V našich končinách je nejznámější Sinuhet. A ten má rodinu…
Arne1 napsal/a:
Dain a Olik napsal/a:
lucik7 napsal/a:
Kdyby jste potřebovali dalšího herce klidně se hlásím, obzvlášť když můj přítel je nejznámější FTFkařty chodis s pabou? :o
V našich končinách je nejznámější Sinuhet. A ten má rodinu…
Ne s Pabou nechodím, chodím s Benjem, teda teď už nechodím chodila jsem s ním. Má nejvíc FTF v ČR ![]()
St@nda napsal/a:
lucik7 napsal/a:
No vypadá to supr, přemýšlela jsem nad tím a napadá mě skvělej scénářJo a když už jsme u těch FTFkařů a nejznámější je Benjo5 a sinuthed a poté asi lakus
Sice to není až tak úplně o známých tvářích, spíš o srandě, pár by se jich tam klidně mihnout mohlo.
Nápady do scénáře se hodí vždycky! Pár jich mám, ale když bude z čeho vybírat, bude to samozřejmě lepší a klidně těmi svými přepustím místo lepším.
No to je jasný známé tváře jsou zbytečné
Jo určitě se nějak dohodnem a neco geniálního vymyslíme ![]()
lucik7 napsal/a:
Má nejvíc FTF v ČR
…a je někde nějaký oficiální žebříček kde by se to dalo ověřit? ![]()
Sally&eL napsal/a:
lucik7 napsal/a:
Má nejvíc FTF v ČR…a je někde nějaký oficiální žebříček kde by se to dalo ověřit?
jak psal Kapsa, tak myslim ze Agi by to urcite moc hezky zhudebnil:) preposilam mu tedy odkaz na tuhle diskuzi (jestli teda uz to nemate hotovy)
Hotové to zatím není, budu rád, když se to trochu rozhýbe. ![]()
neumím zpívat, neumím na nic zabrnkat, ale v komparzu rád zahraji i brouka :o)
Jako kompars přijdu taky..
ale zpívat po mě nechtějte..
a to já bych klidně cokoliv zazpívala..
Agi psal, že to dal nějak dokupy, tak se těším na zprávy, jak to vypadá.
Baloni napsal/a: a to já bych klidně cokoliv zazpívala..
Agi psal, že to dal nějak dokupy, tak se těším na zprávy, jak to vypadá.
Uz je to i nahrany, ja uz to i slysel ! Agi na tom delal se svym rodinnym klanem cely vikend. ![]()
Vecer by tu mel byt odkaz na stazeni prvniho dema …
Ano, už je to i nahrané. Večer k tomu St@nda něco napíše :).
Agi
Krásný večer.
Ano, už je to i nahrané a je to super. Agi musel lehce přitesat a přibrousit můj text (nutno podotknout, že ten můj ani mě samotnému na pár místech do huby zrovna moc dobře poskládat nešel :D), aby se dal napasovat do melodie, a chopil se toho skvěle. ![]()
A teď hurá na vymýšlení nějakého geniálního scénáře na klip.
opr. mně
Tak tahle diskuse se mi fakt líbí. Taky to téma. Filmováním se zabývám mrtě let a hlavně reportážema, tedy rád bych natočil film o filmu, případně jinak vypomohl. Wetu
Text, jsem na pár místech musel upravit, změnit někde nějaké přízvuky a občas vyměnit nějaká slůvka :), ale jinak v pohodě.
Písničku někam umístím a pak sem dám odkaz.
Agi.
Tak jsem si to jeste parkrat pustil a je to fakt super a jestli k tomu bude i klip, tak to bude opravdu pecka.
Pokud dojde na en klip, muzu pripadne prispet zapujcenim nejake lepsi kamery od jednoho nejmenovaneho renomovaneho vyrobce, se kterym mam dobre vztahy.
kde se to da pustit? ja ten odkaz nikde nevidim?
Dočasný odkaz na poslech písničky. Časem bude umístěna na webu www.ftprim.cz a na Youtube s jednou fotkou ( než bude klip ), zatím k poslechu zde:
Pěkný poslech.
Agi.
Jsem prijemne prekvapen! Jen na konci cele pisne chybi sborove zapipani mobilu. ![]()