A Sobík přestane kecat a začne kešovat?
.. aby srovnal počet nálezů s počtem příspěvků ![]()
Tak to by me hodne zajimalo. Muzes to vyfotit nebo priblizit jak to vypada?
Asi jsem byla nejhodnější z celé rodiny, protože jsem dostala PC, nádhernou čelovku, teplé ponožky, kešku s odznáčkem GC a spousty GC a TB do mé rozsáhlé sbírky:-). Většinu "naježil" syn a tímto ho pasuji na hlavního sponzora letošních vánoc a ještě jednou moc děkuji!!!
Tak mě letos nadělil krásnou bundu horsefeathers,aby mi u kešek nebyla zima
Mobila s GPS a GCzII,paušál a internet v mobilu za 80kč měsíčně od vodafone…=D,kvůli GCzII
Tričko (to horní =D),aby mě každej geocacher poznal a nemyslel si,že sem mudla =D
atd…

Já mám největší radost z dárku, co jsem pořídila já malýmu - CD Pohádky pro neposlušné děti a jejich starostlivé rodiče. Pohádky se jmenují např. Pohádka o Lidce, která stále žalovala, Pohádka o Věrce, která se dloubala v nose, Pohádka o Anče, která se nemyla a smrděla nebo Pohádka o žravém Petříkovi. Dost bylo Rákosníčků v autě cestou na kešky!!!
U nás bylo též naježíno něco málo geo. Radost byla obrovská… coin a kšiltovka.
Někdo se tu ptal na vyhřívané rukavice. Mám zálusk na toto, ale nevím, jestli to není jen další klump do skříně. Nemáte někdo zkušenosti?
http://www.tvproducts.cz/cz/detail/zdravi-a-krasa/Vyhrivane-rukavice
Nám Ježich krom jiného nadělil i tenhle "vanoční stromeček". Budeme rádi, když si jej ještě letos "discovernete". Více najdete zde: http://www.geocaching.com/track/details.aspx?id=2617912
Otvírám pro ty, jenž to loni nezaregistrovali, opět možnost "netradičně" si zalogovat jeden z naších GeoCoinů…
je to podvod na lidi, pokud už jsi to nekoupil nedělej to, za pár korun, ale krom karpálních tunelů ti to nepomože, prsty zmrznou tak jak tak
vis, ale on uz si to mozna (ne) koupil loni, koukni se na datum prispevku B)B)B):DB)
"Posouvám nahoru"… dalším zájemcům…
Tak se po roce opět pochlubte. Copak vám přinesl Ježíšek?
PM. Již potřetí. Ideální dárek. Nepřekáží a opravdu potěší a to každý den. A lze jej zopakovat!
GPSku Etrex 30 ![]()
Fujifilm FinePix HS20 EXR
Ragbyový míč a Mptrosku.
Mimo PowerBallu a jiných non-GEO ještě
1x Certified Geocaching Bike geocoin
1x obyčejný TB
1x TB jako nášivku na batůžek
a pak mikinu a tričko s vyšitým naším logem, v podstatě jako máme na CWG. A tričko "jsem závislý na Geocachingu a nechci se léčit". Všechno oblečení je od mojí budoucí tchýně, která vyrábí taková ta vtipná trička co se prodávají na poutích ![]()
12ti lety Jameson a Bushmills Original ![]()
Novou sadu CWGéček a nádherný coin! Asi jsem poslouchal:D