nova ikonka pre Prague geocoin - hladaju sa navrhy

skus tam doplnit viac detailov z povodneho navrhu mince?

Druhý pokus:

Ten kříž rovnodenností a slunovratů jsem tam neměl dávat,
v reálu je reativně tenký a není moc vidět.
Spíš by tam přece jen asi měly přijít kružnice rovnoměrných hodin (možná jen každá druhá aby nebyly tak hustý).

Taky bych měl ještě přidat sluneční a měsíční rafiji a na ekliptiku Měsíc.

ten druhy sa mi paci este viac, napisem Stevovi ci aj jemu - nie som si isty ako je to s animovanymi ikonkami / ci ta 1 existujuca nie je nejakou vynimkou/, ale hlasoval by som za nu ako vitaznu :)))

Vyborne, ten efekt animace je velmi atraktivni, jsem rad, ze se jej povedlo - navic vkusne - zapracovat. Snad to nikdo nezamitne; bylo by mi to lito i proto, ze diky tomu muzu mit k ikonce otcovsky vztah. :o))

Mame za to, ze verze 16x16 nemusi byt prostou zmenseninou dvaatricitky. Vetsi ikonka muze mit mnohem vice detailu, opravdu, cim vice, tim lepe, ponevadz orloj samotny je hezky prave tou svou slozitosti, dalo by se rict preplacanosti; mensi ikonka by asi mela byt opravdu jen symbolicka: naznacit kruznice a nic vic. Stejne jen odkazuje na tu velkou.

Diky za spolupraci!

Tak zatím narychlo od ruky jen nepohyblivý pokus kolik podrobností se tam ještě vejde:

Tohle rozpohybovat by byla parada. Mam ted jen takovy detail, ktery zvlast u kulatych motivu - a jeste vice u animovanych - hraje svou roli: bylo by fajn dat kolem kruhu pruhlednou barvu, aby to i na nebilem pozadi vypadalo kulate. World Travel Geocoins to nema a nevypada to dobre, je-li mince zalogovana v cachi:

Jasně; ikonky orloje kolem kruhu pruhlednou barvu mají, jak je vidět výše tam kde jsou v odpovědích citovány a je tam kolem nich vidět ten šedý proužkovaný podklad.

Tato ikona se mi moc libi.

tak mam dolezitu informaciu, Groundspeak uz nepovoluje animovane ikonky.

Takze ja by som videl vo finale tieto dve ikonky, co si o tom myslia ostatni?

Mně se líbí ta první, ta žlutě tečkovaná vypadá jako nemocná nebo nekvalitně zmenšená.

Skoda, ze nejde animovany. Ta zluta ve v2 hodne krici, ale v1 mi na druhou stranu prijde takova chuda. A jak by vypadala v2, kdyby ten kriz slunovratu byl cerny a zmizel i zluty predel mezi oranzovym a modrym pozadim?

Zlatý jsem ho udělal podle starších fotografií, ale včera jsem se tam byl podívat a v současnosti je opravdu černý.

Zkusím zrušit i ty zlaté čáry rovnoměrných hodin a místo toho rozlišit pole rovnoměrných hodin různými odstíny modré.

Tak další pokus, tentokrát jsem vyfotil orloj, upravil úrovně a zvětšil saturaci snímku:

Tak to je super, to se mi moc líbí :o)

genialne, mas u mna slubeny geocoin :)))
Dakujem aj Matymu za pekne navrhy a ostatnym (najma Fretakom) za navrhy, Vam smeruje slubeny odznak s motivom prazskeho geocoinu (ozvite sa mi, ako Vam ho mam dorucit).

Ten posledni navrh je MOC pekny!

Dotaz na okraj. Kdyz se zmeni ikonka coinu, zmeni se vsude, tedy i tem co ji maji v profilu uz delsi dobu? Asi ano, ze, dost mozna je to uplne blby dotaz, ale dovolte mi ho :] . Taky jde o to, jestli dalsi serie coinu bude rozsirenim te prvni, nebo samostatne stojici druha edice (tedy pripadne s vlastni ikonkou…) ?

ano, zmeni sa uplne vsade, t.j. aj u tych, co ju uz dlho maju v profile.
Dalsia seria - mala by byt uplne nova, t.j. aj s novou ikonkou, je to ale este v jednani.

Parada. Uz se tesim na zmenu ikonky :o)

Skvely navrh, ste sikovni :slight_smile: Diky!