prihazuju napad - generovani nahodnych textu. nejdriv do skriptu zadas text o pocasi a tam budou vety: bylo moc hezky. foukal neprijemny vitr. zmokli jsme, ale nevadilo nam to. zmokli jsme a vadilo nam to. priserne pralo slunicko… dalsi skupina bude hledani: nasli jsme hned. chvili nam to trvalo. jsem slepy, a polozil jsem si na ni batoh… dalsi skupina: prisel jsem pesky. vzali jsme to na kole. az ke kesi jsme jeli autem a pak to bylo na levy okynko … atd atd. a skript pak hezky sahne do kazde podmnoziny a nahodne vybere z kazde jednu vetu. no to by v tom byl cert, aby ty logy pak byly stejny
To je dobrý, kdysi jsem viděl takovou tabulku kde byli větičky používané politiky. Dalo se to číst pořád dokola, přecházet z řádku na řádek a pořád to dávalo smysl(nesmysl) naprosto stejně jak to říkají ti pánové nahoře.
Myslim, ze by se to dalo dovest do dokonalosti - spojit to se serverem s predpovedi pocasi (podle data a souradnic kese vybrat typ pocasi), podle Atlasu (silnicni mapy) vybrat nejblizsi misto od silnice (dojeli jsme az ke kesi, prijemna kratka prochazka, to byl teda pochod) a podle obtiznosti delku hledani (nalezeno hned, chvilku nam dala, dala nam zabrat).
Chopi se toho schopny programator? B) (odmena jista! :D)
A za mě, kdo loguje kde nebyl, podvádí jen sám sebe.
Bodíky jsou fajn, také mě těší. Jenže tu správnou radost mám, když najdu krabičku a zapisuji se do log bloku. Po druhé pak když jsem u netu a po logování naskakují čísílka. Chápu hledání bez logování na netu, nebo s opožděným logováním. Logování na netu bez hledání v terénu mi pozbývá smyslu.
Když jsem viděl ve statistice H+ 335 nalezených za posledních 5 dní, nějak jsem nechápal.:o osobně se s H+ neznám, ale vyměnili jsme si před časem pár e:mailů a tento "kombajn" mi k němu nějak neseděl. Dnes náhodou kouknu na toto vlákno a musel jsem se zasmát. Já jsem jednou logoval po dovolené asi padesát keší a byl jsem z toho dost nešťastný. 500 keší je taková darda, že si to ani nedovedu předtavit. Upřímnou soustrast.
Logy z Vychodoceskeho GeoKombajnu mi chodí průběžně již několik týdnů a vždycky mě dostanou a pobaví: obvykle, když mi přijde notifikace, mrknu se přes mobil na své kešky a u těchto kačerů obvykle nový log nevidím, takže to, oč jde zjistím až z e-mailu. Ale nejsou jediní, již jsem si na to zvykl a taky u těchto kačerů neřeším, jestli to sedí s papírem. Chvíli na počátku ownerství jsem si to porovnával a našel jsem i několik málo kačerů, kteří jsou v papírovém logbooku a na net to systematicky nepíší a nemají tak ve statistice ani jednu kešku. Ale chápu je, přece jen mě taky víc baví se podívat nějaké zajímavé místo, a kolikrát ani nemusím kešku, či kešky v okolí lovit. Ale když už ulovím, většinou do logu napíšu poctivý ukecaný log a často přidám i fotky. To se docela často vynechává, asi to hodně kačerů zdržuje nebo letí jen za body.
P.S. 500 keší zpětně bych logovat nemohl, to by mě zničilo :-O, tak ať se daří.
ale on kazdy kombajner uz ma davno hotovo, protoze loguje samozrejme ihned (nejlip online od kese), aby preci videl ten narust to jenom ty jsi nejaky podivny ukaz