Díky za postřeh s velikostmi, sjednotil jsem to - statická i animovaná mapa
teď mají stejné rozměry (small 400px, medium 650px, large 900px).
Co se týče čísla v závorce při animaci - to ukazuje kumulativní počet nálezů
zobrazených na dané mapě. Pokud máš nálezy mimo hranice mapy (třeba ČR mapa
nezobrazí nálezy ze zahraničí), tak ty se do toho čísla nepočítají. Proto to
nemusí sedět s celkovým počtem nálezů.
@mikisi To nahrávání přes Stator nejde a bude potřeba počkat na novou verzi StatorGen, puntíkaté mapy mi fungovaly do doby, kdy jsem zkusil znovu stáhnul UID a moje UID zmizelo a ručně nejde doplnit a mapy jsou nefunkční.
Jsem na tom stejne jako moravan. Presto, ze mam v konfiguraci Geogetu a tedy i Statoru spravne prihlasovaci udaje, tak nemohu nahrat nalezy (chyba prihlaseni).
Stejne tak moje user ID nemohu znovu nacist. Sice jej tam mam ulozeno a pod timto ID se mi zobrazi moje zde ulozena statistika z 5/2025
Budu patrit pravdepodobne do te kategorie starsich uzivatelskych uctu s hesly v jinem formatu.
@jotT nahrávání nálezů sem asi nefunguje nikomu, není upraven StatorGen. Koukal jsem na tvoje statistiky a oproti mne, tobě běží puntíkaté mapy, takže ID ti to načítá
Nahravani nalezu (pro puntikate mapy) nefunguje proto, ze se k ulozeni nepouziva heslo, ale misto hesla potrebujete klic. Klic ziskate na API klíč pro Stator - Geocaching.cz , zadate prihlasovaci e-mail a on vam mailem prijde.
Pak je potreba zajistit odeslani toho klice misto hesla. Heslo se ale pouziva treba ke zjistovani stavajcich nalezu, ktere tam uz mate, proto je potreba vytvorit novou promennou a tu posilat jen v tomto jedinem pripade:
do DATADIR\script\geocaching-default.cz doplnit radek gcKey:=’’;
do DATADIR\script\geocaching.cz doplnit radek gcKey:=’poslany API klic’;
v souboru DATADIR\script\czgcmap.ggp.pas nagradit v asi 6. radku od konce gcPassword za gcKey
Ted jsem si to vyzkousel a nalezy jsem na server nahral. Toto ale (asi) nesouvisi s nahravanim statistiky na tento server!
V prvnim obrazku je videt, ze neni nastaveno ID, na to upozornuje chyba zobrazena na druhem obrazku. Melo by stacit kliknout na tu “modrou zatocenou sipku” v prvnim obrazku. Tim se nacte CzGcId a zobrazi se. Pak uz by tento problem nastat nemel.
Kliknu na tu šipku pro načítání ID a nic se nenačte @gord puntíkaté mapy mi fungovaly do doby, kdy jsem zkusil znovu stáhnul UID a moje UID zmizelo a ručně nejde doplnit.
Bingo! Nahrávání nálezů makrem z GSAKu pomocí HTML souboru už funguje!
Dnes se při pokusu o odeslání dat na server objevila hláška: akce:nalezy info:chyba:prihlaseni - Pouzijte API klic jako heslo. Ziskejte ho na API klíč pro Stator - Geocaching.cz data:
Nechal jsem si vygenerovat klíč, zadal ho místo hesla a data se nahrála s hláškou: akce:nalezy info:ok data:
Funguje i příkaz vymazání dat - pak mám v databázi na serveru 0 nálezů.
Ještě jednou díky za zprovoznění nahrávání a také za sjednocení rozměru mapek
Nacist znova ID jsem zkusil az te a je pravda, ze se to nedari. Zjistim pricinu. Nicmene se zjistuje
prikazem https://www.geocaching.cz/api.php?a=username2id&v=1&d=tvuj_nick a pri spusteni z prohlizece mi to chodi. Nacti jej ted pres prohlizec a pri ukoncenem pluginu zadej rucne primo do DATADIR\script\Stator\Profiles\\Config.ini do [Main] do polozky GcCzID.
Jseš na tom stejně jako všichni ostatní, kteří mají své statistiky zde. @PontiacCZ Podařilo se zprovoznění puntíkatých map, ale nahrávání na web geocaching.cz asi nefunguje zatím nikomu a je potřeba vytrvat.
Děkuji všem, kteří na tom pracují.
Je to tak. Puntíkaté mapy fungují s nálezy do června 25, někomu i pozdější, kdo dokázal nahrát nálezy sem na gc.cz. Úpravou souborů. Do statoru to zadat nejde, alespoň mě ne, aby to proběhlo samo. Klíč jsem dostal, ale nějak se mi to nechce rozhrabat, což by se mi určitě povedlo. Tak zatím mám statistiky na Endoře, nahrál jsem je tam ručně, protože zprovoznit ftp ve Statoru se mi taky nepovedlo. Zatím mi to tak stačí a uvidím, co bude dál.
Co dělám blbě? V nastavení statoru v sekci geocaching.cz mám nick i heslo napevno, nemůžu změnit, živá je tam jen ta zatočená šipka, ale nic nedělá. Kde se to nastavuje?