Zajímavé osudy krabek (bookmark)

Ty jsi fakt nejakej divnej.

Když se tak koukám na ty osudy, tak si říkám, že mám ještě kliku, když u mých kešek to je max. tradička předělaná na multinu kvůli tomu, že ji stále někdo kradl (a stále krade, nyní např. na obnoveném místě je po 2 měsících sice FI log, ale ten dotyčný našel nějakou z historických verzí někde jinde a poslední verze měla krátce potom DNF (díky úplně jinému uložení si jsem jistý, že kačeři našli něco jiného než měli a určitě ne na místě, kde původně byla, protože to i okolí 10 metrů jsem sám prohledával…)

I když jsem byl spoluautor (tedy, navrhl jsem autorům oblast, kde by podzemní keška mohla být) jedné keše, kde jsem ji pak šel odlovit (nevěděl jsem, kde přesně je a stejně jsem si ji počítal v rámci kontroly výpočtu :slight_smile: ), tak jsme přišli, akorát když vstup kámoš zazdíval… Tak jsme ji akorát mohli odnést (komu se poštěstí vědět už při logování, že loguje LTF)… Nakonec jsem udělal na podobném principu opodál trochu jinou vzpomínkovou keš, která má původní krabičku. :slight_smile:

[cache]GC3PQ8H[/cache] - třetí plaváček, o kterém víme!

Přidána další Enigma, tentokrát šestka. Prosím zdržte se komentářů, hlavně v listingu, už tak je tam dusnoB)

Tyjo, úplně mi cuká klávesnice…

Hihi, "vyhrožovat smazáním logu z jakékohokoliv důvodu je proti pravidlům", to je zas jeden vtípek na dopoledne :D.
Ale ono je to tam vtipný celkem dost úplně celý :D.

Co tam je? Já na PMO keše nevidím. :frowning:

Ve zkratce to co jsem k ní napsal do bookmarku v popisu;)

To je slabota.

tak nevím zda to sem patří, ale .. měl bych tu něco ke své jedné bývalé krabičce B)

Vysehradsky labyrint - [cache]GC23QFF[/cache]

vše začalo tímto logem - http://coord.info/GL3F9EYH
13. 3. 2010

tímto jsem krabku považoval za hotovou a dal jsem tam novou (po té co dělníci na místo vrátili geo-objekt) .. co se ale nestalo .. zhruba po roce jsem dostal zprávu (bohužel jsem už originál nedohledal) že ji někdo našel jen tak pohozenou na zemi, kousek od finálky .. došlo k předání a vyzvednutí (uvnitř byl původní logbook obsahující FTF logy) .. mezitím na kešce už sloužila jiná krabička a tato byla později použita ve Zlíně na jiné keši kde ještě rok sloužila než zmizela navždy …

nálzecem byl tehdy VoTep .. viz tehdejší log http://coord.info/GL77PBX9

No to je jistě zajímavý osud krabičky, dávám do bookmarku, díky:)! A jak se vlastně pak dostala do Zlína? To byla nějaká lock lock, která byla jen použita jinde? a co logbook s FTFky? a ufiknutý geoobjekt je nyní stále na místě? se na něj půjdu mrknoutB)

ad Zlín - je to jednoduché, stěhoval jsem se do Zlína, labyrint adoptoval Anupev (já bych to ze Zlína už nedokázal spravovat - jsem rád že se toho ujmul a kešku jsem nemusel zavřít)

• krabička to byla klasická od multivitamínu (nebo něco podobného), oblepená černou páskou s magnety a vršek začerněný lihovým fixem

ad geobojekt .. to je pro mě největší záhadou .. to co tam vrátili bylo úplně stejně jako to co sebrali, žádnou změnu jsem na tom nenašel .. dodnes nechápu proč ho odnášeli :smiley:

Co se to tam děje?:smiley: [cache]GC1484C[/cache]

Jo, tak na to jaem taky koukal, aaimbyla hodne presunuta, kvuli ce,mu potrebovala odarchivaci a zasahnreviewra. Porad ma nahore napsan Ustecky kraj, moc jaem to nepochopil, ale coz. Nehas, co te nepali.

Přesun někam do Chile :D!

Spíš by mě zajímalo co zase kdo kde chlastal, že dělá bordel ve statistikách :D.

Přidána další dětská keš, která se tu před pár dny řešila:D

[cache]GC42R0K[/cache]

To se řešilo v jiném vlákně, někdo začal krást smírčí kříže a tak to owner zrušil a chtěl to změnit tak, aby se kříž nedal dohledat.

můžu se optat kde? nemůžu to najít:)

http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=15&thread_id=26535