Tak 12345 jsem vcera prolomil, ale u 1234 jsem se zasekl u posledni 20 a nemuzu s tim hnout. Kdyz se mi to podari, tak bych klidne dneska k veceru zasel.
co blbneš, když Axxxxx je 21, co je pak 22 ? to má strýko G za sekundu
Co to je za kes ta 1234 ? Nejak to nemohu najit.
[cache]GC1E0GJ[/cache]
[cache]GC1DFT2[/cache]
dekuji.
ARNE1: ale ja se sekl u 20, tzn. ted jsem o krok driv jeste.
Stránská skála up and down v úterý 29.6. ve 21:00 na souřadnicích (up - pro jistotu). Dřív to nejde a stejně je jedno, jak moc je venku světlo ;). Víc hlav rychleji najde!!!
Takže bych definitivně navrhnul, že přijedu dneska v pondělí v 19:30 na parkoviště poblíž 12345. Stříbrný Passat. Je někdo proti ? Potom přesun o kousek dál na 1234 a pak případně ještě jinam podle zájmu.
Dany8: no lezt z UP k DOWN ve tme teda moc hitparada nebude. Ja se tam byl dneska podivat, zakysnul jsem asi 30 metru od DOWN neb jsem nemel ochranne pomucky a obavam se, ze vetsina lidi nad 90kg muzou mit solidni problem se tam vubec dostat.
Už v pátek jsem ti chtěla urychleně napsat, že "jo, jdu do toho", ale pak jsem si uvědomila, že jsem to luštila někdy před rokem a ztratila jsem souřadnice. Pokus o znovuvyluštění 1,2,3,4 ztroskotal u stereogramu, protože to na monitoru nevidím, na černobílém tisku nepřečtu a barevnou náplň v tiskárně teď nemám. Kdyby mi někdo třeba jen napsal, co je na tom obrázku, tak to doluštím a "jo, jdu do toho". 1,2,3,4,5 mám i se souřadnicema a tak jako tak tam zřejmě budu.
Zkusím, díky. Teda on existuje soft fakt na všechno ![]()
Budu tam…
odlov 1234 a 12345 se myslím podařil, následující pokus o Beltline byl neúspěšný. Díky za spolupráci. A přemýšlějte o návrhu na dny volna !
OK, v 21 u trianglu. Za par minut neni co resit, a nez bude tma tak budem v pohode down. Mam 2 celovky a autolekarnicku…:D.
Šel by někdo zítra (2.7.) ve 20-21 hod pokořit "Na větvi I" [cache]GC1CBRZ[/cache] ?
Při té příležitosti bychom mohli vyměnit logbook, kvůli nemuž je keš disable. Osobně vybavení nemám, odvahu ano.
A co 3.7. ve 20.30?
doufal jsem že na svátky tu něco bude a ono prd
tak návrhy? ![]()
Nešel by dneska 7.7. někdo na "Skrejš na konci vesmíru" ?.
Já jsem prošel před 3 týdnama ve dne až na 5.stage…
A chces jit zase za svetla nebo ve tme? ![]()