Tak to je úplně super
Mám to na Náměstí Míru dvě zastávky tramvají od školy
Takže kdyby to takhle vyšlo, tak skvělý ![]()
Jo úterý by šlo, takže se mnou počítejte. 28. jsem ale out. Slavím ten velký svátek!
ja bych to snad v utery zvladal. Mozna ne uplne pravidelne, ale vetsinou asi ano.
me to taky vyhovuje, super ![]()
No jo, Samanku…utery je bomba, ten cas se da…diky tomu mistu…metro A je proste super! Me se zatim nepodarilo nic, vsude bud plno, nebo nepronajimaji (tedy zatim jen 3 mista), takze ja to beru! a jaka je ta povolejbalovakrcma???
jaka povolejbalova? znas samana, zadnej volejbal nebude, krcma bude od 5 :D. je to jen zasterka ![]()
To Dain: tenhle komentar mi pripada jako pekna podpasovka, nebo podsitovka?
my uz ho donutime hrat, a zadny "ja zapomel cvicky a ubor doma" nepomuze! ![]()
mirna podpasovka to bude, ale ja vim, ze si ji k samanovi muzu dovolit a on vi to same naopak ![]()
no jo, tak to by idealni byla jakasi sokolovna, kde hned vedle salu je vycep…Samane, tam si se neptal asi, co? ![]()
Nezbyva nez se prihlasit, tenhle termin je mnohem lepsi, beru na vedomi, pocitam s tim a tesim se… Jeste dejte vedet, kdy to vypukne (hlavne co se tyce toho svatecniho uterka pristi tyden…)
Utery jako pondeli… pokusim se si to zaridit… ![]()
misto je taky jedno… stejne tam musim dojet autem… ![]()
takze ja jsem pro!
Milda
Tak to zni lakave
Do balonu nebo kotouce vetsinou radsi placam prostrednictvim nohou nebo nejakeho nastroje, ale pro zmenu pouzit ruce proc ne! B) Obe alternativy vcetne povolejbaloveho piva jsou mozne, ale nemuzu prislibit 100% ucast, holt prace se nekdy nepta…Takze ja to teda beru Sefe! Nebo teda spis Samane ![]()
Ráda si přijdu za geovolejbalit, jelikož TerezaK je moje spolubydla, tak určo s ní:-) Leč se mi více hodí pondělí, uterý od 18h chodím do posilovny a šoupnout to nemohu, ale i tak se pokusím ![]()
od 3.11. budu v práglu na tři měsíce, rád se přidám v počtu jednoho závisláka, pokud nebudu mít směnu.
Utery je skvele, voleyball taky… takze neni co resit:) placat sice moc neumim ale pravidelne bych snad chodit mohl.
hehe, jasne, my s Dainom si rozumieme ![]()
Toz vazeni a mili, videl by som to na ten utorok najma kvoli lokalite, bohuzial stratime niekolko hraciek a hracov, ale na druhej strane - tie cvika su len do zaciatku prosince, nie?
Objednal by som cvicne telocvicnu na 2 mesiace a uvidime, ako bude dalej. Cena je 400 Kc za hodinu a pol, ale telocvicnu mame len na hodinu, zlozitym matematickym vypoctom sa dostavame k cislu 266 Kc za hodinu.
Prediskutujem to s pani spravcovou, zistim, ako sa to plati a dam vediet.
Predbezne teda v utorok 4.11. prvy geovole(j), od 17.00, dam este presne vediet.
Toz mame jeden problemik - priestory nam prenajmu, ale sit a mic mame mat vlastnu. Bohuzial, nic z toho nevlastnim - viete to niekto zohnat?
mel bych oboji, na toho 4.11. urcite. POkud by byl zajem, muzu vzit
jasne sefe, beriem Ta za slovo ![]()