A mě by zase zajímalo, kolik se v Praze a kolem ni nejde fajn pohodových lidí, kteří jsou pro každou špatnost a každou srandu!!!
Stale marne hledám partu mladých lidí, s kterými bychom kešovali nejen v Praze, ale jeli třeba na víkend na výlet do jiného mesta, či přírody, pod stan, na vodu…
V Praze už nějaký ten pátek operuje skupinka Drsnokačerů (Heulwen, Zličíňák Medvídek, Gord, DPman a určitě i spousta dalších), kteří vymetají ty nejtěžší keše v Praze&okolí. Vytknul bych jim jediné. Už se stalo tradicí, že loví každou středu večer, což se mi momentálně zoufale časově nehodí :@
A tak zkusím píchnout do vosího hnízda a ptám se - šli byste do odlovů různých terénními hvězdičkami oplývajících keší i v jiné dny? Drsných kešek je tu chválabohu stále dost (speciálně pro Vydru: v Radlicích se před několika týdny objevila nová kanálovka ;))
Ahoj, jak bych rozhodne do nejakeho odlovu sla. Streda se mi take nehodi. Momentalne vypadaji nadejne uterky ci ctvrtky (pokud nemam brigadu). Nejblizsi volny je prave tento ctvrtek. Ovsem mam takovy utkvely pocit, ze drsnokes ve vetsim poctu lidi ztraci na drsnosti - tezkou sifru vyresi jeden z davu, v tajemnem lese ci kanale se clovek s davem taky nema ceho obavat (teda jinak taky neee:-). Ale mensi skupinka muze zase pomoci predejit totalni demoralizaci, ktera muze nastat v pripade soloveho odlovu :). Moje idealni predstava 3-5 (6) kaceru. Rada poznam nekoho noveho a potkam jiz zname (ahoooj Roberto-Antonio;)).
U terénních drsnokeší tohle nevadí - šifru může vyluštit jeden ze skupiny, ale vylézt, prolézt, namočit, hupsnout musí všichni
Ok, what about [cache]GC1KG8J[/cache] next Tuesday evening?
Podívej se na vodní event. Mladí jsou tam všichni (aspoň duchem:))
A třeba se tam připleteš i k piklení nějaké pěkné geoexpedice, jakou byla třeba objevitelská výprava na "12 tisícovek" - mimochodem letos se v jejích stopách chystají minimálně dvě výpravy.
Ahoj! Ja o tom eventu vim, ale ze srdce nesnasim rafty, organizovane akce a taky mam zkouskove :)- raft neni nic pro vodaka, to vis, ja jsem vedouci ve vodackem oddile a jezdim zavodne vodni slalom…
Ano sli! :-DDD V Ceskosaskem Svycarsku je spousta nadhernych jeskynnich kesi, ale je potreba horolezecke vybaveni. To zajistit asi nemohu, ale zato muzu zajistit zadarmo ubytovani
Kanalovka? Kde?? .) Jesli myslis Plough---- Creek, tak ten uz ale mam :-/
To zas né, kdyz jdeme na neco, co zacina lustenim, tak to maji predem vylusteno vsichni nebo nejdou Je to prece o zazitcich A kvuli tomu, aby nas nebyl dav jsme se presunuli do ustrani a ustalili se na sesti lidech, z nich vzdycky jeden nebo dva nemohou, idealni
jeste mam nejake neodlovene, ktere uz ostatni maji… Smrtihlava, bludicku,..