Co tenhle event? http://coord.info/GC4A6BB
To vypadá na výhřevné palivo pro flame war ![]()
Jeste k tomu prihod to CITO hned vedle, at to jen tak nedoutna! B)
Děláte jak kdyby to byla nějaká novinka: [cache]GC21QH1[/cache]
Že vás to baví…
Klídek, napsal jsem na GS, tak jim všem během dneška sundají pravomoce a dali je mně B). Večer jim to rectractnu a bude.

EDIT: Ano, byl to fake ;).
Jinak taky patřím k těm mlčícím, co vědí že ani jejich keše nejsou zrovna extra dle pravidel :).
Co je to zase za novinku.
Prvni jsem myslel ze je to fake, ale po navstiveni tveho profilu jsem se nestacil divit.
Jsem kazdopadne zvedav jak to se tohle bude vyvijet.
EDIT: Srandicky, srandicky.. aby ti na to neprisel Groundspeak. ![]()
Co to je za taškařici?
To jakože nějaký na rychlo publikovaný eventy? Vtipný, také je tam zařadím. O něco tedy méně vtipné, když se tu řeší Bohemia Tour, ale čert to vem
Tys to fakt udělááál? Teda, že se nestydíš… ![]()
Dóóóóóóóóst dobrej bookmark, některý storry by byly i pěkný téma na samostatnej článek … ![]()
Na Kladně jsme měli Garáže a jejich pokračování. První garáže [cache]GC33M4V[/cache] založil mladej kluk. Mizerný zaměření by ještě šlo, ale ve finále se ukázalo, že tam vložil ukradnutej logbook z jiné keše. V listingu je také zajímavá diskuse ![]()
Druhé garáže [cache]GC3C8XG[/cache] byly celkem v pohodě, jen ownerovi nějak ruply nervy a šly brzo do archivu. Možná ta krabka ještě žije…
A pak přišly třetí garáže [cache]GC3NXAC[/cache]. Tady byly fake krabičky s cedulkama "tady to není", "zase vedle" a pod. Fungovalo to dokud do jedný fake krabky někdo nezalogoval a po něm další. Owner jim logy smazal a byla z toho zajímavá diskuse i s reviewerem ![]()
No když se na to s odstupem dívám, tak první Garáže skutečně do tohoto bookmarku hravě zapadnou, co log to perla.
Jen drobná poznámka, nejen logbook byl "vypůjčený", ale i samotná PETka a magnety. No a pokud by někoho tento artefakt zajímal, stále jí mám komplet doma. Bylo to poprvé co jsem si mohla zapsat: OUT: keška:D
Zbylé dvě jsou slabší, ale jde to brát i jako svéráznou garážovou sérku…
nevím z jakých pohnutek (možná krátkodobé pominutí smyslů, kdo ví?) byla před lety publikována fiktivní neexistující keška 5/5 [cache]GC22128[/cache] . jsou to jen spekulace, ale ve výsledku snad údajně mělo jít o nějaký osobní spor mezi dvěma kačery, do něhož byla tímto dost nešťastně zahrnuta celá komunita; ale některý logy jsou docela úsměvný ![]()
Dále je fascinující jak někteří kačeři mají eminentní zájem o klidný spánek osob v sousedství uložení keší či o stav flóry v okolí; třeba tahle fantomasova mysterka [cache]GC210GK[/cache] byla archivována právě na popud počernického kačera a zastupitele v jednom,kterému není lhostejno blaho a klid obyvatel jím zastupované městské části; jak to celé bylo doopravdy ví on sám a nechci mu sahat do svědomí, nicméně toto vše staví do jiného světla nedávný podobný pokus o archivaci , který byl proveden stejným zastupitelem na stromové keši [cache]GC413RC[/cache] - zde se autor nevzdal a během vyběhávání možnosti navrácení keše po relevantních úřadech vyšlo najevo, že navrhované důvody archivace byly výmyslem jen tak z plezíru a rozhodně ne v pravomoci zastupitele městské části… vyvrcholením celého příběhu byla odvetná publikace antizastupitelské T5 serie ve tvaru kotouče, což mě sice přišlo na jednu stranu vtipný, ale zároveň vcelku smutný a asi i zbytečný při pomyšlení, kam až se dostala naše "záliba" ve sbírání krabiček…
Tak další kousky, co se sešly na facebooku v děbatě o bookmarku:
http://coord.info/GC2VBYN
http://coord.info/GC31TM4
http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GC2718Z
http://coord.info/GC2PQ6J cituji "mírnix tírnix si "změnila" souřadnice finálky o 140km nebo kolik km je z Olomouce do Třebíče (bez zmínky v listingu… (teda owner tam u archivačního logu info píše…revírník při tolika km ne) …zaarchivovaná, nechaná k logování … (nosili ji po eventech, viz.logy), teď už dlouho nikdo nelogoval, tak si asi zase "finálku" vzal owner k sobě"
Díky za tipy! Postupně to přelouskám a nasázím do bookmarku!
Bohužel se u těhle krabek často strhne flame mela a člověk hned neví o co tam jde a já rád ke každé píši stručný popis o co u nich jde, ať nemusí kačeři číst ty flamy a zaboří se jen tam, kde je to zajímá:)
A zrovna teď mi přistál na mejlu tip na krabku, která byla umístěna na střeše kancelářské budovy a kačeři se tam dostali jen s kouřícími zaměstnanci. Tady se ukázal důvtip některých kačerů, který tam chodili s krabičkou cigaret zakoupenou nedaleko v trafice nebo v komplet úřednickém hábitu :D:D:D[cache]GC21MZ9[/cache]
Díky:)! Také už jsem o článku přemýšlelB)
Ano a pak pokračování "Jak vylovit kotouče"
Taaak, všechny krabičky doplněny do bookmarku a k nim krátké popisy, aby se hned vědělo o co tam jde.
Opravdu pobavil Prosek point A
Garáže sem rozhodně patří, to se jen tak nevidí:D
Docela by mě zajímalo, jak to všechno bylo s Enigmou, u té je tedy opravdu rušno a proč se "vlackem ke kesi" presunul o takovy kus.
Díky všem za tipy a těším se na další!
Tak ti přidám ještě pár tipů
Přeber si to, třeba se ti něco hodí ![]()
Tahle [cache]GC3H1ZC[/cache] byla publikována jako Strašnické micro. Ale po pár dnech se z ní stala Simpsonovi Cache na stromě. Úplně změněný terén a umístnění. Podobná je i tahle [cache]GC3EXXM[/cache]. Byla ve Svinařově na návsi. Pamatuju že jsme jí lovili na Velikonoce v dosti ovíněném stavu
No a po pár dnech se přesunula a já měl do statistiky T5 ![]()
Najdi si svého trabanta [cache]GC1FXDF[/cache]. Tahle keš neměla finálovku. FI mohl logovat každý kdo poslal fotku s trabantem. Pak to Reviewer zatrhnul ![]()
A jako poslední uvedu tuhle [cache]GC4498H[/cache]. Byla to tradička, jenže v přírodní rezervaci. Owner tedy upravil listing ála multi, ale ikonku nezměnil. Po pár nálezech šla do archivu. Owner pak použil logbook na jiné keši [cache]GC45W9Y[/cache], ale nechal v něm všechny logy. Vznikly pak zmatky kdo že má FTF a došlo i na trhání stránek z logbooku a drobné rozepři ![]()
Díky za další tipy, vše přidáno:) Pěkně se nám bookmark plní, jen tak dál, člověk někdy opravdu žasne:D
A kdo ještě kotoučovou sérii nemá, může využít mapku, kterou vyrobil a veřejnosti nechal duchovní autor serie… https://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=201260139817298812302.0004cf3a9afa26d521471
Za veškerý obsah odpovídá autor, takže děkujte Pesulapovi B) ![]()