no a jeste pri zbeznem cteni a juknuti do profilu…nezapominejte s sebou nosit CWG! Ne, ze by vam nejak pomohla vyhrat, ale rad s vami vymenim ![]()
maly trik pro soupere - az na honzu hradnika poleti mic, upustte na zem cwgcko, uvidite, jak se za nim vrhne ![]()
jo a nemeli byste prejmenovat vlakno na … v utery ![]()
Hele Daine…my "volejbalisti" profesionalove mame pondeli v utery, neco jako v americe zacinaj tejden v nedeli, vis, takze my se v tom neztratime
a hlavne tim dokonale mateme nepritele, ktery, jak sam vis, jiste stale nasloucha. No a zadny CWGcka se po zemi hazet nebudou, bo je vsechny posbiram a nikomu za to nic nedam ![]()
EDIT: Jo a videli jste nekdy me, jak se "vrham"? Docela bych to chtel taky nekdy videt ![]()
Ahojte, dnes idem podpisovat zmluvu na prenajom telocvicne, stretneme sa v utery 16.55 pred skolou, Arcibiskupske gymnazium, Korunni 2. Hrame od 17.00 do 18.00, kto chce, moze sa este pridat ![]()
Pocitam s tim, beru sit, mic a pumpicku. Doufam, ze tam maji alespon kuly, aby bylo kam tu sit privazat.
Ked tak poprosime Daina, aby prisiel a jeden taky zivy kul nam robil ![]()
Inac keby niekto nestihal, cislo na mna je 736620893
pche, mezi ty, co smataj na mic rucickama, se ja nepletu. ![]()
no jo, vysoky mohou smecovat z vyskoku hlavou
To my zrustem mensi musime pouzivat koncetiny, nejradeji horni.
Tak jestli je jeste nabidka aktualni, 1 zastupce tymu Bukci se hlasi, ze se zucastni jak volejbalu, tak i pivka (kde mozna uz tym bude kompletni
)
Zatim
Daine, Teba asi nemaju na futbale radi, ked musia za Teba hadzat auty, co? ![]()
Bukci napsal/a:
Tak jestli je jeste nabidka aktualni, 1 zastupce tymu Bukci se hlasi, ze se zucastni jak volejbalu, tak i pivka (kde mozna uz tym bude kompletni)
Zatim
Sure, je to aktualni. Dufam, ze sa jedna o tu krajsiu polovicku? ![]()
chvilku o tom popremyslim
![]()
…asi ne ![]()
za chvili vyrazim z hostivic na zlicin… pak krtkem… a doufam, ze to stihnu!
Saman napsal/a:
Daine, Teba asi nemaju na futbale radi, ked musia za Teba hadzat auty, co?
vzhledem k tomu, ze mame v tymu kluka, co z vhazovani bez problemu prudce prehodi dylku celyho hazenkarskyho hriste, nemeli by me spis radi, kdybych se mu do toho pletl ![]()
Ahoj lidi,
jaxe vam prvni geovolejbal libil?
Docela dobre jsem si po dlouhe dobe placnul… ![]()
Jen ta cesta domu byla docela zahul… z dejvindy mi ujel bus a na hradcansky jsem nemohl najit prestehovane zastavky… nakonec se zadarilo… ![]()
M.
Volejbal byl super, jen to strašně rychle uteklo
Škoda.
Super to bylo, ale to je minulost, ja bych resil spis budoucnost… Mam dva navrhy:
- hrat na sety, at to neni jenom placani, ale ma to i toho soutezniho ducha krapet
- muzem hrat klidne treba o piivo, at ma nadech i to posezeni pote

Co vy na to?
Jasne, na "sety" hrat muzem… ale rekl bych, ze to neni uplne "volejbal friendly" telocvicna… ![]()
ale na chomutovskym gymplu sveho casu byvala jeste horsi.. ![]()
myslim, ze je dulezity trochu hnout buckem.. ![]()
M.
A taky bych vyhlasil soutez o nejvicehrukaziciho hrace, protoze bych byl horkym adeptem na oceneni :D, ale na sety hrat muzeme a taky by se pak mohly menit strany, aby to bylo uplne jako ze good B)
Mili koleeekoveeee a koleeeecice,
zriadil som na yahoogroups mailovu konferenciu geovolejbalu, postupne presunieme komunikaciu tam, nie kazdy cita pravidelne fora. Prihlasite sa do nej vpisanim svojho mailu na tuto stranku: http://www.rwdesign.sk/saman. Potom len poslete email na [email protected] a dostanu to vsetci hraci a hracky (aj hračky
).
A ako som avizoval, pristi klani bude 18.11., zraz 16.55 na mieste.