Kačeři z Brna pro odlov obtížnějších keší

edit dneska nemuzu, sorry

Mě by stačilo, kdybych byl za skorotmy na ST5…
Budu ve 21.00 na výchozí značce…

takže dneska 8/7/10 pokračujeme "Skrejš na konci vesmíru". Teda minimálně já pokračuji… kdo se přidá? :wink:

Začátek akce 20:00 až 20:30, dokud je krapet světlo na přesun.

Dnešní START zde: N49 15.450 E16 35.701

He he, nezacina to nahodou na druhe hrane lesa?

dotazy budou zodpovězeny popřípadě na místě… prostě "start" je tam kde jsem napsal :wink:

fremen.cz: toz hodne stesti, ja uz mam totiz davno odloveno, ale premejslim, ze bych si vzal nejaky hadry a udelal nejakou nocni akci :):slight_smile:

takže 20:30 tam kde jsem napsal START :wink:

Kdo má zájem, tak v pondělí 19.7. ve 21:00 sraz na úvodních souřadnicích Substance [cache]GC1F9K6[/cache]. Ještě v sobotu 17.7. vyrážíme na Smajlíky, kdyby se chtěl někdo přidat. Zatím vše, mějte se ;).

Ja :slight_smile: ja jdu urcite :slight_smile:

Chjo, proč zrovna pondeli, tam se nocni asi nezbavim:(((( A s temi Smajliky, jaky je casovy rozvrh prosim?

hmmm, možná bych se přidal

příjdu se mrknout

na toho smajla bych se v sobotu pridal

Plán je následující - vyjet ráno z Brna, dojet nejspíše do Skryjí a vydat se na celodenní výlet. Večer zpět. Auto mám, jen pokud jsem za volantem, chce to pevné nervy.

prset by melo u nas zitra az vecer a v noci, tak to vypada dobre, jinak u smajlu 1 jsou 3 doporucena parkoviste pro start, jestli budes vyrazet ja se pridam na celodenni vylet, dej vedet kam mam rano dorazit.

Má někdo chuť na R43?

Mas-li vrtulnik, tak se velmi rad pridam :D:D

Nemám, nepotřebuju, máš smůlu.

Hledám někoho na odlov Dharmy,popřípadě dalších "těžkých" keší. Keší moc naloveno nemám, skušenosti snad nějaké malé mám. Akorát nemám víceméně s kým jít, moji geokamoši často ztrácí u těžkých keší nervy:) (já občas taky).
Momentálně mi jde právě o tu Dhramu. Nejraději bych vyrazil v tomto týdnu, akorát nemám volnou sobotu ani neděli,to jsem v práci. Samozřejmě, kdyby se šlo příští týden nic se neděje. Notebook s připojením na internet mám.

Taky se na ni chystam,cas mam ale az pristi tyden.