Množí se nám tu různé anketní thready, tak mě napadlo sem přidat tenhle.
Zkuste sem napsat, kdo má jaký osobní rekord co se týče například: počtu nalezených kešek za den/noc; počtu založených za den/noc; nejrychlejší 100, etc…
![]()
Množí se nám tu různé anketní thready, tak mě napadlo sem přidat tenhle.
Zkuste sem napsat, kdo má jaký osobní rekord co se týče například: počtu nalezených kešek za den/noc; počtu založených za den/noc; nejrychlejší 100, etc…
![]()
mě by spíš zajímalo, kdo si nejvíc kešek zapamatoval, co u nich zažil, s jakými lidmi se setkal a jestli si je vůbec pamatuje, než nějaké vyhlazovací závody, echm… ![]()
30 nalezenych / 1 den
3 zalozene / 1 den
..husty, co ?B)
Tak piš…
tak přijdu z práce a hned takováhle ptákovina :o
jak zmínil Trauma_Zero, tak i já mám zajímavý zážitky, ale to jak rychle jsem doběhl ke škatuli mezi ně nepatří. Co nechat sklizeň zemědělcům ?
maty: hustý - a to jsi dělal pro radost, nebo jsi potřeboval splnit pětiletku? ![]()
Vtipné zážitky u keše - to by taky možná zasloužilo vlastní thread…
Těch třicet je hustý číslo, v jakém časovém rozmezí?
Ono 30 v Praze mi nepříde zas tolik. Když ráno vyjde večer se vrátí tak by to měl mít zmáklí. Ale někde v přírodě, kde musíš za každou jezdit x km na kole či autě a potom dalších x po svých to už by opravdu bylo něco..
Muj nejcenejsi zazitek je, ze jsem geocaching vubec objevil. Tolikrat a s takovou chuti jsem se nikdy do prirody nevypravil a na nektere kopce kam jsem lezl bych bez GC nikdy nelezl. Je to nadherna vec a presne to mi schazelo. Cil pri vychazkach. Syna GC bavi stejne jako mne a o to vic je to nadherne. A pocty nalezu ? Vzdyt o to snad ani nejde ne ?
Bylo to od rana do vecera v Londyne ve spolupraci PC-Romea, Whoevera a castecne Pitra. Z velke vetsiny pesky, obcas se popojelo metrem.
Nejde, zajímá mě to spíš jako konfrontace s Amerikou, kde kdekomu najdeš v profilu v kolonce statistiky "nejvíce nálezů za den" třeba i číslo kolem, či nad 100…
No jo, ale IMHO tam jsou registrovány týmy, které současně loví na mnoha místech a mají také > 20 000 nálezů.
Stačí se někdy kouknout do profilu…
Ale zase brzy budeš mít asi rekordní počet příspěvků tady ve fórech, když sem hned raději plácneš dotaz…
Můj největší rekord je 27 dní bez geocachingu ![]()
Teď zrovna se mu úspěšně blížím, už je to zase 17 dní. Ale snad o víkendu na Jesenicku něco ulovím, i když času budu mít pomálu ![]()
Náš největší rekord je ten, že jsme v geocachingu našli bezva rodinnou zábavu a o víkendech poznáváme neznámá většinou pěkná místa. Chození na procházky bez cíle mě moc nebaví, ale tohle je něco jiného. A když někdy potkáme u kešky jiné kačery, tak je to taky zajímavé, setkat se s podobně smýšlejícími lidmi. Co se týče počtu nalezených tak s tím problém nemáme, když jedeme dál od domova tak si jich naplánijem víc a když vyjedem nakole po okolí tak uděláme třeba jen 1 nebo 2. Nejsem honicí pes abych si strhnul brko kvůli zahrabané škatuli. ![]()
[color=blue]Naprostý souhlas. Asi nejsilnější zážitek, který jsem s GC doposud zažil byl event Medlov. Nádherná příroda, parádní keše, skvělý program, pěkné počasí, bezva lidi a fajn parťák na cestu a lov (junet)…
Vše klaplo a já z Vysočiny odjížděl jako znovuzrozený…B)
A pokud bych měl vzpomenout další dobrodružství s GC, tak ani nemusím pátrat v paměti, protože jde o včerejší zážitky. Vyrazil jsem na kole lovit do Lipníka a Přerova. Absolvoval jsem parádní odlov v krásném lomu [cache]GC143PK[/cache], veselý zážitek s mudly při lovu mamuta [cache]GC14DMG[/cache], zakufrování a pořádnou zajížďku, když jsem si spletl ceduli u multiny podél Bečvy [cache]GC159NB[/cache] i příjemné setkání s ownerem při odlovu pěkné multiny v Lipníku [cache]GC155MA[/cache]. Sečteno a podtrženo - parádní výlet, v nohách bezmála pětaosmdesát kiláků, sedm odlovených pixlí a krásně vyčištěná hlava…
Jen ta kolena se po ránu nějak nemohla vzpamatovat…;)[/color]
1 cache za 3 tydny v mrazu a snehu a pamatuji si ji dodnes.
I když to kdekomu při konfrontaci mého "vstupu" do GC s počtem nalezených cachí může přijít divné, nikdy jsem neudělal za 1 den víc jak 10 cachí (měřeno od půlnoci do půlnoci, nikoliv za průběžných 24 hodin, to by asi bylo o pár víc). Nikdy jsem se totiž nepokoušel trhat rekordy tím, že bych si vypsal traditional v Praze, v 6 ráno vyrazil a do padnutí sklízel. To jaksi není cílem… spíš se vždycky jedu podívat na nějaký konec Prahy, a když je tam hold 6 cachí blízko sebe, tak je seberu. Stejně je zajímavější výlet po kopcích, na který se nejde za cachemi ale za turistikou, a když tam hold jedna cestou je, tak se sebere.
Docela zajímavý tip na spojení GC s "výživnou" turistikou je trojmezí SK-PL-UA. Je to takové paradoxní místo, kde je v okruhu 50km jen asi 13 cachí, z toho ale 8 se jich dá sebrat jednodenním výletem B) (a není to trasa typu od krabičky - ke krabičce, ale standardní turistický okruh, který absolvují spousty mudlů)
Btw. pokud vím, Yeleni s JasonDrsonem se již delší dobu chystají na 24hodinový závod v "čištění Prahy" :o Jsem docela zvědav, kolik jich dají…
Pokud jde o zakládání - před 2 týdny jsem chtěl dát 3 za 1 den: [cache]GC15M50[/cache], [cache]GC15M5J[/cache] a [cache]GC15M60[/cache]. Nutno dodat, že první z nich je multina - 40km cyklistický výlet s víc jak 1km převýšením. Asi v 11 jsem na ni vyrazil - cestou ještě sbíral nějaké traditional které mi chyběly - a když po třetí odpoledne konečně ležela a já se vydal na ty zbylé, do počínající svalové únavy přišla ještě průtrž mračen a tak když jsem jel kolem nádraží 10 minut před odjezdem vlaku, neváhal jsem a zbytek zakládání i hledání jsem odložil na druhý den… takže rekord v zakládání je 2/den.
Zato jsem na jaře udělal šňůru asi 103 dní po sobě s nalezenou cachí ![]()
Přidám ještě jednu otázku: Po jaké nejdelší době od předchozího nálezu jste našli cache? Samozřejmě ne v situaci, kdy byla třeba půl roku disabled…
Já když před měsícem na dovolené našel [cache]GCTZB8[/cache], byl jsem docela překvapen, že je to první log po téměř 14 měsících… a jistá mysterka v Liberci - to je kapitola sama pro sebe, založena asi 6.3., dva dny poté jsem ji "odpanil"… a STF je dosud volné… no ale já se místním nedivím, ti už v té době měli zkušenosti s ostatními cachemi tohoto autora…
Je zajímavé, že se ještě do této debaty pohrdavě nepřihlásil žádný opravdový kombajnér. Mně třeba těch Matyho 30 přijde jako směšný standard B) (a na to že je to pražák spíš ostuda
) Daleko zajímavější mi přijde rekord Jizerského Draka, pokud teda nekecá - šňůra 103 dnů po sobě je pro mě nepředstavitelná (leda, že bych se přestěhoval do Prahy), osobně mám v současnosti nejdelší šňůru s nálezem a to 24 dnů a bláhově se domnívám, že bych mohl překonat svoji smutnou nejdleší šňůru bez nálezu a to 38 dnů.
Co já vím, tak solsais měl asi 38 a Shanti něco kol 50, což už je opravdu kombajn :D.
A Šaman tři dny kolem MPGO asi 80 ;).
:@ %@!&*(# ted se teda moooc zlobim;)
180km na kole kvůli jediné multině. [cache]GCYJA2[/cache] na dvakrát, start a cíl vždy v Mladé Boleslavi.