Už jsem to našel, nenastavuje se to ve spuštěném Statoru, ale ve Správci pluginů. Vypadá to, že už to něco dělá, ale nakonec chyba odeslání:no file. Přitoma ale nový soubor statistics.html se vytvořil, v daném profilu.
Ale nálezy se evidentně nahrály, ten bodík v kraji, kde jsem dosud až do loňského podzimu nebyl, na puntíkaté mapě už je. Tato diskuse se týká jen puntíkatých map, nebo to poslední znamenalo, že už by mělo fungovat i nahrávání statistik sem?
Nahrávání nálezů funguje. Jen upload výsledné statistiky ne. Server na požádání vrátí správné ID, ale k uploadu nedojde. V logu je chyba “Stav odeslani: ERR: no file” a správná cesta k lokálnímu html souboru s vygenerovanou statistikou. Změna cesty ke statitice na jednodušší nemá vliv. Co můžu dělat blbě?
Udělal jsem úpravy na serveru - zkuste prosím znovu nahrát statistiky ze Statoru, mělo by to už fungovat.
Připomínám že jako heslo použijte API klíč (získáte na API klíč pro Stator - Geocaching.cz).
Já si tedy teď vygeneroval API klíč, vložil ho jako heslo do konfigurace pluginu “geocaching-cz”.
Stator ho skutečně přebírá, v kartě “Uživatel” a v políčku “Heslo” je teď několik desítek “teček”.
Tlačítko “Získat UID ze serveru” taky funguje (zajímavé, že předtím fungovalo s mým normálním heslem
)
Nicméně - když kliknu v Jednorázovém ručním odeslání na “HTML”, tak dostávám “ERR: no file” stejně jako JotT.
Navýšil jsem limity pro nahrávání na server a přidal chybové hlášky pokud upload selže, server teď vrátí konkrétnější informaci o příčině.
Dejte vědět zda to pomohlo.
Ja ted na server nejaky svuj pokus nahral.
Za mne OK. Pomohlo. Děkuji!! ![]()
Mě už všechno funguje.
Děkuji všem co tomu věnovali svoje znalosti a svůj čas.
Bez těch mapek a statistik to jaksi nebylo ono. ![]()
Vše je funkční, včetně nahrávání sem, velká poklona a poděkování všem co se na tom podíleli, díky.
Taky hlásím, že nahrání se povedlo, už tu visí aktuální statistika. Stejně tak nahrání nálezů pro mapičky funguje. Díky moc, mikisi, dobrá práce! ![]()
Taky hlásím, že to funguje. Hurá. Dobrá práce.
ahoj
-
V tom generátoru embed kódu dole chybí vygenerovaný parametr “size”/velikost obrázku, statické i animace
-
Omezení velikosti ZIP na 50 MB na nahrávání nálezů asi nebude někomu stačit, už teď mi to dělá 41 MB soubor
Tak bohužel, mě to prostě nejde
Jen maličkost, dřív se po mi po nahrání nových statistik otevřela stránka s nimi. Teď ne. Ani nevím, jestli to je Statorem, nebo něčím jiným.
Díky za podněty, prošel jsem je a opravil:
-
Chybějící parametr size v embed kódu — opraveno, generátor teď správně
vkládá zvolenou velikost do výsledného HTML -
Limit 50 MB na ZIP — to byl jen zavádějící text v UI, skutečný limit
serveru je 512 MB. Popisek opraven. -
Neotevře se stránka po uploadu — upravil jsem odpověď serveru, aby
vracela URL statistiky. Mělo by to pomoct, ale záleží na tom, jak přesně
GeoGet parsuje odpověď. Dejte vědět jestli to funguje, případně to bude potřeba doladit s Gordem.
V některých případech (viz. nefunkčnost u DoPaPl ) v databázi evidujeme pod stejným nickem dva účty (starý z původního fóra a nový), a server při ověřování zkoušel jen ten první, ke kterému není přiřazený API klíč, takže to nefungovalo jelikož API klič byl z toho druhého účtu — mělo by to už fungovat - udělal jsem tam úpravu.
Tak jsem to taky zkusil, a ono to funguje! Jenom mi chvíli trvalo, než jsem přišel na to, že pro nahrání statistiky na gc.cz jsou potřeba jiné přihlašovací údaje než tady do diskuse.
Po delší době jsem se přišel podívat, co na fóru nového a nestačím zírat!
Převeliké díky všem zúčastněným za veškerou snahu a práci na mapkách!
![]()
Tak vidím že asi bude čas po dlouhé době zase spustit Autostat/GGstat a podívat se jak to dopadne !
EDIT: Takže nálezy se mi po opravě hesla podařilo nahrát. Zůstává problém že statistiky zatím ne. Je nějaká možnost zjistit zda tam ode mne něco nového je ? Odkaz na server zobrazí původní rok starou verzi.
EDIT2: Trocha ladicích výpisů a zjistil jsem nekompatibilitu. Původnímu serveru se vnucovalo jméno souboru “statistika1”, nový na to kašle a natvrdo tam dá “stator”.
Momentálně mi nefunguje odeslání nálezů pomocí hesla a API klíče. Před měsícem to ještě šlo. Hláška:
info:chyba:prihlaseni - Pouzijte API klic jako heslo
Nechal jsem si poslat znovu klíč a nepomohlo.