Za 2500 korun nabízím finálky cca 15000 keší po Evropě. Cca 4500 českých, 1500 slovenských, dále Rakousko, Německo, Polsko, Maďarsko, Chorvatsko, atd…
Pavel
Za 2500 korun nabízím finálky cca 15000 keší po Evropě. Cca 4500 českých, 1500 slovenských, dále Rakousko, Německo, Polsko, Maďarsko, Chorvatsko, atd…
Pavel
Super, kdy a kde? Nebo radsi posli cislo uctu.
:D:D:D
naser si
a můžu to do 14 dnů vrátit bez udání důvodu?
a jaká je záruka a záruční doba ?
![]()
Ja nevim, me to prijde malo finalek za tolik penez. ![]()
A zarucis mi, ze jsou vsechny 100% spravne? Nechce se mi to pak jeste overovat a zjistovat, ze je vsechno jinak ![]()
A to vraceni do 14dnu bez udani duvodu by me taky zajimalo! Pripadne nejaka zkusebni doba…
A já prodám otroka, který bude za vás keše vyhledávat, podepisovat vás do nich a dle vašich pokynů je logovat pod vaším nickem na GC.com. Mrazuvzdorný, vodoodpudivý, vybaven implantovaným čipem s interní navigací a vrtulkou v …ehm… vzadu pro snazší přístup na skalní a stromové T5. Speciálně cvičen též na práci pod vodou (původem z Asie - zaškolen u lovců perel).
V případě potřeby vás v posteli na kolečkách dopraví též na vybrané eventy.
Zn: dohoda jistá, výměna za nový rolls royce též možná.
Prosim administratora o smazani tohoto vlakna a ban jeho zakladateli dle bodu 13 pravidel tohoto fora z duvodu poruseni bodu 12 pravidel. Dekuji.
tak jsme se dobře bavili a ty to chceš zkazit ![]()
tak nevim penize nemam ale nekdo by me mohl sponzorovaz..
Kam ta naše zábava spěje???
Proč to děláte,když chcete podvátět???Nikdo Vás přece do Geocachingu nenutí a divím se,že Vám ještě nesmazali účet na GC com ![]()
Nejsi ty Honza z Kamenných Žehrovic, totiž z Tuchlovic? Vlastně asi ne, ten dával víc a za míň…nebo že by podražilo? ![]()
Trefne ![]()
To je síla tohle ale a vůbec už ta odvaha to tu zveřejnít asi nejsi normální .
Toz jsem vcera louskla kese za padesatnik. Hned se citim lip.
Ilegalni aktivita porusujici pravidla nasi hry > prosim o zamceni (nejlepe vymaz) tohoto vlakna (i jeho autora) ! Dekuji.
co to je za cachera :o
S oznacenim "cacher" bych v tomto pripade byl opatrnejsi …
Jakápak odvaha, vždyť vidíš, že si na to založil novej nick, aby zůstal inkognito. A navíc to beztak vypadá jen na provokatéra, kterj se chce pobavit reakcema a žádný souřadnice nemá :D!