Omluva všem ownerům - H+ loguje

prihazuju napad - generovani nahodnych textu. nejdriv do skriptu zadas text o pocasi a tam budou vety: bylo moc hezky. foukal neprijemny vitr. zmokli jsme, ale nevadilo nam to. zmokli jsme a vadilo nam to. priserne pralo slunicko… dalsi skupina bude hledani: nasli jsme hned. chvili nam to trvalo. jsem slepy, a polozil jsem si na ni batoh… dalsi skupina: prisel jsem pesky. vzali jsme to na kole. az ke kesi jsme jeli autem a pak to bylo na levy okynko … atd atd. a skript pak hezky sahne do kazde podmnoziny a nahodne vybere z kazde jednu vetu. no to by v tom byl cert, aby ty logy pak byly stejny :smiley:

To je dobrý, kdysi jsem viděl takovou tabulku kde byli větičky používané politiky. Dalo se to číst pořád dokola, přecházet z řádku na řádek a pořád to dávalo smysl(nesmysl) naprosto stejně jak to říkají ti pánové nahoře.

Edit: taky dobrý: http://www.kyblsoft.cz/projevy

Myslim, ze by se to dalo dovest do dokonalosti - spojit to se serverem s predpovedi pocasi (podle data a souradnic kese vybrat typ pocasi), podle Atlasu (silnicni mapy) vybrat nejblizsi misto od silnice (dojeli jsme az ke kesi, prijemna kratka prochazka, to byl teda pochod) a podle obtiznosti delku hledani (nalezeno hned, chvilku nam dala, dala nam zabrat).

Chopi se toho schopny programator? B) (odmena jista! :D)

aneb: "dej blbci funkci a on vymyslí administrativu :-)"

Mitáku, z tebe jednou něco bude :-)))

A za mě, kdo loguje kde nebyl, podvádí jen sám sebe.

Bodíky jsou fajn, také mě těší. Jenže tu správnou radost mám, když najdu krabičku a zapisuji se do log bloku. Po druhé pak když jsem u netu a po logování naskakují čísílka. Chápu hledání bez logování na netu, nebo s opožděným logováním. Logování na netu bez hledání v terénu mi pozbývá smyslu.

To je nazor toho z Hamandeggs brigady, co logovali po roku a pol? :smiley:

Sorry Dane, ale rad som si rypol :smiley:

samanku, vzdyt sam vis, ze na tech kesich uz davno predtim byly found log/y clenu. a ten dodatecny to jen vsechno shrnoval. :wink:

Hm jsem sice uplne mimo problematiku - ale tady je to same na defacto vsech kesich jsou logy clenu H+ brigady a H+ log to jiz take jenom shrnuje :slight_smile:

no pokud H+ nema svuj vlastni nazor … :smiley:

ale jinak mne prisel log od Xdeleno :wink: a krome univerzalniho mel i neuniverzalni odstavec :slight_smile:

Tohle je vidina penez. :slight_smile: A jako bonus ti jeste udelam automaticke logovatko z excelu.

To se dalo čekat, že se ozveš zrovna ty:-D

Jestli myslíš těmi členy "H+ brigády" nás…tak nazývěj věci správnými názvy :wink: :smiley:

Jo - rikejte jim normalne "robotci" :wink:

"ti okolo Něj" :slight_smile:

Tak to pozor honny… to pozor :slight_smile: takhle mě neřikej! :smiley:

Když jsem viděl ve statistice H+ 335 nalezených za posledních 5 dní, nějak jsem nechápal.:o osobně se s H+ neznám, ale vyměnili jsme si před časem pár e:mailů a tento "kombajn" mi k němu nějak neseděl. Dnes náhodou kouknu na toto vlákno a musel jsem se zasmát. Já jsem jednou logoval po dovolené asi padesát keší a byl jsem z toho dost nešťastný.:frowning: 500 keší je taková darda, že si to ani nedovedu předtavit. Upřímnou soustrast.:wink:

Zaplaťbůh, že loguju rovnou… Bookmarky na EC "nelepím" a tak mi na to zbývá dost času … :smiley:

Logy z Vychodoceskeho GeoKombajnu mi chodí průběžně již několik týdnů a vždycky mě dostanou a pobaví: obvykle, když mi přijde notifikace, mrknu se přes mobil na své kešky a u těchto kačerů obvykle nový log nevidím, takže to, oč jde zjistím až z e-mailu. :slight_smile: Ale nejsou jediní, již jsem si na to zvykl a taky u těchto kačerů neřeším, jestli to sedí s papírem. Chvíli na počátku ownerství jsem si to porovnával a našel jsem i několik málo kačerů, kteří jsou v papírovém logbooku a na net to systematicky nepíší a nemají tak ve statistice ani jednu kešku. Ale chápu je, přece jen mě taky víc baví se podívat nějaké zajímavé místo, a kolikrát ani nemusím kešku, či kešky v okolí lovit. Ale když už ulovím, většinou do logu napíšu poctivý ukecaný log a často přidám i fotky. To se docela často vynechává, asi to hodně kačerů zdržuje nebo letí jen za body.
P.S. 500 keší zpětně bych logovat nemohl, to by mě zničilo :-O, tak ať se daří.

Moc díky za všechny povzbudivé reakce - můžu říct, že jsem se nesetkal s žádným vyloženě negativním ohlasem.

Před asi pěti minutami jsem DOLOGOVAL SVOJI POSLEDNÍ chybějící keš, takže jsem konečně po hodně dlouhé době zase v "reálu".

Paradoxní je, že teď ostatní kombajnéři mají po víkendu přes 100 nezalogovaných keší - a já jim můžu nadávat a popohánět je… :smiley: (a hodlám si to užít B))

Dobrou noc… :slight_smile:

ale on kazdy kombajner uz ma davno hotovo, protoze loguje samozrejme ihned (nejlip online od kese), aby preci videl ten narust :slight_smile: to jenom ty jsi nejaky podivny ukaz :wink: :smiley:

Já měl na mysli konkrétní kombajnéry - a ONI vědí, o kom je řeč… :smiley:
(Ale jo, jinak jsem podivnej úkaz B))