Tak se pochlubte

Tak nakonec to je EagleTac P20A2. Svítí opravdu ďábelsky a je na tužkovky jak jsem chtěl.

:D:D tak se musim priznat, dostal jsem FTF - http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=c7c4c0ac-cb6b-4edb-b71e-65be850c5c62 - GC224J9, od bigi79 :D:D

Tak já byl hodnej asi velice, bo mi Ježíšek naježil:
-Oregona 300 - abych tam trefil
-baterku Mini Mag-Lite - abych to tam našel
-čelovku - abych to tam našel 2
-softschellové kalhoty - aby mi při tom nefičelo na I
-rukavice - abych tu krabku vyhrabal i v pekelné zimě :slight_smile:
Díky Ježíšku

To mi připomíná, že mi bylo naježeno i dostatek peněz, abych si u tebe objednal CWG :wink:

u nas ti staci i malo penez:D:D

A já si objednal málo vložek do šanonu :smiley: Poskorapkach uz není místo :expressionless: Tak hned po Novem roce posilam objednavku :wink:

TB,GC a CWG,takže super.:p:):wink:

Sobík byl hodnej, takže Dakota 20 :smiley: a huráááá na ně.

Jelikož jsme nezlobili a celý rok vzorně kešovali, přinesl nám Ježíšek Oregona :o :wink: a nějaké další drobnosti. A stejně jako Zegga jsme dostali taky krásný GC od hodného Ježíška s černýma fousama :wink: (určitě to byl ten stejný Ježíšek). :smiley:

Byl jsem hodnej… :slight_smile:

Cože, tenhle Ježíšek byl i u vás… to je ale otrava, ke mně se vetřel taky :smiley:

[cache]GC1FY3H[/cache]
Taky sem dostal FTF:).
Chce to ještě FTFko na Nový rok, to ještě nemám a Silvestr už by taky byl:).

Inteligentní nabíječku a pár mincí. Na jedné je stejné logo, které jsem si před časem určil na samolepky a razítko. A taky GeoKalendář.

Co se tyce GC tak fajne celovku a FTFko:-)

Já jsem dostala ještěrku :slight_smile:

Ježíšek mě asi viděl minulý týden v Pardubicích, jak jsem stál 500 metrů od finálky na konci slepé ulice, v cestě pár domů, hlavní silnice a Labe… Takže dodal autonavigaci, přidal čelovku, halogenovou svítilnu a naši první sadu CWG.
Pokus o vánoční FTF nevyšel - ty,ty,ty byl o 5 minut rychlejší :slight_smile:

Ježíšek nadělil pěknou zrcadlovku Olympus E-520, geocoin, další do série vědeckých encyklopedií, nějaké ty smrady a zimní RIP-STOP bundu Acra. Takže vcelku spokojenost :slight_smile:

Mě naježil CWG, GC a odznáček :slight_smile: A samozřejmě od babiček teplý fusky (aby na cestách nezábly nožičky)

Přiznávám, že jsem tento rok nenechal nic náhodě a včas jsem se postaral!
A tak to byl Oregon 550, nabíječka IPC-1 a dvě trička ..

taktéž CWG - moje první sada, juchů :stuck_out_tongue: