Trávníčkovy děti.

[quote]

Jaká geodeprese? Máme přece počasí ideální na hledání kešek a naše skvělé GWC…Zdravím Zlobra.

To je vlastně pravda. Horší to bude, až napadne sníh. Ještě jsem jako cacher zimu nikdy nezažil. Též zdravím.

Volodo, ten 4listek je najlepsi co si zatial vytvoril, cool :)))

Jednou si třeba společně zazpíváme:

Čas pádí, čas letí, těžko ta léta vrátíš zpět

a taky Trávníčkovi děti dospěli do mazáckých let.

Čas pádí, čas letí a je to zvláštní svět

a taky Trávníčkovi děti dospěli do mazáckých let.</b>

Ackoli uprimne obdivuju vsechny, kdo s Bedovou GPS treba v lese vubec neco najdou, tak jen kroutim hlavou nad tim, z ceho se da taky delat mindrak. Vase starosti na moji hlavu :o)

Cena GPS, stejne jako delka prutu (antenniho :wink: rozhodne neni to, co deli cachery na “normalni” a “mauntfildaky”. Uz to tu nekdo napsal: mauntfildak je konzumni trouba, ktery koupi GPS dosel k nazoru, ze vsechny kesky byly pripraveny jen pro nej a tudiz ma puvoir k uplatnovani svych spotrebitelskych prav. Mauntfildak pise logy typu “17/36 TNLN TFTC, Needs maintenance”. Takovy mauntfildak jeste nepobral, ze je to fantasticka zabava od lidi pro lidi. Jako pristoj muze mauntfildak pouzivat treba vojensko-zememericskou specialku s pozlacenou antenou, ale geocaching stejne nepochopi.

P.S. Doraz na nektery z nadchazejicich eventu. Vsechny chmury zmizi ;)

No to je prave ono… ze mountfieldak (jakozto tady bylo vzdy pouzivano spojeni novacek s gps od Bedi nebo neco podobneho) je !kazdy!, kdo dostal gps u Mountfieldu a dozvedel se diky tomu o geocachingu a teda i slusni a zodpovedni, co to mysli s geocachingem naprosto vazne ve vsech ohledech.

To, co tady popisujes ty, je, jak pises, konzumni trouba a mozna kdyby se bez ohledu na vsechny korelace nazyvaly veci pravymi jmeny, nedochazelo by k omylum, pytlikovani a nikdo by z toho nemusel mit geodeprese a mindraky, i kdyz treba zbytecne. Je mi jasny, ze to je jenom takove slovickareni, ale tady asi zrovna vyznam ma…

Tohle jsem chtel napsat uz posledne, ale nejak jsem si zapomnel napocitat do deseti a podle toho ten prispevek dopadl.

Ctyrlistek je supeer :-)) Takovej predvanocne optimistickej, tak vsem hezke Vanoce a mene podobnych debat. :wink:

Omlouvám se za navození tohoto kontroverzního tématu. Zbytečně moc jsem se “šťoural” v některých starších příspěvcích z fora. Rozhodně mi to ale pomůže vyvarovat se případných dalších začátečnických chyb. Také přeji všem hezké Vánoce.

To přece neni potřeba, já doufam že to nikdo moc vážně nebere.

Blbci se vyskytujou ve všech oborech lidského konání tak proč by geocaching měl být vyjímkou. S Mountfieldem a datem registrace to vůbec nesouvisí.

Sice jsem kdesi napsal že mám mindrák z toho jak se tady občas píše o skvělých dobách když ve geocaching začínal ale ve skutečnosti se tomu zasměju.

Jediný z čeho mám opravdu mindrák je to že mi tahle skvělá hra tak dlouho unikala a říkám si jak je to možný, i když jeden viník mě napadá… dneska jsou mu dva a půl roku :slight_smile: Směju se při vzpomínce na to, jak jsem se v roce 2003 poprvé setkal s GPS kterou měl jeden kolega na cestě do Jižní Ameriky. Tenkrát jsem si říkal že to je vysoce odborný přístroj, který pro mě obyčejného batůžkáře nemůže mít žádné využití. Pak už stačilo pár článků o geocachingu v souvislosti s onou nešťastnou událostí v Motole a brouk v hlavě byl nasazen :slight_smile:

No kdyby z toho opravdu někdo měl deprese a mindráky, tak by mě zajímalo jestli je má taky, jakožto obyvatel Bojohema, ze slova “bohém”, a jakožto Slovan ze slova “slave”. (A to jsou na světě i mnohem horší přenesení významu, třeba Bulhar a “buzerant”.)

Překrásný Čtyřlístek, dík :-)))

Děláš geocaching pro to, aby sis užil hledání nebo ukládání keši? Nebo ho děláš proto, jak budeš vypadat před ostatními? Já ho dělám pro to první a snažím se ho dělat co nejlépe - říká se “dle svého nejlepšího vědomí a svědomí”. Proč bych měl mít nějaký mindrák z toho, že jsem koupil GPS u Mountfielda a navrch dostal kolo?

Jardo už to neřeš… chystej se na ježíška :slight_smile:

Presne toto popisuje moji situaci. Teda az na ty pravidla ktera ctim. takze souhlasim s Tebou a ani nerikam kde a jak jsem k GPS prisel… :slight_smile:

Teď ses prozradil - A mámě tě !!! ;-)))

Nojo, ale vetsina zdejsich cachi s predtistenymi logbooky ma kolonku “pristroj”.

Taky jsme letos koupili dceri kolo, Legend lezi doma jako zalozni zarizeni, kdyz bylo na podzim Geko 301 v oprave, tak jsem do tech kolonek psal “Beduv Legend” :slight_smile:

Tebe těžko někdo bude podezírat z toho, že jsi neznalý začátečník :slight_smile:

A že to kastování podle GPS, počtu logů a dalších vlastností pravého kešera, není nic zdravého, jak je momentálně vidět v poznámkách u jedné naší nové keše :frowning:

To je mi ale pekne nadeleni… vida, vida kdo je taky Travnickovo dite! Jsem zcela zmaten, vnitrne rozervan a svet se mi zhroutil. :-))

Já si myslím že s čím horším střepem cache najdeš, tím jseš lepší. A proto pyšně píšu Garmin 12 (IvanK s ním už našel přes 200 cachí takže to jde) A vůbec, kdo tě to nutí vyplňovat? :slight_smile:

Ehmm, můj Legend mi již pár let slouží k naprosté spokojenosti dokonce i v lese takže mne prosím neobdivuj, úplně se červenám. ;))

Legend je v lese stejne dobry/na houby jako na poli (zalezi na uhlu pohledu). Jeho problem totiz neni citlivost, ta je docela v pohode, otravne na nem je to, jak je hrozne pppppooooooommmmmmmaaaaaaalllllleeeeeeejjjjjjj… nez preklesli mapu (at uz pri rychlejsim pohybu, zoomovani nebo nedejboze presouvani vyrezu), to cloveka ta mapa skoro prestane zajimat. Kdyz ho ale clovek pouziva v kombinaci s papirovou mapou, takze od te v pristroji nechce o moc vic, nez ukazovat sipecku aktualni polohy, tak se skutecne da pouzivat docela spokojene.