Substance je teď disabled… V sobotu bych měla být v Brně a učení si asi nechám až na neděli. Ale vybavení nevedu, takže se můžu max. přidat k někomu, kdo ho má. čili pokud se něco domluví, ráda se připojím a budu se snažit být nápomocná…
V sobotu má být ještě snad hezky, na nějakou tu Kačku bych při zapití úspěšného lovu v zájmu dobré zábavy určitě nehleděl, snažíc se tak revanšovat za chybějící vybavení…
V pátek 11.6. jdeme Skrejš na konci vesmíru. Sraz ve 21:00 na parkovišti keše. K sobotě - čekám na Alfirin, zda půjde (má klíčové vybavení) či nikoli, případně zda navrhne ona nebo kdokoli tady ještě něco jiného, protože Kernitani dle různých náznaků asi momentálně nejdou jít na jeden zátah.
Dále mě napadlo - co si dát někdy v týdnu jednoduchou keš s 5 terénem v Brně (strom, sloup, most) jako trénink? Kouknu se do mapy… Bohužel nemám vybavení ani znalosti, tak by se nad námi musel někdo slitovat a věnovat nám pár chvil ;).
S těžkým srdcem ruším z mojí strany tuto sobotu. Autorka jediného návrhu na program se neozývá, tudíž můj volný čas propadá pořádání vodáckého závodu na Svratce. Tak asi příště zase něco navrhnu já… Pokud víte o něčem rychlejším s 5 terénem v Brně vhodném pro odpoledně/večerní odlov, můžete mi, prosím, napsat nějakou zprávu? Pokusím se sehnat někoho s vybavením a schopnostmi (pokud zde nebude dobrovolník B)).
Ve čtvrtek nebo v pátek večer (17.6., 18.6.) je v plánu Sedm segmentů [cache]GC1J6DB[/cache]. Sraz bude na vyluštěných souřadnicích ;). Kdo byste chtěl přijít a jít si pro keš? Postávače dole neberem B).
Dále vyhlašuji přípravu na odlov keše Konečná Vystupovat! [cache]GC19QV7[/cache]. Zájemci nechť mi napíší na mail [email protected], bude třeba koordinovat sběr vstupních dat…
Takže hlásím Sedm segmentů uloveno v pondělí 21.6. Byla to bezva dámská jízda B). A rozhodně nikdo nekoukal zdola jako japonský turista ;). Příští týden je v plánu Stránská skála UP and DOWN [cache]GC16263[/cache]. Kdo se chce přidat nechť se zavčasu ozve. Konečná Vystupovat! zdá se bude odlovována v několika termínech. Kdyby měl někdo zájem o společnost při odlovu, zkuste se taky nějak ozvat.
To je prozatím vše. Pokud byste měli vy nějaké nápady (zároveň s časem je případně realizovat), sem s nimi!!!
Mám půjčený žebřík pro odlov 1,2,3,4 ale je to dost vratké - chce to druhého kdo to bude držet. Tak jestli to někdo má vyluštěné tak bych se potřeboval urychleně domluvit.
Je to divný, ale u té 1,2,3,4 sem se nedostala ani do třetí složky, byť mi heslo bylo řečeno osobou co již má odloveno a já zkusila všecky možný varianty s velkejma písmenama a čárkama.
No nevím, kdy budu muset ten žebřík vrátit (a taky zavazí v autě), původně jsem ho měl na den. 12345 zvládnou šikovní bez něj, ale s ním je to lepší. Není to daleko, takže bych to s váma klidně absolvoval také. Ale Po není moc dobrý den, momentálně by se mi více líbilo někdy o víkendu.