[quote] Solipso: Groudspeak prodává data, která jsme jim my sami zadarmo poskytli. ....
[/quote]
Co to je za logiku pořád? Jaké prodávání? Groundspeak udržuje a spravuje databázi kterou jsme si my, účastníci hry naplnili svými daty a za tuto správu požaduje jistý poplatek - a to jenom za nadstandardní služby bez kterých se dá žít.
[quote] Solipso: A když my to pro spoluhráče děláme zadarmo, není důvod platit cokoliv komukoliv.
[/quote]
Počítače na kterých to běží nejsou zadarmo, připojení k síti není zadarmo, lidé kteří to udržují v chodu to nedělají zadarmo ve volném čase ....
[quote] Solipso: A co se týče nákladů na provoz gc.com, tak ty jsou US$0.0001 na jednoho cachera a den
[/quote]
Máš k dispozici výroční zprávu o hospodaření Groundspeaku že to tak víš? (Mimochodem by mne také docela zajímalo kolik peněz Groundspeakem proteče. Už proto abych viděl kolik se za PM vybere, jaké má GC další zisky a jak s tím vším vyjde.)
[quote] Solipso: Pro mě politika gc.com znamenala takové znechucení, že jsem se hrou skončil už loni.
[/quote]
Ve mne politika Groundspeaku žádné znechucení nevyvolává. Kromě peněz za trackovací kód na jednom coinu ode mne ještě neviděli ani cent a nic a nikdo mne nenutí abych jim zaplatil.