Praha - Pravidelny geovolejbal v pondeli

Tak to je úplně super :slight_smile: Mám to na Náměstí Míru dvě zastávky tramvají od školy :slight_smile: Takže kdyby to takhle vyšlo, tak skvělý :slight_smile:

Jo úterý by šlo, takže se mnou počítejte. 28. jsem ale out. Slavím ten velký svátek!

ja bych to snad v utery zvladal. Mozna ne uplne pravidelne, ale vetsinou asi ano.

me to taky vyhovuje, super :slight_smile:

No jo, Samanku…utery je bomba, ten cas se da…diky tomu mistu…metro A je proste super! Me se zatim nepodarilo nic, vsude bud plno, nebo nepronajimaji (tedy zatim jen 3 mista), takze ja to beru! a jaka je ta povolejbalovakrcma???

jaka povolejbalova? znas samana, zadnej volejbal nebude, krcma bude od 5 :D. je to jen zasterka :wink:

To Dain: tenhle komentar mi pripada jako pekna podpasovka, nebo podsitovka? :stuck_out_tongue: my uz ho donutime hrat, a zadny "ja zapomel cvicky a ubor doma" nepomuze! :slight_smile:

mirna podpasovka to bude, ale ja vim, ze si ji k samanovi muzu dovolit a on vi to same naopak :stuck_out_tongue:

no jo, tak to by idealni byla jakasi sokolovna, kde hned vedle salu je vycep…Samane, tam si se neptal asi, co? :smiley:

Nezbyva nez se prihlasit, tenhle termin je mnohem lepsi, beru na vedomi, pocitam s tim a tesim se… Jeste dejte vedet, kdy to vypukne (hlavne co se tyce toho svatecniho uterka pristi tyden…)

Utery jako pondeli… pokusim se si to zaridit… :wink:
misto je taky jedno… stejne tam musim dojet autem… :wink:
takze ja jsem pro!
Milda

Tak to zni lakave :wink: Do balonu nebo kotouce vetsinou radsi placam prostrednictvim nohou nebo nejakeho nastroje, ale pro zmenu pouzit ruce proc ne! B) Obe alternativy vcetne povolejbaloveho piva jsou mozne, ale nemuzu prislibit 100% ucast, holt prace se nekdy nepta…Takze ja to teda beru Sefe! Nebo teda spis Samane :smiley:

Ráda si přijdu za geovolejbalit, jelikož TerezaK je moje spolubydla, tak určo s ní:-) Leč se mi více hodí pondělí, uterý od 18h chodím do posilovny a šoupnout to nemohu, ale i tak se pokusím :slight_smile:

od 3.11. budu v práglu na tři měsíce, rád se přidám v počtu jednoho závisláka, pokud nebudu mít směnu.

Utery je skvele, voleyball taky… takze neni co resit:) placat sice moc neumim ale pravidelne bych snad chodit mohl.

hehe, jasne, my s Dainom si rozumieme :smiley:

Toz vazeni a mili, videl by som to na ten utorok najma kvoli lokalite, bohuzial stratime niekolko hraciek a hracov, ale na druhej strane - tie cvika su len do zaciatku prosince, nie?

Objednal by som cvicne telocvicnu na 2 mesiace a uvidime, ako bude dalej. Cena je 400 Kc za hodinu a pol, ale telocvicnu mame len na hodinu, zlozitym matematickym vypoctom sa dostavame k cislu 266 Kc za hodinu.
Prediskutujem to s pani spravcovou, zistim, ako sa to plati a dam vediet.

Predbezne teda v utorok 4.11. prvy geovole(j), od 17.00, dam este presne vediet.

Toz mame jeden problemik - priestory nam prenajmu, ale sit a mic mame mat vlastnu. Bohuzial, nic z toho nevlastnim - viete to niekto zohnat?

mel bych oboji, na toho 4.11. urcite. POkud by byl zajem, muzu vzit

jasne sefe, beriem Ta za slovo :slight_smile: