Software pro PDA na Windows mobile

Proč mi nejde u Pocket drake stáhnout keš bud dle GC kodu ne dle souřadnic.Píše že musím být připojený k inernetu.Což já sem.Ani nejde zadat adresa

Pokud jde o API, PocketDrake už to umí, ale taky čeká na schválení. Jenže to pro BM moc nepřinese, GS si to pochopitelně hlídá. Kdo chce čerstvá data bez omezení online, potřebuje PM.

Ahoj,poradil by jsi prosim nejen mě jak přehrát SW z WM na Android a přihodil seznam zařízení se kterými to lze? díky

Jak si představuješ, že se tam ty keše dostanou, pokud se nebude nic stahovat?

Nemáš náhodou stahování s internetu zakázané v nastavení? To zablokuje on-line funkce bez ohledu na to, zda jsi připojený nebo ne.

WAW: mrkni na xda developers. Tam najdeš vše potřebné (popř. do jejich fóra)

Skúsim menej ironicky:
Jedno také zariadenie je HTC HD2 s WM 6.5. Momentálne mi na ňom beží Google Android 2.3.5.

Já se špatně vyjádřil.Zapnuté stahování mám.Ovšem na Androidu se kešky stahujou aktivně.Tady musím zastavit stáhnout okolní keše a pak se zobrazí na mapě.Pan opravář mi řekl že s WM na Android to jede ovšem 7 s deseti telefonů lehnou.Tak nevim

Pokud máš PM, tak nevidím absolutně problém, pokud cestu plánuješ si na tu trasu vytvořit PQ… PS nevím co s Androidem je to za kec, každopádně třeba na Kaisera existovala i portable verze, která se spouští z paměťovky, tu už si na svém modelu zkusil?

Pořád se vyjadřuješ zmateně. Na Androidu se kešky nestahují vůbec, to dělá ten program, který si tam nainstaluješ, a záleží na tom, jak je onen program napsaný.
Pokud jde o PD, tak ten je primárně navržený pro offline práci, takže po něm nemůžeš chtít něco, co z principu nedělá.

Jasně to zcela chápu.Já se neumím vyjádřit.Na offline mám garmina.Tam si vše připravím.Ale prostě pak jedu náhle na šumavu a na mapě se mi aktivně stahují kešky.Právě to umí software na Androidu.Já vůl se s nikým neporadil a koupil si telefon na WM.Zaplatil si trvalé připojení a teď je mi to na nic.No co se dá dělat

Na WM muzes pouzit Gate Cacher, ten umi online stahovat taky.

Dik zkusím

Pokud někdo používáte, včera vyšel nový Cachebox ( není to sice oficiální update), ale má implementováno API
viz Cachebox für Windows Mobile mit Groundspeak API | Geoclub - Geocaching Forum

U cacheboxu mám problém z připojením na GC.

Potřebuji pomoct,prosím.ICQ nemám,ale posílal jsem ti žádost na Skype

Da se u cacheboxu stahovat kese online, nebo musim nahravat pq? Diky

Online ne, nebo jsem tu možnost neobjevil, ale PQ stahuje bez problémů

Tak toto jsem nezaregistroval. Díky

wabicek: Tak me pri klepnuti na tuto volbu vubec nic neprovede. :frowning:

Nesmíš být na active sync.Mě to taky nešlo.Teď už to jde bez problémů.Jo a když jsem to spustil tak půl minuty trvalo než naběhla nabídka na stahování