Nezalogovane FTF

Taky vas dovede trochu vytocit, kdy se objevi rano v 10h nova jednoducha tradicni cache (20km za Brnem na relativnim geovenkove), cely den o ni nema nikdo zajem, a tak se tam v 18h vypravite a zjistite, ze FTF ma nejaky basic member jiz v 10:30, ale na internetu nezalogoval?

Chapu, ze nekdo treba nema k dispozici neustale internet nebo mobil s Handy Geocaching, ale kdyz se o kesi tak rychle dokazal dozvedet (zjevne s pomoci internetu), tak by ji taky mohl zalogovat (obzvlast v pripade FTF)…

No nevim, dovedu si velice dobře představit, že pak už se k tomu internetu nemusel dostat.
V opačném případě je to pravda blbý, ale ftf lovy skýtají množství rizik a tohle je holt jedno z nich :frowning:

Vytočit mě to dovede kvůli vlastní ambicióznosti, na druhou stranu chápu reálné důvody, že nemusí mít čas logovat, protože nějací potupní STFkaři ho nezajímají a on musí dohnat věci, které nestihl kvůli FTF lovu :wink: a jedním z důvodů klidně může být i nelogovat schválně :slight_smile: FTF lov je něco jako wrestling, je strašně teatrální a na oko nemá žádná pravidla.

P.S.: Kdyby to náhodou někoho napadlo, nemluvím o sobě :wink:

To je normální, dokud jsme ještě neměli na chalupě internet, tak jsem si před odjezdem zjistil, jestli jsou poblíž nové kešky a (k FTF nikdy tímto stylem nedošlo) taky bych to asi neměl jak logovat (HG vzniklo až po instalaci internetu…), wap.geocaching.com příliš neholduji.

Také vím o některých obzvlášť vypečených kačerech, kteří to dělají schválně :slight_smile:

EDIT: Aha, Miták taky, tak to už znám dva.

Taky už mám skušenost s tím, že sem se táhnul v kose 18 km na kole pro FTF a nic.Určitě by to FTFeři logovat dřív.

Nemyslím si, že by byla povinnost FTFkaře jít okamžitě po nalezení keš zalogovat na net. Třeba se k němu prostě nedostane, tak zaloguje později. A že se někdo hnal za FTF a nakonec z toho díky otmu měl jenom STF? No a co, jde o tu radost z najité kešky a poznání nového místa, nebo ne?
Nelogování schválně je trohcu poťouchlost, ale zakázaný to není.

Jenže FTFkaři vyrážejí na kešky co nejrychlejc právě proto, aby pokořili ostatní (nikoliv kvůli radosti z nálezu samotného), právě proto hůř nesou, že někdo pokořil je :slight_smile:

Jsem měla tušit, že je za tím chlapská ješitnost…

Tomaaasi nezlob!!! :-))))))))))))))))))))))))) je mě naprosto jasný kam míříš :-)))))))))))))))))))

A tedy dověteček, tak jako parta geocacherů z okolí HB, tak i parta geocacherů z okolí ZR drží pravidlo - FTF aspoň do večera nezveřejňovat, nové cache jsou tím více adrenalinovější a hlavně zábavnější - a o to jde, ne? :-))))

Doplněk k úvodnímu příspěvku vlákna:
Je třeba si uvědomit, že logování přes Handy Geocaching už NENÍ možné (až do odvolání, ne-li natrvalo). Nová verze stránek nastražila pro logování Destilovi překážku, kterou zatím nebyl schopen odstranit. Čili mobilní logování přes HGC už ne, no a k Internetu se opravdu každý hned nedostane…

Tím prvním jsu já ??? B)

Tři…

Nedělá to nakonec úplně každý kromě Michala a Jany? :slight_smile:

no jeste ze existuji hodni STFkari a TTFkari kteri kdyz se vrati z neuspesneho lovu na FTF tam hodej aspon poznamku :wink:

Takze Marekl ctyri:) :frowning:

Já ne, na FTP moc nechodím a když tak je loguji brzy po nálezu (do několika hodin).

Jednou jsem ráno přišel z práce a ona nová kešina. Už si jí hlídali tři lidé a tak jsem hned vyrazil. FTF se povedlo a hned jsem zalogoval přes mobil. Hlídání zmyzelo a další dva dny se tam nikdo neukázal. Takže FTF logovat klidně až večer :).

Kolem Brna není snad geovenkov žádný :stuck_out_tongue: , taky jsme to zkusili stihnout a nezadařilo se, my tipovali Loupežniky, Harweye , nebo Maroše :slight_smile:

No ja prave taky ne, a tak kdyz uz se jednou vypravim, tak su o to zklamanejsi. A tak az se mi jednou zase FTF povede, tak ze me asi bude cislo pet:)