Tak se také přidám; děkuji všem ownerům jejichž keše jsem měl tu čest v letošním roce navštívit za jejich nelehký úděl a zároveň přeji těm ostatním v novém roce spoustu stejně spokojených kačerů jako jsem byl (skoro vždy) letos já. Zároveň přeji všem lidem okolo geocachingu šťastné a veselé prožití Vánočních svátků a mnoho zdraví a dobrý signál i v roce 2010.
Krásné Vánoce Vám všem. ![]()
Každý asi sám nejlíp tuší co si přeje tak že já vám přeju veselý vánoce a ať se vám v roce 2010 povede všechno co si přejete 
Taky přeji všem hezke vanoce a štastny rok 2010
A hlavne hodne odlovenych krabicek ![]()
všem kačerům přeji krásné prožití vánočních svátků a hodně štěstí, zdraví a kešek v Novém roce.
Není to zrovna novoročenka, ale jako přání do nového roku by se to použít dalo ![]()
Eden cache [cache]GCZ2DP[/cache]

Přeju všem kačenkám a kačerům bohatého "sponzora" pod stromečkem a do nového roku hodně krabiček s krásnou tématikou a ktomu hodně zdraví.![]()
Rok 2010 plný netradičních pohledů na svět přeje weri.cz
Tak i ja se pridavam s pranim k Vanocum a vseho nejlepsiho do noveho roku, hodne stesti, zdravi, zazitku, bodu…

Překrásné prožití Vánoc a spoustu skvělých zážitků z geocachingu celý příští rok přeje Tommy-K B)
Fajn rok všem přeje
neski & team
Veselé Vánoce a šťastný Nový rok:).Všem kteří jste mi poslali sms nebo mail děkuji a omlouvám se že nemám čas jednotlivě odepisovat.tak přeji alespoň hromadně;)
Také přeji všem lovcům vše nej do nového roku.
http://www.dancingsantacard.com/?santa=2596945
Všem, co se mi nevešli do mailu.
Při finálním odlovu keše [cache]GC195X3[/cache] jsem odlovil tuhle typicky Vánoční fotku.
Takže moc hezké Vánoce. A jsou nějaké nové keše, tak hurá na ně ![]()
taky se pridame… ![]()
Teda tolik krásných PF, možná by to chtělo udělat anketu o nejhezčí přání ![]()
Domníval jsem se, že se do mě pustí ochránci zvířat, že žeru psy :D.
Není tomu tak. Bleka jsme si s tyncad od werga jen půjčili, bazva si pohráli a vracíme z5, je to moc milý psík. Ještě si ale na chvíli bereme toho bílého, ale nebojte, do konce roku ho určitě vrátíme :p!
Eště, že dach Bleka nesněd a vrátil ho. Byl k nakousnutí, tak jsem ho sežral já:p, byl dobrej, šťavnatej - je vidět, že mu werg dopřával.
Tak vám s plným žaludkem přeji příjemný prožití svátků a hodně úspěchů v příštím roce.