PRODEJ FINÁLEK

Za 2500 korun nabízím finálky cca 15000 keší po Evropě. Cca 4500 českých, 1500 slovenských, dále Rakousko, Německo, Polsko, Maďarsko, Chorvatsko, atd…

Pavel

Super, kdy a kde? Nebo radsi posli cislo uctu.

:D:D:D

naser si

a můžu to do 14 dnů vrátit bez udání důvodu?

a jaká je záruka a záruční doba ?
:stuck_out_tongue:

Ja nevim, me to prijde malo finalek za tolik penez. :smiley:

A zarucis mi, ze jsou vsechny 100% spravne? Nechce se mi to pak jeste overovat a zjistovat, ze je vsechno jinak :smiley:

A to vraceni do 14dnu bez udani duvodu by me taky zajimalo! Pripadne nejaka zkusebni doba…

A já prodám otroka, který bude za vás keše vyhledávat, podepisovat vás do nich a dle vašich pokynů je logovat pod vaším nickem na GC.com. Mrazuvzdorný, vodoodpudivý, vybaven implantovaným čipem s interní navigací a vrtulkou v …ehm… vzadu pro snazší přístup na skalní a stromové T5. Speciálně cvičen též na práci pod vodou (původem z Asie - zaškolen u lovců perel).

V případě potřeby vás v posteli na kolečkách dopraví též na vybrané eventy.

Zn: dohoda jistá, výměna za nový rolls royce též možná.

Prosim administratora o smazani tohoto vlakna a ban jeho zakladateli dle bodu 13 pravidel tohoto fora z duvodu poruseni bodu 12 pravidel. Dekuji.

:smiley: tak jsme se dobře bavili a ty to chceš zkazit :frowning:

tak nevim penize nemam ale nekdo by me mohl sponzorovaz..

Kam ta naše zábava spěje???
Proč to děláte,když chcete podvátět???Nikdo Vás přece do Geocachingu nenutí a divím se,že Vám ještě nesmazali účet na GC com :frowning:

Nejsi ty Honza z Kamenných Žehrovic, totiž z Tuchlovic? Vlastně asi ne, ten dával víc a za míň…nebo že by podražilo? :smiley:

Trefne :smiley:

To je síla tohle ale a vůbec už ta odvaha to tu zveřejnít asi nejsi normální .

Toz jsem vcera louskla kese za padesatnik. Hned se citim lip.

Ilegalni aktivita porusujici pravidla nasi hry > prosim o zamceni (nejlepe vymaz) tohoto vlakna (i jeho autora) ! Dekuji.

co to je za cachera :o

S oznacenim "cacher" bych v tomto pripade byl opatrnejsi …

Jakápak odvaha, vždyť vidíš, že si na to založil novej nick, aby zůstal inkognito. A navíc to beztak vypadá jen na provokatéra, kterj se chce pobavit reakcema a žádný souřadnice nemá :D!