ji archivovali

tak pussy_licker se v listingu přejmenoval na ice-cream_licker a profil má erxpvy lffhc :smiley:

Pochlub se co je tam za teren? Na satelitu to vypada jako les ale na turistickych jako nejaka byvala vysypka nebo tak neco?

Řekl bych, že on se nepřejmenoval. Dvě keše už jsou archived od rewievera z Francie. Takže to asi on ho přejmenoval. Doufám, že útvar vydrží až do víkendu. Pokud tam jsou schránky, tak si zaloguju všechny :wink:

Coz bohuzel nic neznamena, rozhodne ne rot13, mozna rot14? :wink:

Super. Jestli bude zítra hezky, tak jedu do p*či:D Přidá se někdo?

Nevím, mě to nevadí. Na mapě to vidět není, když na to nekoukáš. Přece nejsme uprděný jako amíci.

Nech to na sobotu a rád se na tu p*čovinu přidám :smiley:

Kristova noho, to je neuvěřitelné pokrytectví, na mapě obrazec vadí, ale doma šu*á o 100 péro a ani se neuzardí. Ať žije prudérnost 19. století!!! (teď myslím na všechny, co jim to vadí, ne pouze někoho konkrétního)

Ehm. Ono nejde napsat šuká normálně?

Groundspeak uživateli již změnil nick. (…username is extremely clear and not family-friendly) Je podezření na falešné logy tohoto uživatele a budou podniknuty daší kroky, aby se podobným "srandičkám" zabránilo v budoucnu.
Vzhledem k tomu, že obrázek má mezinárodní význam, nezbývá než si tady společně pogratulovat k "pozitivní" propagaci českého geocachingu v zámoří.

Nemyslím si, že si někdo v zámoří všimne tohoto (řekněme nevhodného) obrazce z keší :slight_smile: No uvidíme, jak to bude pokračovat, jsem zvědavej…