Nejlepším postupem pro nováčky je hledat,hledat,hledat a nejen krabičky..kdykoli se objeví něco v médiích,či na webu: skouknout. Nejvíce na mě zapůsobilo 13. minutové video z navigovat.cz a většinu věcí jsem měl za pár minut v malíku.Za pár dotazů těsně před 100 viz forum se stydím,např.hledání s magnetem,to jsem jediné pořádně nevyčetl :-),také se nepovažuji za mazáka,ale záčátečník si neříkám již po 7 měsících lovení..ovšem z fora pozoruji,že na dotaz kačera pod 50 jsou horší ohlasy,než těsně po 200. Při začátcích se vyplatí číst,číst a číst,potom vyrazit na lov..vše je jednou poprvé
hahaha, bohužel i tací jsou mezi námi,
Dobře že má na GC.com jen otazníky.
Tak v případě takového bych asi odpověděl slušně ale rezolutně, promin ale tohle je až od 18ti let…
mimochodem píše že "hraje" airsoft = takže je to kinders = od takových velmi rychle pryč.
Mimochodem taky dělám Airsoft neboli MILSIM s AS zbraňemi a od takových se držíme velmi daleko.
Jo souhlas.
Manželce stačilo z toho videa 5 minut a sdělila mi však ty děláš 20 let v informatice, tak to zařiď :o
A tak jsme začali. Prvně komunikace s třemi kačery, pak koupě staršího GPS, Vlastní zkoušky hledání (samostatně si neudělám přeci před mojí ostudu) Několikrát nenalezení kešky. A pak uspěšné otestování GPS a nalezení (sakra jsem netušil že starý etrex dokáže navést na 2m přesně)
A nyní hledat hledat hledat.
A založení kešky ? No tak s tím počítám až najdeme takových 500, dřív ne, a pokud se ptáte proč ? No abych mohl udělat ku kešku jednak zajímavou, a jednak na místě kde není (přeci ji nepojedu založit na saharu, že)
Ale první je použití bratra googla, sestru seznam, hlavu, mozek a logiku.
Vždyt na netu jsou všechny odpovědi. A kdo je tam neumí najít, tak těžko najda zajímavé kešky.
Tak to se nám stává úplně normálně, podstatě skoro vždy, v podstatě na inventory nikdy nekoukám… :). A někoho za to peskovat asi je blbost, asi to byl začátečník, tak si toho nevšímej
Mimochodem je mi 15 let a taky hraju GC a nikdo proti mě neměl ani jedno slovo… taky hraju AS … jsem kinders ale jsem zodpovědnější než většina lidí nad 25 let co se softu věnují, které jsem potkal… (nejsem ani zhulenej ani ožralej) o tomhel se dá diskutovat hodiny ..pokud máš zájem? ? ? … neházej všechny do stejného pytle.. Díky moc lidi…
A mluvilo se snad o tobě ??
Máš-li 15let ale dokážeš-li se chovat jako kačer či softák lépe než 25letej, pak nejsi kinders.
Muj syn má 9let a dělá soft se mnou taky, a mají ho organizátoři tu na moravě rádi, protože se umí chovat jako softák. A při hledání kešek se chová velmi zodpovědně, neryje, neptá se hloupě.
Jinak ale pokud jsi narážel na "věk" ano v 15letech je horší přesvědčit že se někdo umí chovat rozumně.
Komentáře byly ale k výše uvedénému textu, kterého autorem ale předpokládám nejsi.