Wenny prosim te, hod sem novou basu.
Hezky svatky
Sorry, tak už sem to nevydržela a vytáhla aj ten zbytek, když už sem měla zoner otevřenej…

Pivo sice nepiju, ale taktéž se přidávám k přáním poklidného a krásného prožití vánočních svátků a hlavně úspěšný nový rok. (ve všech ohledech)
Evca.N
No potěš, už je to tu zase, vánoční spam. Nuže, tak se přidám i já ![]()
Pane jo, Svijánky mizej jako minuty roku 2009! Další basu Svijan už nemám, tak snad nepohrdnete domácím polotmavým 13° meduňkovým vánočním speciálem (s pomocí sladovny "Javar" ) - pravda, potřeboval by ještě tak týden ležet, ale když jsou ty Vánoce… ![]()
Tak ještě jednou na zdraví a vše nej do roku 2010!

wenny sorry, ale ja jsem nutne potreboval tu basicku. vratim asap. ![]()
:D:D:D:D
V poho, to nebyla zálohovatelná basička, alébrž toliko obyčejná přepravka z Baumaxu.
Ber to jako dárek od brigády falešných Santů ![]()
Tohle tema si urcite zaslouzi prispevek #1000, takze i ja hazim do placu neco na prilepsenou - od oblibene znacky. B)
Ukradeno z http://janina-dorty.rajce.idnes.cz/Dorty_III/ (resp. nalezeno strejdou Googlem), je tam jeste jeden zajimavej kousek: ![]()
Geocaching.jpg
Tak na zdravý a veselý!
![]()
Pevné zdraví a hodně hezonkých krabiček v příštím roce.
Taky já vám přeji nádherné Vánoce a úspěšný nový rok:)
Krásné prožití vánočních svátků a v novém roce jen to nej a ať to všem hledá.
Krasne Vanoce, stedreho Jeziska a uspesni vstup do noveho roku a hlavne tim spravnym smerem.
PF
Taky se pripojuji s pranim proziti krasnych vanocnich svatku a uspesneho Noveho roku 2010, Vam vsem cacherum ![]()
Taky se připojuji s přáním krásných Vánoc a v tom roce 2010 splnění všech přání a úspěch při hledání kešek ![]()
Krásné Vánoce všem
a do nového roku hodně síly unést všechna břemena
a radosti na všech cestách.
Veselé Vánoce a šťastný Nový rok plný krasných zážitků při lovu přeje Wolf ![]()

V novém roce hodně pěkných nalezených/založených kešek…
Hydrouš
Přeji všem hledačům krabiček klidné prožití vánočních svátku a do nového roku hodně štěstí.
Přejeme krásné chvíle u vánočních stromečků ozářených světýlky vašich nových čelovek… B)