Tak Ti gratuluju. Preju stale nove a pekne zazitky.
Šamane gratuluji k tomuto nádhernému číslu, je tak dále na nádherných keškách.
Sice se divím, že máš kromě toho blbnutí, co všude předvádíš, ještě čas na kešky, ale v tom je asi to umění…
Měj se a jen tak dále!
Michale - krásné číslo! Jen tak dále! Gratulace!!!
Jeden a pul litr, to uz je panecku pekny vysledek! Jen tak dal !! Gratulujuu!
1500 kesi je uctyhodne cislo. me by ale zajimalo, kolik piv na odlovech, eventech … na to muselo padnout
gratulujeme
Kouzelniku, jak Ty to delas? Lovis jen tak jakoby mimochodem a evidentne Ti to jde. Gratuluju.
I ze Slaného posíláme velikou gratulaci
Samane, Samane, jak ty to delas,
ze ty svy krabicky tak rychle hledas.
Hledas je hledas rychlosti blesku
ani si nezapnes svou GPSku.
Hodne pohody do dalsiho kesovani preje Anad.
Tak také moc gratuluji našemu slováko-čechovi
ke zdolání této zajímavé mety - hurá do toho, na PaBu ti chybí už jen litr :D. Tak ať ti to stále skvěle s GPS hledá (i když častěji spíše bez ní :p)
Samane, taky se pridavam s gratulaci - ted uz aspon vim, co jsme to v sobotu (predem) zapijeli a z ceho me v nedeli bolela hlava (ale jen trochu) ![]()
At Ti to dal slape - hlavne stejne spokojene a v pohode!
Hmm tak to gratuluji to už toho musí mít vylxovanýho já ted teprve začal - mám 4 ![]()
Když jsem onehdá zjistil, že máme stejný počet, bláhově jsem si dělal naději, že alespoň na tuto metu dosáhneme o chlup dřív. Nepodařilo se. Jsi zkrátka nedostižitelný! Blahopřejeme a těšíme se na Tvé další geobláznovské nápady. D + J
Super číslo! Posíláme gratulace ze Zlína.
Pokud vím, tak na cachi #1500 to byl jen jeden Zywiec ![]()
K osobní gratulaci na Sredniaku tedy přidavám ještě tu online. Šamane, přeji ať stále máš tolik přátel, kvůli kterým netřeba zapínat gépéesku B) a ať Tě i nadále baví nás bavit ![]()

Gratuluju ke krásným kulatinám, koukám, že jste mi šli v patách a že jste si výlet taky tak užili. Takže přeju spoustu krásných zážitků při hledání dalších pokladů ![]()
No jo, Šamane, ty jsi nejen Pitbul, ale i Terier! B)
Gratuluju!
At jsi porad stejne v pohode jak te znam.
Blahoželám ![]()
Jejda, tak casto se vidime a on ma jubileum. Je fakt, ze mezi prateli se o penezich ani o skore nemluvi:D Tak ti prejem at jsi stale vysmaty a plny elanu.