Tak se pochlubte

U nás se geoježíšek moc neohřál, nechal nám nanokešulku a geokalendář:))

U nás Garmin etrex 30

Nám nechal pod stromečkem 50 kousků CWGček:p

mohl jsem si jít v poledne 24.12. zalogovat Zámek/Lock [cache]GC1JK5B[/cache]

Pro jistotu jsem dal pod stromek noviny a vyplatilo se. Potom jsem to jen celý vyhodil a nemusel jsem to ježíčkovo hovno vytírat jako minulý rok :slight_smile:

Já jsem dostal TB na auto a trackovatelné tričko a PM na rok a nějaké ty další dárky, ale ne už na geocaching.

Dakota 10 :slight_smile:

Letos už podruhé ježíšek nadělil 50 CWG.

Oregon, a to jsem zrovna pomalu přestával s GC (nebyl moc čas). Tak budu muset zas začít no :wink:

Ten by se mi hodil, i s puvodni naplni :slight_smile:

montanu, ale kromě velikosti displeje a autonavigace, si začínám myslet, že to nebyla nejlepší investice.:@

svítilna Fenix LD20 Premium Cree R5 B) … Ale jinak díky dárkům dětem jsem absolutně vydudaný z AA akumulátorů, takže budu muset nakupovat… aspoň 10 ks :frowning:

Nevím proč si pořád Ježíšek myslí že mám rád hnědou, a celá léta mi nosí h…o.

Pyžamo se Čtyřlístkem. Při té příležitosti se chci zeptat, zda je zdokumentováno, že by se Čtyřlístek věnoval geocachingu?

Jde použít obstojně na kole.
Jinak je to fakt velká cihla :expressionless:

Ježíšek byl štědrý a trochu mi zamotal hlavu …dal mi prachy na navigaci kterou budu používat pro geocaching …jenže mi tím přitížil protože nevím jakou si vybrat…heeeelp

Vypust informaci KOLIK a odpověd již bude nasnadě vymyslet :wink:

:smiley: :smiley: 3 000 Kč není to moc ,ale jsem začátečník takže nic drahého ani nechci :smiley: :smiley:

za trojku se vykasli na navigaci, kup si nejaky mobil s androidem, original software od GC a je to.
Jo jeste nezapomen na datovy tarif… budes online a kesky budes hledat podle google map ne jen naslepo podle turisticke mapy.

Argumentace "nic drahého nechci" je hloupá.
Koupíš levnou, zjistíš, že je levná proto, že nic neumí a pak se ji nebudeš moct zbavit a pokud ano, tak za směšnou sumu.
Doporučuji koupit pořádnou GPS (je tu o tom "jakou" nejedno vlákno) a pak nemuset řešit, že je něco "blbě".
A pokud tě to přestane bavit, tak tu dobrou GPS prodáš i po čase za solidní sumu.

• viz např Dakota 20, nová byla za cca 8000 a lehce jetá se dá prodat za 5-6000
  • což např s nějakou herkou za 3000 uděláš tak, že budeš rád, že ji prodáš za 1500