Už dávno nespím nahý, nespíš nahá, když signál družic z postele nás tahá...

Kdyby jste potřebovali dalšího herce klidně se hlásím, obzvlášť když můj přítel je nejznámější FTFkař :smiley:

Herců není nikdy dost. ;-))
A jestli z toho vzejde nějaký ten eventík, myslím, že někde poblíž bude i šance na FTF, takže ho můžeš vzít s sebou. :smiley:

Wow tak je dobrá příležitost, tak uvidíme :slight_smile:

Zdravím všechny, kteří sledují toto vlákno, a přeji klidné strávení zbytku roku a úspěšný vstup do toho příštího.

Jen jsem se chtěl zeptat, zda někdo zkusil domluvit něco konkrétnějšího ohledně hudby nebo natáčení, abych mohl pokračovat v přípravách a případně promyslet eventík zaměřený právě na natáčení klipu. :wink:

Chtěl jsem se přihlásit jako kameraman, ale pokud to vzal do rukou Dusoft, tak už není zapotřebí, protože to je záruka kvality!

Ahoj lidi, nezkoušel jste někdo sehnat nějakou tu muziku? Nebo to odpískáme?
Nebo se mám do léta naučit na kytáru? :smiley:

Tak teď jsem si všiml toho vlákna a ten úvodní text je fakt dost dobrej.
U nás na Táborsku je myslím jeden z nejznámějších FTFkařů Lakus, takže jeho angažmá by možná nebylo od věci. Samozřejmě za něj nemohu mluvit, ale k FTF má co říct. Taky pokud vím hraje na kytaru.

Staníku, super text! Kam se hrabe Dymo Piškula:)

:slight_smile: nu hrajeme sice underground …ale zvládneme leccos .-).
Jukni na http://terraignota.wz.cz/ nástroje máme .-) a chu´t do psiny také. Kluci jsou sice mudlové, ale šikovní :-).
Pokud to chceš zhudebnit, musíme se sejít a vyoslit v jakém stylu bys to chtěl. Bo undergroud tomu slušet nebude, a do bluegrasu nás nenacpeš :-).

Teda…fakt parádní věc,které jsem si všiml až teď! Fakt paráda! Kdyby to bylo někde poblíž mého bydliště (natáčení), klíďo bych tam komparzu dělal i sovu na stromě:-))

Já bych to neodpískával. Vydž až sleze sníh.

Bezva. Samozřejmě vydržím. :wink:

Bylo by parádní, kdyby se toho ujal někdo takhle zkušený.
To, že by tomu underground neslušel, je samozřejmě pravda (ono ten text undergroundu taky ne ;)). Stejně tak pravda jako vhodnost osobního setkání pro případné doladění.
Já, ač spíš fanoušek speedmetalu, bych to viděl spíš někam do veselých vod SKÁčka, punku,… i ve folkovém kabátě bych si to uměl představit.
Dalo by se to posunout někam tímhle směrem?

No vypadá to supr, přemýšlela jsem nad tím a napadá mě skvělej scénář :slight_smile: Jo a když už jsme u těch FTFkařů a nejznámější je Benjo5 a sinuthed a poté asi lakus :slight_smile:

Jsem nevěděl, že se tu vede statistika "známosti" kačerů… No, nic kde bych se potřeboval umístit…

Punk … to by se mohlo podobat. Ska - pochybuji, to by asi vylezl paskvil. A folk - dle toho, čemu všemu říkáš folk. Je to obrovsky široký pojem. :-).

O víkendu zkusím na text něco zpěvného udělat. Aranže až dle toho, co se mi podaří vyloudit.

ty chodis s pabou? :o :smiley:

bazinga!:D:pB)

Sice to není až tak úplně o známých tvářích, spíš o srandě, pár by se jich tam klidně mihnout mohlo.

Nápady do scénáře se hodí vždycky! Pár jich mám, ale když bude z čeho vybírat, bude to samozřejmě lepší a klidně těmi svými přepustím místo lepším. :wink:

V nedeli se vracim do rodneho ceska tak zkusim hrabnout do kytary a nejakej akordik vymyslet…upravy si vzdycky muze udelat interpret ale chce to nejakej zaklad :slight_smile: