Kačeři z Brna pro odlov obtížnějších keší

však v pohodě,ono to stejně na tenhle týden moc nevypadalo..

Pokud by jste sli az na odpoledni (cca od 16:30) Tak bych se pridal. Dharmu planuji uz dlouho a nikdo se mnou na ni nechce ;-(

Nekdy odpoledne pristi tyden (mimo pondeli) by to bylo nejlepsi.

Snad bych se přidal též

Také bych se přidal. Hodně bude záležet na termínu.

Tak že bych si ji konečně taky odlovila? :slight_smile: Ve všední den odpoledne můžu jen ve středu, jinak je to se mnou špatný.

Tak koukam, ze zajemcu je hodne,takze by to mohla byt zajimava akce. Dle vsech informaci to vypada, ze by to vsem vyhovovalo teda ve stredu 16:30. Co vy na to?

Taky bych se přidal. Měl by někdo místečko v autě? Prosím… :stuck_out_tongue:

Tak myslím že se taky přidám. Mám to kousek a konečně mi zmizí z mapky

Mohu jet pres Pohorelice, tak mi napis do soukrome zpravy kontakt na tebe (FB, skype, icq nebo tel.) a domluvime se.

jó kamarádi to je tak, když si někdo na poslední chvíli řekne že teda půjde taky na lov, nepročte si všechny příspěvky, a předpokládá, že se jedná o tuto středu :D. Ted už vidím že tomu tak není a budu se na vás těšit za týden :smiley: Ještě že to mám jen 7 minut trolejbusem. Aspoň jsem se podíval ke první stagi

ok,ve středu příští týden v 16:30 na první stagi by to šlo,pojedu autem s kamošem,místa budeme mít dvě,tak kdyžtak kdo by měl zájem,tak mi napište PM.

To nás ale bude! Pokud mi to vyjde, dorazím taktéž.

sakrys, taky o tom uvazuji :slight_smile:

Apropós…máte někdo prosím představu o časové náročnosti? Dvě hodiny nebo ještě déle?

dvě hodiny??to teda přidej. Pokud to budeme mít zmáklý za 5 hodin,tak budeme docela rychlí..tipuju tak cca 6 hodin.B) i když přesunovat po brně se budeme pomocí automobilů,tak uvidíme..

Na DHARMU pocitej minimalne 8 hodin!

No…tak přijedu, seznámím se s neznámými kačery…a ve 22:22 mi jede bus z mendláku domů, takže v nejhorším si to projdu "na etapy"

Dobré by bylo taky vědět finální počet lidí,jak jsem tak počítal,tak jsem se zatím dopočítal 12ti lidí. To se mi zdá docela dost,aby jsme nevzbudili nějaký rozruch:p

Mrtt2: objednam vam v dany cas na prvni stage asistenci MP, at je trocha legrace, az polezete ven z kanalu :smiley: :smiley: