Už dávno nespím nahý, nespíš nahá, když signál družic z postele nás tahá...

FTF

Měli jsme normální večery,
teď občas stane se,
že s ostatními kačery
běháme po lese.
Řekni mi, co to znamená?
Tenhle ten zvláštní jev?
Můžou za to tři písmena
lovíme eF Té eF.

Už dávno nespím nahý, nespíš nahá,
když signál družic z postele nás tahá.

Po nocích vstávala, pořádně nespala.
Je to už bezmála rok a půl.
Dost možná ještě víc o rok a o měsíc.
Ani já, dá se říct, neusnul.

Dřív dávali jsme pivo si,
teď máme trochu splín.
Vrchní už nosí podnosy
jen s vodou bez bublin.
To jen tak pro klid na duši,
vždyť nezboří se svět.
A jeden nikdy netuší,
kdy bude muset jet.

Už žádný velký tahy, noc je vlahá.
A signál družic z hospody nás tahá.

Pivo si nedává, nealko nasává,
takhle už vyčkává rok a půl.
Párkrát už šanci měl, přestože hrozně chtěl,
zatím to bohužel nestihnul.

V nedělní ráno dlouho spát
nezdá se od věci,
teplý grog si spolu dát
a zůstat za pecí.
Venku je jako v Rusku mráz
a přes noc padal sníh.
Jenomže zrovna není čas,
být doma v pantoflích.

Zas hory, lesy, svahy, jdem má drahá,
když signál družic do mrazu nás tahá.

Nesnášel běhání, teď sněhem uhání,
skončilo čekání, v očích sůl.
Za šipkou žene se, pobíhá po lese,
teď lidi držte se, už rok a půl.

Pod pařezem v klínu skal nás prázdný logbook čeká,
nejde o nic menšího než o prvního fleka.
Až se nám to povede tam někde v lůně lesa,
slzu štěstím uroním, mé srdce bude plesat.
Úhledně to zapíšu a ty mi pusu dáš,
bobkový list vítězství je pro dnešní noc náš.
Dám si, až to dokážu, to co jsem vždycky chtěl,
na oslavu sodovku a boty před postel.

Kdysi jsem měl nápad tenhle svůj text nechat někým zhudebnit, natočit klip a udělat díru do světa na Youtube.

Ale chybí mi na to lidi. Nevíte o někom, kdo by mi s tím píchnul? Potřeboval bych hudebníka, zpěváka, kameramana a partu herců. Jinak všechno mám… :smiley:

Pekne :slight_smile:
kdyz jsem to cetl, jsem rad, ze jsem FTF manii jeste nepropadnul :slight_smile:
(mam sice jedno FTF takove napul- obnovena cache na uplne jinych souradnicich, bylo hezke najit uplne novou-a drevenou, hezkou :slight_smile: - krabicku a cisty logbook, ale …B)
ale basen pekna :slight_smile:

Taky nejsem FTFkař, mám jen dvě, ale tohle mi napadlo, když jsme se v noci hnali lesem právě pro druhé z nich a manželka kontrolovala nedůvěřivým pohledem, zda to přelézání oplocenky, která nám stála v cestě, myslím opravdu vážně. B)

Klobouk dolů. Rýmuje se to pěkně;)

dobrovolne se hlasim jako kompars do sceny v hospode, kde hlavni postavy budou pit sodovku a ja pivo :p:p

Počítám s tebou. ;-))) Tak to už jsme dva. :slight_smile: Teď ještě obsadit ty nepopulární role sodovkářů. :smiley:

Ja piju jen nealkoholicky pivo, takze se klidne obetuju i na toho sodofkare ! :wink:

Kameru neřeš, ta je už teď daná. :wink: Dovolíš-li, předložím to na nejbližší natáčecí akci (18.12.) štábu. Muzikant - zeptám se. neslibuju.

Bezva. Pokud se to někam posune budu rád. :wink:

zkusím se zeptat na muzikanta… myslím že by na to Míla kouknu… Míla je kolega z práce hraje na kytaru el. v Javory Beat… Prověřím a dám vědět.. má dceru a ta zpívá mohli by jsme zabít dvě mouchy jednou ranou

Do toho bych taky šel. Sodofka nevadí. I když jsem nedávno jednu zaspal, furt mě to ještě bere. I když samozřejmě všude říkám, že už ne :smiley:

O jednom muzikantovi vim, kapelnik F.T.Primu (neco mezi folkem a trampskou) je taky aktivni kacer.

Moc prima text a fakt vystihuje. Já bych to poslal Davidovi s Janečkem a je z toho šlágr :D:D:D

Rozhodně si dám pivo s Noferatu, v tomhle chci taky hrát :slight_smile:

Paráda, zkuste se poptat. :wink: Zhudebnění je základ, pak se zapracuje na vídeu.

Napadlo mě, že bych pak v létě spáchal nějaký eventík a natočili bychom potřebné záběry. Ačkoli, něco by bylo potřeba natočit i v zimě ve sněhu…
Bylo by fajn, kdyby DUsoft v tom prosinci uspěl a mohli jsme se do přípravy části materiálu pustit co nejdřív. :slight_smile:

Text se mi moc líbí a na případný event se už teším… To bude super! Na FTFka se nehoníme, ale když se naskytne tak potěší :D.

Muziku by to chtělo nějakej bigbít - něco jak Sabbati a po lese by běhal někdo podobnej Ozzymu s namalovanejma vyvalenejma očima…:D:D
Ovšem zase ty sodovky v hospodě - to bych viděl fakt na ty trampíky…B)

Každopádně text je vynikající!!;):wink:

18.12. máme natáčecí den kdy budeme všichni pohromadě. Tam to předložím k charitě :wink: no a i kdyby to neprošlo, tak techniku máme každý vlastní a třeba bychom to i na jednu kameru dali dohromady. Vydrž.

Beru roli komparsu , kofolu si zaplatím sám…