Zdravím všechny, kteří sledují toto vlákno, a přeji klidné strávení zbytku roku a úspěšný vstup do toho příštího.
Jen jsem se chtěl zeptat, zda někdo zkusil domluvit něco konkrétnějšího ohledně hudby nebo natáčení, abych mohl pokračovat v přípravách a případně promyslet eventík zaměřený právě na natáčení klipu.
Tak teď jsem si všiml toho vlákna a ten úvodní text je fakt dost dobrej.
U nás na Táborsku je myslím jeden z nejznámějších FTFkařů Lakus, takže jeho angažmá by možná nebylo od věci. Samozřejmě za něj nemohu mluvit, ale k FTF má co říct. Taky pokud vím hraje na kytaru.
nu hrajeme sice underground …ale zvládneme leccos .-).
Jukni na http://terraignota.wz.cz/ nástroje máme .-) a chu´t do psiny také. Kluci jsou sice mudlové, ale šikovní :-).
Pokud to chceš zhudebnit, musíme se sejít a vyoslit v jakém stylu bys to chtěl. Bo undergroud tomu slušet nebude, a do bluegrasu nás nenacpeš :-).
Teda…fakt parádní věc,které jsem si všiml až teď! Fakt paráda! Kdyby to bylo někde poblíž mého bydliště (natáčení), klíďo bych tam komparzu dělal i sovu na stromě:-))
Bylo by parádní, kdyby se toho ujal někdo takhle zkušený.
To, že by tomu underground neslušel, je samozřejmě pravda (ono ten text undergroundu taky ne ;)). Stejně tak pravda jako vhodnost osobního setkání pro případné doladění.
Já, ač spíš fanoušek speedmetalu, bych to viděl spíš někam do veselých vod SKÁčka, punku,… i ve folkovém kabátě bych si to uměl představit.
Dalo by se to posunout někam tímhle směrem?
No vypadá to supr, přemýšlela jsem nad tím a napadá mě skvělej scénář Jo a když už jsme u těch FTFkařů a nejznámější je Benjo5 a sinuthed a poté asi lakus
V nedeli se vracim do rodneho ceska tak zkusim hrabnout do kytary a nejakej akordik vymyslet…upravy si vzdycky muze udelat interpret ale chce to nejakej zaklad